Τι συμβαίνει στον ALPHA με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Το Style me up δεν έχει κλείσει ακόμα εβδομάδα στον αέρα

Έχουν μείνει άναυδοι στο κανάλι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι συμβαίνει στον ALPHA με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Το Style me up δεν έχει κλείσει ακόμα εβδομάδα στον αέρα

Τρεις ημέρες μόνο βρίσκεται στον αέρα το νέο εγχείρημα του ALPHA, που έχει το όνομα Style me up και στο... πιλοτήριο την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κι όμως παράξενα πράγματα συμβαίνουν! Τι εννοούμε;

Την Δευτέρα 4/10 που έκανε πρεμιέρα (δείτε την εντυπωσιακή εμφάνισή της) κατάφερε να φτάσει σε ποσοστά τηλεθέασης (στο δυναμικό κοινό) το 10,2%! Από εκείνη την ημέρα μέχρι κι εχθές 6/10 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η παρέα της έχουν καταφέρει να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον αυτού του 10% με αποτέλεσμα τρεις ημέρες σερί το ποσοστό στα μηχανάκια της AGB να μην έχει μειωθεί ή αυξηθεί ούτε στο ελάχιστο πράγμα που είναι πολύ καλό!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει καταφέρει να μείνει σταθερή που αυτό σημαίνει πως έχει δημιουργήσει γύρω από το project ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό το οποίο την ακολουθεί πιστά!

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΣΚΑΙ: Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου 4,7
  • ΣΚΑΙ: Love it 7,4
  • STAR: Shopping star 16,0
  • ALPHA: T-Live 6,7
  • STAR: Αλήθειες με την Ζήνα 11,6
  • Mega: Live news 15,5
  • ANT1: Ρουκ Ζουκ 18,7
  • Open: Mίλησε μου 1,9
  • ΣΚΑΙ: Καλό Μεσημεράκι 14,0
  • MEGA: Ελένη 14.1
  • ALPHA: Style me up 10.1

Η ιστορία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Γεννήθηκε στην Πάτρα όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της ονομάζονται Κοσμάς και Αναστασία ενώ έχει μια μεγαλύτερη αδελφή, την Μαριλένα (γενν. 1986). Μετά το σχολείο, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και συνέχισε τις σπουδές της σε Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ, με μάνατζερ την Έλενα Χριστοπούλου. Το 2011 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα ελληνικά καλλιστεία και την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος

Εκτός Ελλάδας, έχει ζήσει και δουλέψει ως μοντέλο σε μέρη του εξωτερικού όπως Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Παρίσι, Μιλάνο, Αμβούργο, Φραγκφούρτη ,Κοπεγχάγη,Ελβετία, Βραζιλία, Λονδίνο, Μεξικό, Σουηδία, Φιλανδία, Αυστρία ενώ έχει συμμετάσχει σε ξένες καμπάνιες όπως της λιβανέζικης εταιρίας ενδυμάτων AliYounes, του αρώματος Gabriella Sabatini, την διαδικτυακή καμπάνια των Dolce & Gabbana. Επίσης συνεργαστεί με Cavalli, Armani κ.α. Ακόμη έχει περπατήσει στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Επιπλέον, έχει κάνει και εξώφυλλα όπως Vogue, Harper'sbazzar και πολλά άλλα.

Στην Ελλάδα έχει συνεργαστεί με εταιρίες όπως Toi&Moi, H&M, JCou Watches, TREsemmé και Radiant Professional ενώ έχει συντάξει άρθρα για τις ελληνικές εκδόσεις των περιοδικών Vogue και Madame Figaro. Επίσης έχει φωτογραφηθεί στα εξώφυλλα των ελληνικών εκδόσεων των περιοδικών Madame Figaro, InStyle, Glow. Από το 2018 μέχρι το 2020 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής στο Greece's Next Top Model ενώ το 2019 παρουσίασε το MadWalk - The Fashion Music Project. Την σεζόν 2020-2021, παρουσίασε τη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή "Pop Up" στον ALPHA.