Άσχημα νέα για την Δανάη Μπάρκα - Έγινε γνωστό σήμερα το πρωί

Θα καλυτερεύσουν σίγουρα όμως τα πράγματα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Άσχημα νέα για την Δανάη Μπάρκα - Έγινε γνωστό σήμερα το πρωί

Είναι δεύτερη χρονιά φέτος που την βλέπουμε καθημερινά μέσα από την συχνότητα του Mega και την εκπομπή, Πάμε Δανάη, να μας καλημερίζει. Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, παρ' ότι είναι μια καλή πιο καλή ηθοποιός πέρυσι αποφάσισε να πειραματιστεί και στην παρουσίαση και είδε ότι της πάει!

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές για εκείνη, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αφήσει πίσω σε νούμερα τηλεθέασης τα πολύ γνωστά ονόματα - χρόνων στο γυαλί - που έχει απέναντί της και έχει βγει πρώτη στην πρωινή ζώνη.

Ωστόσο, δεν είναι όλες οι ημέρες καλές και για εκείνη σίγουρα δεν ήταν η χθεσινή, Τρίτη 5/10, καθώς κατέλαβε την... τρίτη θέση στη ζώνη της!

Αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης της Δανάης Μπάρκα

Συγκεκριμένα, η εκπομπή έφτασε στο δυναμικό κοινό το 13,8% από εκεί που σημείωνε 16αρια ενώ πρώτη βγήκε η Κατερίνα Καινούργιου με 15,1%!

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 7,8
  • STAR: Breakfast @star 9,5
  • MEGA: Πάμε Δανάη 13,8
  • ΑΝΤ1: Πρωινό 14,2
  • OPEN: Ποιος είναι πρωινιάτικα; 3,9
  • ALPHA: Super Κατερίνα 15,1

Ο χρόνος θα δείξει από εδώ και πέρα αν και... είμαστε σίγουροι πως πρόκειται απλά για μια όχι και τόσο καλή ημέρα!

«Δεν έκανα πλάκα όταν είπα στον Τίμο Ζαχαράτο να κάνουμε παιδί»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα το μεσημέρι της Δευτέρας (20/9) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επική ατάκα που είπε στον μάγειρα της εκπομπής της, Τίμο Ζαχαράτο για να κάνουν παιδί.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε το περιστατικό και η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως δεν έκανε πλάκα.

“Προχθές ήμουν μέσα βαφόμουν και εκεί κάνατε ένα λογοπαίγνιο με τον Τίμο, τον μάγειρά σας… Κατι σε ρώτησε, τι να κάνουμε και του πετάς, “να κάνουμε ένα παιδί”. Έπεσα κάτω…” είπε η Ελένη Μενεγάκη

“Το ανησυχιτικό είναι ότι το εννούσα. Αυτό είναι που δεν έχουν καταλάβει. Νομίζουν ότι κάνω πλάκα… Δεν το κάναμε τελικά το παιδί. Ακόμα. Προλαβαίνουμε Τίμο αν μας ακούς. έχουμε ακόμα μερικές ώρες” απάντησε η Δανάη Μπάρκα προκαλώντας το γέλιο της παρουσιάστριας.