Τηλεθέαση 5/9: Έκανε πρεμιέρα εχθές στον ΣΚΑΙ κι έφτασε μόνο το 10,5%

Πώς σας φάνηκε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεθέαση 5/9: Έκανε πρεμιέρα εχθές στον ΣΚΑΙ κι έφτασε μόνο το 10,5%

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 5/9 η νέα μαγειρική εκπομπή του ΣΚΑΙ, Top Chef, και με βάση τα όσα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB το κοινό δεν ήταν τόσο συντονισμένο να... το δει.

Τι έκανε το Top Chef σε νούμερα τηλεθέασης

ΣΚΑΙ νούμερα τηλεθέασης πρεμιέρα top chef

Συγκεκριμένα, η μαγειρική εκπομπή κατάφερε να φτάσει στο δυναμικό κοινό μόλις το 10,5% ενώ σε τέταρτα τσούλησε κάπως έτσι: 10,8-11,1-12-9,9-12,1-7,8-11,4-9.

Να σημειωθεί πως απέναντί του είχε ένα πολύ δυνατό project που δεν είναι άλλο από τη νέα σειρά του Mega, Η γη της Ελιάς που έφτασε το 17.1% και σε τέταρτα πήγε: 16,6-17,8-18,4-18,4-13,7-17,9-18,3.

Χαλασμός στο Twitter με την πρεμιέρα του Top Chef

Απογοητευμένοι και δυσαρεστήμενοι φάνηκαν οι τηλεθεατές με την πρεμιέρα του Top Chef. Οι χρηστές συγκεκριμένα του Twitter, έδωσαν για ακόμη μια φορά ρεσιτάλ με τις ατάκες τους.

Αφορμή για τα περισσότερα σχόλια ήταν τόσο η συμμετοχή δύο πρώην παικτών του Masterchef όσο και ότι το hashtag του πρώτου ήταν ψηλά την ώρα του Top Chef!

Μέχρι και η Ναταλία Ανδρικοπούλου ανέφερε ότι τρεντάρει το MasterChef την ώρα του Top Chef.

Εδώ γίνονται τα γυρίσματα του Top Chef στον ΣΚΑΙ

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλησε να "επενδύσει" και σε ένα άλλο project εκτός του Survivor με σκοπό να "εξοντώσει" το δυνατό χαρτί του STAR, MasterChef.

Το ριάλιτι θα έχει συναρπαστικές δοκιμασίες, απρόβλεπτες αποστολές και εντυπωσιακά πιάτα. Το έπαθλο μάλιστα ανέρχεται στις 100.000 ευρώ σε συνδυασμό με μεγάλη συνεργασία του νικητή με εστιατόριο σε Ελλάδα ή στο εξωτερικό που θα έχει αστέρια Michelin.

Το Top Chef έχουν παρακολουθήσει 200 εκατομμύρια τηλεθεατές σε περισσότερες από 200 χώρες προβολής. Το ακολουθούν 3,8 εκατομμύρια followers παγκοσμίως στα social media ενώ έχει κερδίσει 30 υποψηφιότητες στα Βραβεία Emmy.

Εμείς λοιπόν στο Youweekly.gr έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις που γίνονται οι auditions του TopChef. Βρίσκονται πίσω από τα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί.

Εδώ γίνονται τα γυρίσματα του Top Chef στον ΣΚΑΙ

Top Chef ΣΚΑΙ