Τα πάνω κάτω στον ALPHA με την επί 7 χρόνια παρουσιάστριά του, Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τι συνέβη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Τα πάνω κάτω στον ALPHA με την επί 7 χρόνια παρουσιάστριά του, Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εισχώρησε μέσα στον κόσμο της showbiz με σταθερά και ήρεμα βήματα. Τη σεζόν 2005-2006 ήταν συμπαρουσιάστρια της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου στην πρωινή εκπομπή του STAR, "Όλα Καλά". Τον Σεπτέμβριο του 2006, ξεκίνησε να παρουσιάζει τη δική της ενημερωτική εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο στο ALTER μαζί με τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Λία Παππά.

Η εκπομπή διακόπηκε μετά από τρεις εβδομάδες προβολής. Από το 2006 μέχρι το 2009 ήταν συμπαρουσιάστρια της Φαίης Σκορδά στην lifestyle εκπομπή "Πολύ μπλα μπλα" στο ALTER. Τις σεζόν 2007-2009 παρουσίασε μαζί με τον Βασίλη Δρυμούση την εκπομπή "Showbiz News" στο ίδιο κανάλι ενώ τη σεζόν 2009-2010 παρουσίασε την τέταρτη σεζόν της εκπομπής "TV Weekend". Μετά την αποχώρηση της Φαιής Σκορδά από το ALTER ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής "Πολύ μπλα μπλα" τις σεζόν 2010-2012 μέχρι το κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού. Τη σεζόν 2011-2012 συμμετείχε στο χορευτικό talent show του ANT1, "Dancing on ice" κερδίζοντας την 7η θέση. Τη σεζόν 2012-2013 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 για την παρουσίαση της εκπομπής "Fthis TV".

Από το Μάρτιο του 2014 μέχρι σήμερα παρουσιάζει την πρωινή infotainment εκπομπή "Happy Day στον Alpha" και όπως όλα δείχνουν είναι πλέον ένα από τα μεγαλύτερα χαρτιά του σταθμού! Παρά το γεγονός πως η ζώνη που βρίσκεται έχει δυνατό ανταγωνισμό, ιδιαίτερα μετά την προσθήκη της Ελεονώρας Μελέτη απέναντί της στο Mega!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα πως Σταματίνα είναι μία, στην χθεσινή 20/9 μάχη κατάφερε να βγει νικήτρια και με μεγάλη διαφορά αφού όπως θα δείτε και στο παρακάτω πλέγμα κατάφερε να κάνει στο δυναμικό κοινό 21,6% αφήνοντας τους αντιπάλους... πραγματικά πολύ πίσω!

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 11,5
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 15,3
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 6,5
  • ALPHA: Happy Day 21,6
  • MEGA: Κοινωνία ώρα mega 17,7
  • MEGA: Mega Καλημέρα 15,9

«Ο ανταγωνισμός ο περσινός ήταν...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον σκληρό ανταγωνισμό που επικρατεί ειδικά τη φετινή σεζόν.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα το ότι υπάρχει ανταγωνισμός καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής διαφοροποιεί λίγο την κατάσταση. Αυτή η εκπομπή, όμως, έχει περάσει τα χίλια μύρια όσα.

Θεωρώ δηλαδή ότι ο ανταγωνισμός ο περσινός ήταν πιο δύσκολος γιατί το να είσαι ανάμεσα σε δύο ζώνες και να έχεις τους τέσσερις ενημερωτικούς και τους τέσσερις ψυχαγωγικούς και να καλείσαι να είσαι αξιόμαχος σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής είναι πιο δύσκολο» παραδέχθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια έστειλε τις ευχές για καλή επιτυχία και στην απέναντι Ελεονώρα Μελέτη. «Με την ευκαιρία να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Ελεονώρα και την ομάδα της.

Άλλωστε πολλά από τα μέλη της ομάδας της ήταν άτομα που έχουμε συνεργαστεί εδώ στο Happy Day πολύ όμορφα. Νομίζω ότι υπάρχει χώρος για όλους».