Big Brother: Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας - Έπιασαν πάτο ή κορυφή Γκουντάρας και Κάκκαβα;

Το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού επέστρεψε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας - Έπιασαν πάτο ή κορυφή Γκουντάρας και Κάκκαβα;

Το Big Brother επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, με τον δεύτερο κύκλο. Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα, υποδέχτηκαν τους τηλεθεατές και συνάντησαν και τους 14 παίκτες, στο πλατό - δείτε τα βιογραφικά τους.

Την ώρα που στο Twitter γινόταν χαμός, με τους χρήστες να σχολιάζουν την παραμικρή λεπτομέρεια, όλα τα παιδιά αποκάλυψαν άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή τους σε μια προσπάθεια από την πρώτη ημέρα να γίνουν συμπαθείς στον κόσμο. Τα κατάφεραν όμως;

Αυτά είναι τα νούμερα τηλεθέασης του Big Brother στον ΣΚΑΙ

Και όμως τα κατάφεραν, χωρίς ωστόσο να σημειώνουν τεράστια επιτυχία. Πολλοί θα περίμεναν πως θα πιάσουν πάνω από 25%, ωστόσο, αρκέστηκαν στο 22,8%. Σε τέταρτο έφτασαν μέχρι το 27,4%.

Βέβαια, είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε πως θα τα πάει το Big Brother, καθώς ακόμη είναι πολύ νωρίς και οι διαγωνιζόμενοι δεν έχουν δείξει τους χαρακτήρες του.

Prime time

  • ALPHA: Toy story 2 9,1
  • ΑΝΤ1: Greece the musicult 13,3
  • STAR: Υπάρχει και φιλότιμο 15,6
  • ΣΚΑΙ: Big Brother 22,8
  • Mega: Karte kid 7
  • OPEN: Ζαχαροπλαστείο στο Μπρούκλιν 6,4
  • OPEN: Εικόνες (Ε) 8,2

Αναλυτικά τα τέταρτα

  • 18,5
  • 19,3
  • 22,5
  • 24,3
  • 22,3
  • 16,5
  • 23,1
  • 27,4
  • 22,8
  • 20,4
  • 26,4
  • 28
  • 24,8

Αυτά είδαμε στην πρεμιέρα του Big Brother 2

Η εμφάνιση των παρουσιαστών

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα καλησπέρισαν το κοινό που αυτή την στιγμή τους παρακολουθεί μέσα από τις τηλεοράσεις τους.

Και οι δυο παρουσιαστές είναι αρκετά υπέρλαμπροι ενώ συμπληρώνουν απόλυτα ο ένας τον άλλον on air. Μάλιστα, σε ό,τι αφορά τώρα τις ενδυματολογικές επιλογές τόσο των παρουσιαστών ο Γρηγόρης Γκουντάρας κινήθηκε σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις ενώ η Νάταλι Κακκαβά προτίμησε για την περίσταση μία μαύρη αμπιγέ ολόσωμη φόρμα που ομολογουμένως της πήγαινε πολύ.

18αρα και Σέρβα μπαίνει στο σπίτι - Το σκοτεινό παρελθόν της

Μια παίκτρια που κέντρισε το ενδιαφέρον, είναι και η Σαμάνθα Μίσοβιτς η οποία αναφέρθηκε μέσα σε όλα ότι είναι 18 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Ο πατέρας της είναι Σέρβος και η μητέρα της, Ουκρανή.

Από μικρή ασχολείται με το Tae Kwon Do σε επίπεδο πρωταθλητισμού, άθλημα που της έδωσε φοβερή πειθαρχία και αντοχή. Και τα δυο αυτά χαρακτηριστικά φάνηκαν πολύ χρήσιμα όταν, σε ηλικία 12 ετών, οι γονείς της την έστειλαν σε στρατιωτικό camp στη Σερβία! Εργάζεται ως μοντέλο και έχει κερδίσει τίτλους σε Κρητικά αλλά και Πελοποννησιακά καλλιστεία. Θέλει να κάνει καριέρα στον Στρατό ή την Αστυνομία.

Αγνώριστη η Άννα - Μαρία Ψυχαράκη στην πρεμιέρα του Big brother 2

Το Big Brother ξεκίνησε και πάλι και όπως ήταν αναμενόμενο η πρώτη καλεσμένη στο πρώτο live δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από την περσινή νικήτρια, την Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Από την πρώτη στιγμή κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Η όμορφη Κρητικιά μπήκε στο πλατό κι εννοείται η εμφάνισή της ήταν υπέροχη καθώς η ίδια διαθέτει υπέροχη σιλουέτα ενώ κέρδισε απευθείας τις εντυπώσεις. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν δίστασε μάλιστα να την "πειράξει" σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Η ίδια αποκάλυψε κανονικότατα σε τι φάση είναι η προσωπική της ζωή και γιατί μετά τη νίκη της δεν την είδαμε κάπου τηλεοπτικά μιας και πολλά είχαν ακουστεί μετά την νίκη της.

Ο Στηβ Μιλάτος αποκάλυψε τον λόγο που πήρε διαζύγιο μετά από δυο μήνες

Σιγά σιγά οι τηλεθεατές έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα τους παίκτες που έχουν μπει στο ριάλιτι. Ένας από αυτούς είναι και ο Στηβ Μιλάτος. Πέρα από την εντυπωσιακή του εμφάνιση έχει κεντρίσει επίσης το ενδιαφέρον καθώς πριν μπει στο παιχνίδι είχε πάρει διαζύγιο μετά από δυο μήνες αφού παντρεύτηκε.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αλλά και η Ναταλί Κακκαβά προφανώς δεν θα μπορούσαν να τον αφήσουν να περάσει τόσο "εύκολα" από το πλατό καθώς στο τραπέζι έπεσε και η ερώτηση σχετικά με τον γάμο του αλλά και γιατί επέλεξαν χωριστούς δρόμους.

Η σοκαριστική αποκάλυψη παίκτριας για την δολοφονία του συντρόφου της

Η 38χρονη συστήνεται σε γνωστούς και φίλους σαν δυο άνθρωποι., η Γιωτάρα και το Γιωτάκι, το Γιν και το Γιανγκ, δυο αντίθετες δυνάμεις και προσωπικότητες. Πώς, άραγε, θα διαχειριστούν οι συγκάτοικοί της, αυτούς τους… δύο ανθρώπους;

Γνωστή Tik Toker στο σπίτι - Αποκάλυψε πως κακοποιήθηκε από πρώην σύντροφό της

Ένα πρόσωπο το οποίο "τράβηξε" την προσοχή όχι μόνο των παρουσιαστών αλλά και των τηλεθεατών καθώς πρόκειται για την Ελένη Σπανού η οποία αποκάλυψε πως έχει κακοποιηθεί από τον πρώην σύντροφό της. Μάλιστα δεν στάθηκε μόνο εκεί καθώς θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα.

Επιπλέον, φάνηκε πως η παίκτρια έχει ιδιαίτερη αδυναμία και στην νικήτρια του πρώτου Big Brother, την Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Μόλις την αντίκρισε τα λόγια της ήταν περιττά.

Μπούκαρε στο πλατό ο Πέτσας - Η Άννα Μαρία έμεινε κάγκελο

Η πρεμιέρα του Big Brother στον ΣΚΑΪ, έχει κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς οι νέοι παίκτες του ριάλιτι έχουν αναμφίβολα ενδιαφέρον. Μάλιστα, κάποιους από αυτούς τους έχουμε δει και αλλού πέρα από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Πέτσα, ο οποίος πριν την συμμετοχή του στο Big Brother ήταν επίσης και στο GNTM όπου τον είδαμε σε ρόλο μοντέλου. Ο ίδιος αποκάλυψε πως παλιότερα έχει περάσει δύσκολα μιας και ήταν υπέρβαρος.

Μέχρι και σήμερα το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι η διατροφή όμως πως θα είναι τελικά η συγκατοίκηση με τους υπόλοιπους 13 παίκτες του παιχνιδιού;

Καυτή και τραγουδίστρια - Τα αρσενικά του σπιτιού έπαθαν εγκεφαλικό

Αυτή τη φορά μια παίκτρια η οποία σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη ήταν και η Ανχελίτα η οποία από την αρχή έχει δηλώσει πως με ρίζες από την Κολομβία έχει εμφανιστεί στο Romeo και έχει κυκλοφορήσει το «Karma» που είναι ένα pop track, με R’n’B και ethnic επιρροές, που έγραψαν οι DJ PaCo και Bobito Deejay.

Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι

Πολλές είναι οι ανατροπές στο φετινό Big Brother μιας και ένας παίκτης από τους 14 πρέπει να αποχωρήσει ύστερα από την μονομαχία που επέβαλε ο Big Brother ανάμεσα στον Ισίδωρο Δούνη αλλά και την Ευδοκία Τσαγκλή.

Τελικά αυτός που αναγκάστηκε να αποχωρήσει ήταν ο Ισίδωρος καθώς δεν κατάφερε εγκαίρως να φτιάξει το παζλ το οποία έπρεπε να κάνουν προκειμένου να κερδίσει. Έτσι, νικήτρια ήταν η Ευδοκία Τσαγκλή η οποία στάθηκε τυχερή και θα συνεχίσει το ταξίδι της στο ριάλιτι.

«Εγώ το θεωρώ άδικο»

Πριν καλά καλά μπουν με το δεξί οι 14 παίκτες στο σπίτι του Big Brother, φαίνεται πως ο μεγάλος αδελφός έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρο τις ανατροπές. Έτσι, Ο Ισίδωρος Δούνης και η Ευδοκία Τσαγκλή αναγκάστηκαν να μονομαχήσουν προκειμένου να βγει ένας από τους δυο και να παραμείνει στο παιχνίδι.

Η μονομαχία είχε να κάνει με ένα παζλ στο οποίο η Ευδοκία Τσαγκλή στάθηκε αρκετά τυχερή με αποτέλεσμα να βγει εκείνη η νικήτρια. Από την άλλη όμως αυτό το αποτέλεσμα δεν άρεσε ιδιαίτερα σε μια παίκτρια μέσα στο σπίτι κι όπως ήταν λογικό εξέφρασε την άποψή της.

Ο λόγος για την Σαμάνθα Μίσοβιτς η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Είναι άδικο» μιας και οι δυο παίκτες δεν μπορούν να συγκριθούν. Μάλιστα, αυτό σχολιάστηκε αρκετά και από τους υπόλοιπους.