Έσπασε ρεκόρ: Πρόγραμμα του Mega έκανε εχθές 24,6% στην τηλεθέαση

Βγήκε πρώτο και με τεράστια διαφορά στην prime time ζώνη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Έσπασε ρεκόρ: Πρόγραμμα του Mega έκανε εχθές 24,6% στην τηλεθέαση

Από την πρώτη ημέρα προβολής της έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αλλά το βράδυ της Πέμπτης έσπασε ρεκόρ στα ποσοστά της τηλεθέασης καθώς ξεπέρασε ακόμα κι αυτά της πρεμιέρας!

Ο λόγος για τη νέα σειρά του Mega, που υπογράφει ο Ανδρέας Γεωργίου, η Γη της Ελιάς.

Στο κόκκινο η τηλεθέαση του Mega

Όπως φαίνεται αυτή η σεζόν θα ανήκει δικαιωματικά στο Mega καθώς εκτός από τα προγράμματα που αναμένεται να ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες αυτά που ήδη έχουν βγει στον αέρα κάνουν παππάδες σε νούμερα!

Συγκεκριμένα η σειρά το βράδυ της Πέμπτης έφτασε στο δυναμικό κοινό το 24,6% ενώ θριάμβευσε και σε τέταρτα: 24,2-22,7-25,9-28,3-24-22,3-12,8

Prime time

  • ΑΝΤ1: Η μουσίτσα 6,2
  • ΣΚΑΙ: Έλληνες του πνεύματος και της τέχνης: Μ. Θεοδωράκης 5,0
  • ΣΚΑΙ: Big Brother 13.9
  • Mega: Η γη της Ελιάς 24,6
  • ALPHA: Το σόι σου (E) 18.5
  • ALPHA: Μην αρχίζεις την Μουρμούρα (E) 18.5
  • STAR: Έρωτας με διαφορά 6.7
  • STAR: Τι συνέβη στην Δευτέρα 10,9
  • OPEN: Babylon 7.8

Τι θα δούμε απόψε 3/9 στην σειρά

Ο Στέφανος συνεχίζει να παρακολουθεί τη Μυρτάλη, παρά τις αντιρρήσεις του Στάθη, προσπαθώντας να καταλάβει αν του είπε ψέματα κι αν όντως υπάρχει άλλος άντρας στη ζωή της. Την ίδια ώρα, η Μυρτάλη έρχεται αντιμέτωπη με τη Μαργαρίτα και μαθαίνει πως ο πατέρας της είχε έναν ιδιαίτερο δεσμό μαζί της.

Η Μαργαρίτα, σοκαρισμένη, μαθαίνει ότι η Αθηνά έχει έναν γιο που η ίδια αγνοούσε. Η Αθηνά διώχνει την Αναστασία από το σπίτι κι έτσι απαλλάσσεται από μια γυναίκα που θα μπορούσε να ανακαλύψει το μυστικό της. Ο Αλέξης προθυμοποιείται να φιλοξενήσει τη Μυρτάλη στο σπίτι του, αλλά εκείνη αρνείται. Η Χάιδω υποψιάζεται πως το διπλό φονικό είναι η συνέχεια μιας παλιάς βεντέτας ανάμεσα στην οικογένειά της και τους Καπερνάρους.

Πιέζει τον Φίλιππο να αναλάβει τις ευθύνες του και να πάρει το αίμα τους πίσω. Η Ιουλία στριμώχνει τον Κωσταντίνο για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη διαθήκη, αλλά εκείνος δείχνει να μην ξέρει τίποτα. Ο Ισίδωρος ενημερώνει την Αθηνά ότι, μόλις τελειώσουν οι κηδείες, θέλει να μιλήσουν για το μέλλον της επιχείρησης. Η Χάιδω μιλά απαξιωτικά στη Βασιλική κι έτσι ο Στάθης αντιλαμβάνεται ότι τους χρεώνει το διπλό φονικό. Ζητά από τον Στέφανο να προσέχει, μα εκείνος δεν δείχνει να φοβάται.

Η Αθηνά παίρνει το μέρος του Αποστόλη σε μια επαγγελματική διαφωνία που έχει με τον Δημήτρη, γεγονός που τον εξοργίζει. Ο Πότης ενδίδει στον εκβιασμό, προκειμένου να σώσει το καφενείο από μια ακόμα επικείμενη ζημιά. Ο Ανέστης δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό με την Ευτυχία, μεθάει και την χτυπά. Μια δεύτερη απόπειρα δολοφονίας κατά της Μυρτάλης, την αναγκάζει να πέσει στη θάλασσα για να σωθεί.