Μπουρλότο στο Mega - Τι συνέβη με Δανάη Μπάρκα και Τίμο Ζαχαράτο

Ασύλληπτο περιστατικό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μπουρλότο στο Mega - Τι συνέβη με Δανάη Μπάρκα και Τίμο Ζαχαράτο

Από σεφ, σε σεφ! Αυτή φαίνεται πως είναι η μοίρα της Δανάης Μπάρκα. Την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν είχε γίνει ολόκληρο σούσουρο με τον Απόστολο Ρουβά - που μαγείρευε στην εκπομπή της - και την σχέση τους (που έληξε άδοξα και δείτε εδώ το γιατί) ενώ φέτος που τον αντικατέστησε με τον Τίμο Ζαχαράτο, εκτός από τις κουζίνες και τις σπόντες που έχουν πάρει "φωτιά", τσουρουφλίζονται και τα νούμερα τηλεθέασης!

Όπως μαρτυρούν τα μηχανάκια της AGB, η Δανάη Μπάρκα φέτος - με την ανανεωμένη ομάδα της - και το φλερτ με τον μάγειρα που... πουλάει πολύ, έχει πρώτη θέση στην καρδιά των τηλεθεατών.

Τα ποσοστά τηλεθέασης της Δανάης για εχθές 29/9

Το Πάμε Δανάη κατάφερε να κάνει στο δυναμικό κοινό 20,8% (αναλυτικά τα τέταρτα: 16-22,9-25,5-25,4-22,4-21,5-19,2-13,8-13) αφήνοντας πίσω εκπομπές χρόνων και παρουσιάστριες με εμπειρία!

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 10.7
  • STAR: Breakfast @star 7.1
  • MEGA: Πάμε Δανάη 20.8
  • ΑΝΤ1: Πρωινό 10.9
  • OPEN: Ποιος είναι πρωινιάτικα; 4.1
  • ALPHA: Super Κατερίνα 13.7

Ποιος είναι ο Τίμος Ζαχαράτος

Αν και αρκετά μικρός, έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι το Παρίσι όπου και εργάστηκε σε εστιατόρια με αστέρι Michelin. Μάλιστα στο Παρίσι βρέθηκε στο πλευρό του Joel Robunchon, που έχει βραβευτεί ως ο καλύτερος chef του 20ου αιώνα και είναι ο πρώτος chef στον κόσμο με τα περισσότερα αστέρια Michelin.

Την περασμένη σεζόν βρισκόταν στην Κύπρο όπου εργαζόταν σε ένα ξενοδοχείο ενώ στην ίδια περιοχή έχει ανοίξει και το δικό του χώρο, ένα κατάστημα με street food. Μάλιστα ο Τίμος Ζαχαράτος διαθέτει ένα «ίδιο» μαγαζί και στην Αθήνα ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει μια εταιρεία η οποία είναι σε θέση να βοηθά και να συμβουλεύει εστιατόρια σε όλα τα επίπεδα.

"Την απόφαση να ασχοληθώ με τη μαγειρική την πήρα σε μία ηλικία όπου κατάλαβα ότι η μαγειρική και η ενασχόληση με το φαγητό, είναι αυτό που με γαληνεύει. Ήταν η μόνη «δουλειά» (δεν το είδα ποτέ ως δουλειά) στην οποία δεν κοίταζα πότε θα περάσει η ώρα για να φύγω.

Στα εφηβικά μου χρόνια, δεν ήμουν και το πιο ήσυχο παιδί, και ξαφνικά εμφανίστηκε κάτι που «έβγαζε» μία πιο ήρεμη πλευρά του εαυτού μου. Σίγουρα μέσα μου υπήρχε η ιδέα να ασχοληθώ με τη μαγειρική από πολύ νωρίς” είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του για την απόφαση να μπει στον χώρο της γαστρονομίας.

Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη ένα χρόνο πριν ο Τίμος Ζαχαράτος αναφερόταν και στο ενδεχόμενο να βρεθεί κάποια στιγμή σε τηλεοπτική εκπομπή δηλώνοντας:

“Μου έχουν γίνει διάφορες προτάσεις. Όμως υπάρχει πια ένας χάος σε αυτό τον χώρο. Ένας μάγειρας για να γίνει τηλέ-μάγειρας, πρέπει να έχει περάσει από την κουζίνα. Δεν μπορεί ένας μάγειρας να ξέρει να κάνει αφρό από φασόλι, αλλά να μην ξέρει να φτιάξει μία φασολάδα. Θέλω λοιπόν πρώτα να φτιάξω αυτό που είμαι εγώ, και η τηλεόραση είναι το τελευταίο. Στην ουσία στην τηλεόραση, μπορώ να δώσω στον κόσμο κάποια από τα πράγματα που εγώ ξέρω”.