Πρεμιέρα Κάτι Ξαναψήνεται - τηλεθέαση 13/9: Τα νούμερα της πρεμιέρας της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Πώς τα πήγε πρώτη μέρα στον αέρα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρεμιέρα Κάτι Ξαναψήνεται - τηλεθέαση 13/9: Τα νούμερα της πρεμιέρας της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Και μπορεί ο ΣΚΑΙ φέτος να μην τα πάει τόσο καλά σε ποσοστά τηλεθέασης γενικά (δείτε εδώ ποιο πρόγραμμά του μάλλον θα κοπεί) αλλά από ότι φαίνεται έκανε πολύ σωστά που επένδυσε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μετά από αρκετό καιρό τηλεοπτικής απουσίας η ξανθιά παρουσιάστρια επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το απόγευμα της Δευτέρας 13/9 όντας η ναυαρχίδα του Κάτι Ξαναψήνεται και σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB το κοινό την περίμενε πως και πως!

Κέρδισε τις εντυπώσεις η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Στο δυναμικό κοινό το τηλεπαιχνίδι έφτασε μέχρι το 15,2% που είναι σίγουρα ένα αξιοπρεπέστατο ποσοστό και ειδικά στον ΣΚΑΙ. Το θέμα είναι θα συνεχίσει έτσι ή θα έχουμε... απότομη πτώση, που συνηθίζεται στις μέρες μας.

Απογευματινή ζώνη

  • STAR: Elif 8,1
  • ALPHA: Deal 13,6
  • ΣΚΑΙ: Κάτι ξαναψήνεται 15,2
  • ΑΝΤ1: 5Χ5 11,8
  • STAR: Τροχός της τύχης 16,9
  • MEGA: Το αύριο μας ανήκει 9,9

Όσον αφορά τα τέταρτα: 16,9-15,3-11-12-17-18,1-16-15-12,7.

«Θέλω να κάνω οικογένεια»

Καλεσμένη στο Love It βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/9) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η ίδια μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή ενώ αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Νιώθω πάρα πού ωραία να δει ο κόσμος τι έχει γίνει. Είναι κομμένο και ραμμένο για μένα. Είναι ένα κομμάτι του χαρακτήρα μου να διακωμωδώ καταστάσεις. Μαγειρεύω για να ζήσω.

Ο Βασίλης χαίρεται με την επαγγελματική μου εξέλιξη. Του μίλαγα τόσο πολύ που μου είπε να πάρω μία εκπομπή για να ηρεμήσει. Μέχρι και ραδιόφωνο που είπε να πάω. Ο Βασίλης είναι πολύ ξεχωριστός στη ζωή μου. Για να είμαι σε αυτή τη σχέση βλέπω και άλλα πράγματα. Δεν μπορώ, όμως, να τα προγραμματίσω. Σίγουρα θέλω να κάνω οικογένεια γιατί αγαπώ πολύ τη δική μου».