Τηλεθέαση 13/9: Πρόγραμμα του ALPHA σημείωσε 22,2% - Και όχι δεν ήταν ο Σασμός

Ασύλληπτο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τηλεθέαση 13/9: Πρόγραμμα του ALPHA σημείωσε 22,2% - Και όχι δεν ήταν ο Σασμός

Όπως φαίνεται ο Σασμός δεν είναι η μόνη σειρά που σημειώνει τεράστια επιτυχία στον ALPHA. Χθες Δευτέρα 13/9, έκανε πρεμιέρα στο σταθμό ακόμη μια σειρά που φαίνεται πως έχει τρελάνει το τηλεοπτικό κοινό. Δεν έχει καμία σχέση με δράμα, καθώς οι ιθύνοντες αποφάσισαν να επενδύσουν και σε οικογενειακή κωμωδία.

Ο λόγος για την σειρά, Άσε μας ρε μαμά, με πρωταγωνιστές τους: Παναγιώτα Βλαντή, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Μάριος Αθανασίου και Δήμητρα Σιγάλα.

Η τηλεθέαση της σειράς Άσε μας ρε μαμά στον ALPHA

Τηλεθέαση 13/9 πρεμιέρα Άσε μας ρε μαμά

Χθες 13/9 στην πρεμιέρα, η σειρά σημείωσε το απίστευτο 22,2% δείχνοντας έτσι πως οι τηλεθεατές έδειξαν την αγάπη τους προς τους ηθοποιούς που συμμετάσχουν, αλλά και στο story της. Σε τέταρτο μάλιστα έφτασε το 22,5.

Σε επιτυχία έφτασε μάλιστα το Σασμό που σημείωσε 23,6%.

Prime time

  • ΑΝΤ1: Ήλιος 12,4
  • APLHA: Άσε μας ρε μαμά 22,2
  • Mega: Η γη της Ελιάς 17,7
  • ALPHA: Σασμός 23,6
  • STAR: GNTM 20,5
  • OPEN: The Mallorca files 4,6
  • ΟPEN: Τhe A team 8
  • ΣΚΑΙ: Top Chef 3,6

Τα τέταρτα της σειράς

22.5

21.1

22.4

22.8

Τι θα δούμε σήμερα στην σειρά Άσε μας ρε μαμά

Η Ρωξάνη, φτάνοντας στην Ελλάδα, αποφασίζει να επισκεφθεί πρώτα την κολλητή της φίλη. Η Έλλη που εκείνη την ώρα βρίσκεται με τον Δημήτρη στο σπίτι της, προλαβαίνει να τον φυγαδεύσει λίγο πριν εισβάλλει η Ρωξάνη. Χωρίς η Έλλη να βρει το κουράγιο να της πει τι συμβαίνει, την πάει στην Αρμέκο, όπου η Ρωξάνη έρχεται αντιμέτωπη με αυτό που πραγματικά συμβαίνει στην εταιρεία.

Στο μεταξύ, τα παιδιά της αφού κατηγορούν το ένα το άλλο για τους λόγους που τους οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή, μετακομίζουν στην οικογενειακή βίλα και καταλήγουν ότι μοναδική ελπίδα για τη σωτηρία τους είναι η μητέρα τους. Στην προσπάθειά τους να την καλοπιάσουν, της ετοιμάζουν online surprise party για τα γενέθλιά της. Η Ρωξάνη όμως, φροντίζει να τους κάνει μια μεγαλύτερη έκπληξη