5x5 τηλεθέαση 8/4: Σαρώνει ο Μάρκος Σεφερλής με το νέο τηλεπαιχνίδι

Ήρθε κάτι στην ελληνική τηλεόραση που αξίζει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
5x5 τηλεθέαση 8/4: Σαρώνει ο Μάρκος Σεφερλής με το νέο τηλεπαιχνίδι

Ο Μάρκος Σεφερλής και το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, 5x5, όπως φαίνεται ήρθε για να... μείνει! Από την πρεμιέρα τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν μοναδικά και όσο περνάνε οι μέρες συνεχίζουν να ανεβαίνουν!

Τι είναι το 5x5; Το «5x5» βασίζεται στο αμερικανικό τηλεπαιχνίδι «Family Feud» που παίζεται εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Δυο πεντάδες από δύο διαφορετικές οικογένειες καλούνται να μαντέψουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις που δόθηκαν από 100 ανθρώπους. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους περνάει στον τελικό και διεκδικεί μέχρι και 15.000 ευρώ.

Αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης του 5x5

Το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, λοιπόν, το απόγευμα της Πέμπτης 8/4 κατάφερε να περάσει και το διαχρονικό Deal κάνοντας στο δυναμικό κοινό το απίστευτο 21,2%!

Απογευματινή ζώνη

  • STAR: Ο τροχός της τύχης 21.6
  • ALPHA: Deal 12.1
  • Mega: Supermarket sweep 7.6
  • OPEN: Έχω φτώχεια και καλή καρδιά 5,5-4,7
  • ΑΝΤ1: Still Standing 12,5
  • ΑΝΤ1: 5x5 21,2

Όσον αφορά τα τέταρτα, το παιχνίδι με lead in 16.3 από το Still Standing συνέχισε με 20,5-21,3-26,5-17,9!

Σε μια σεζόν που το ένα κανάλι συναγωνίζεται το άλλο σε ριάλιτι, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να φέρει κάτι στους δέκτες μας που φαίνεται πως ξεχώρισε!

Η συνέντευξη του Σεφερλή μετά την πρεμιέρα του 5x5

Το βράδυ της Τετάρτης ο ηθοποιός, Μάρκος Σεφερλής, βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night show!

Δήλωσε ενθουσιασμένος για τη νέα του δουλειά όπως και για το επερχόμενο σίριαλ του BBC που ετοιμάζει στον ίδιο σταθμό με live κοινό στα γυρίσματα.

OEmbed]https://streamable.com/v388hz[/OEmbed]

Ακόμη, αποκάλυψε και το όνομα της επόμενης επιθεώρησης που πρόκειται να ανεβάσει, το οποίο και εμπνεύστηκε από τον MadClip, καθώς θα λέγεται Mark Klip – Dealer του γέλιου με θέμα φυσικά τη μόδα των τράπερ.

Μίλησε όμως και για τον αέρα ανανέωσης που κατακλύζει τη ζωή του το τελευταίο διάστημα. Η γυμναστική και η διατροφή τού έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του και έχει χάσει μάλιστα και 10 ολόκληρα κιλά.

«Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να πέσει σε κατάθλιψη. Όταν πέθανε ο πατέρας μου το ίδιο βράδυ έπαιζα στο θέατρο, πήγα στην κηδεία την άλλη ημέρα, τους έκανα όλους να γελάνε. Είναι η άμυνά μου στο να μην συνειδητοποιήσω ότι “έφυγε” ο πατέρας μου. Σε δύσκολες καταστάσεις αντιδράω με χιούμορ. Δύσκολα έχω περάσει αλλά κατάθλιψη όχι».

«Ήμουν καλεσμένος στον “Όμορφο κόσμο το πρωί” όταν έμαθα ότι ο πατέρας μου πέθανε. Τελικά δεν τον πρόλαβα για δευτερόλεπτα».

Μιλώντας για τη σχέση του με τον πατέρα του αποκάλυψε πόσο δεμένοι ήταν και τη στήριξη που έδωσε όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Τέλος, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στις δύσκολες εποχές που διανύουμε ο Μάρκος Σεφερλής μοιράστηκε το πώς πήρε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει ένα παντοπωλείο, το οποίο θα παρέχει δωρεάν τρόφιμα και προϊόντα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.