Τρισευτυχισμένη η παρουσιάστρια του ALPHA, Σταματίνα Τσιμτσιλή - Και πως να μην είναι άλλωστε;

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρισευτυχισμένη η παρουσιάστρια του ALPHA, Σταματίνα Τσιμτσιλή - Και πως να μην είναι άλλωστε;

Όταν το προσωπικό κομμάτι της ζωής σου ακουμπάει την τελειότητα τι άλλο μπορεί να σε ενδιαφέρει; Μα φυσικά το επαγγελματικό! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί να είναι τόσο χρόνια μια επιτυχημένη σύζυγος και μητέρα αλλά ταυτόχρονα έχει καταφέρει να κερδίσει και σε επαγγελματικό επίπεδο...

Σαν παρουσιάστρια, λοιπόν, αυτό που την ενδιαφέρει μεταξύ άλλων είναι τα ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφονται καθημερινά στα μηχανάκια της AGB (δείτε εδώ αναλυτικά ποια projects έκαναν εχθές μονοψήφια)! Από εκεί φαίνεται η αγάπη και η εκτίμηση του κόσμου! Παρά το γεγονός πως φέτος υπάρχει πολύ δυνατός ανταγωνισμός και η ένταξη της Ελεονώρας Μελέτη απέναντί της δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, η Σταματίνα με το Happy Day το πρωί της Πέμπτης 16/9 κατάφερε να τερματίσει πρώτη στην ζώνη της.

Αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης της Σταματίνας στον ALPHA

Συγκεκριμένα η πρωινή εκπομπή του ALPHA έκανε στο δυναμικό κοινό 17,9% (αναλυτικά τέταρτα: 12,9-16,6-13,2-14,5-19,9-22,7-24,7-20,5-16-19,5).

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 12,1
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 13,9
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 13,4
  • ALPHA: Happy Day 17,9
  • MEGA: Κοινωνία ώρα mega 12,6
  • MEGA: Mega Καλημέρα 15,9

«Ο ανταγωνισμός ο περσινός ήταν...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha και μέσα σε όλα η γνωστή παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης αναφέρθηκε στον σκληρό ανταγωνισμό που επικρατεί ειδικά τη φετινή σεζόν.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα το ότι υπάρχει ανταγωνισμός καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής διαφοροποιεί λίγο την κατάσταση. Αυτή η εκπομπή, όμως, έχει περάσει τα χίλια μύρια όσα.

Θεωρώ δηλαδή ότι ο ανταγωνισμός ο περσινός ήταν πιο δύσκολος γιατί το να είσαι ανάμεσα σε δύο ζώνες και να έχεις τους τέσσερις ενημερωτικούς και τους τέσσερις ψυχαγωγικούς και να καλείσαι να είσαι αξιόμαχος σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής είναι πιο δύσκολο» παραδέχθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια έστειλε τις ευχές για καλή επιτυχία και στην απέναντι Ελεονώρα Μελέτη. «Με την ευκαιρία να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Ελεονώρα και την ομάδα της.

Άλλωστε πολλά από τα μέλη της ομάδας της ήταν άτομα που έχουμε συνεργαστεί εδώ στο Happy Day πολύ όμορφα. Νομίζω ότι υπάρχει χώρος για όλους».