Εικόνες - τηλεθέαση 18/4: Χτύπημα κάτω από την μέση στον ανταγωνισμό από τον Τάσο Δούση

Σάρωσε σε τέταρτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εικόνες - τηλεθέαση 18/4: Χτύπημα κάτω από την μέση στον ανταγωνισμό από τον Τάσο Δούση

Ο Τάσος Δούσης και η εκπομπή Εικόνες το βράδυ της Κυριακής 18/4 ταξίδεψαν τους τηλεθεατές μέσα από την συχνότητα του Open στην μαγευτική Βαρκελώνη και καθήλωσαν το ενδιαφέρον τους, όπως έδειξαν και τα ποσοστά που καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB!

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του έκαναν τη βόλτα τους στη γοτθική πόλη της Βαρκελώνης, επισκέφθηκαν τον Καθεδρικό Ναό – μία από τις πιο παλιές εκκλησίες του κόσμου, και έμειναν έκπληκτοι με τη Βασιλική πλατεία, το πιο όμορφο μέρος στη μεσαιωνική πόλη της Βαρκελώνης (πάρτε μια γεύση από αυτό το βίντεο).

Ο θρίαμβος του OPEN με τον Τάσο Δούση και τις Εικόνες

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ που μεταδόθηκαν μέσα από το Open, χάρη στον Τάσο Δούση, κατάφεραν και έφεραν το κανάλι πρώτο σε προτίμηση αφού στο δυναμικό κοινό έκανε 11,6 και στα τέταρτα έριξε κατά πολύ σε μεγάλους σταθμούς όπως ΑΝΤ1, αλλά και MEGA - ΣΚΑΙ.

Για την ακρίβεια, ο Τάσος Δούσης με lead in 9,5 από το κεντρικό δελτίο του OPEN κατάφερε και εκτοξεύτηκε στο πρώτο τέταρτο σημειώνοντας 11,1 και συνέχισε με 11,3-14,4-8,4 ενώ απέναντί του η Φαμίλια έκανε 7,4-6,2-9,6-11,6-8,2, το κεντρικό δελτίο του Mega 7.9-7.1-7.5-6.8-7.9 και το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ τον πλησίασε αρκετά με 10,1-11,1-11,1-10,9-10,9 αλλά δεν κατάφερε να τον περάσει.

Να σημειωθεί ότι παρά τις δύσκολες διαδικασίες που απαιτούνται για να ταξιδέψει κανείς εκτός χώρας στην περίοδο κορωνοϊού που διανύουμε, ο Τάσος Δούσης με την ομάδα του κάνουν το καλύτερο δυνατό για να φέρνουν στα μάτια των τηλεθεατών τις απίστευτες αυτές Εικόνες.

Αυτή την περίοδο, μάλιστα, βρίσκονται στο Μεξικό για τα νέα γυρίσματα! Μπορείτε να πάρετε μια γεύση στο προφίλ του Τάσου Δούση στο instagram.