Χαμόγελα ευτυχίας για την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Έγινε γνωστό σήμερα το πρωί

Πολλά συγχαρητήρια

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Χαμόγελα ευτυχίας για την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Έγινε γνωστό σήμερα το πρωί

Από το Μάρτιο του 2014 μέχρι σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρουσιάζει την πρωινή infotainment εκπομπή "Happy Day" στον ALPHA με τεράστια επιτυχία.

Το project αυτό μετρά 6 ολόκληρα χρόνια και συνεχίζει να μένει πρώτο στις καρδιές των τηλεθεατών. Παρά το γεγονός πως ο ανταγωνισμός καθημερινά είναι μεγάλος, καθώς πλέον απέναντί της έχει τη νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα, η Σταματίνα δεν αφήνει τον θρόνο της!

Τα ποσοστά τηλεθέασης του Happy Day για εχθές 13/10

Γνωρίζετε πως καθημερινά νωρίς το πρωί λαμβάνουμε τα ποσοστά τηλεθέασης - του δυναμικού κοινού - των προγραμμάτων. Για εχθές, Τετάρτη 13/10, σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB, μεγάλη επιτυχία σημείωσε στην ζώνη της η Σταματίνα Τσιμτσιλή καθώς με το 18,5% πήρε την πρώτη θέση κι άφησε τον ανταγωνισμό χιλιόμετρα μακριά!

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 10.1
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 17.5
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 9.4
  • ALPHA: Happy Day 18.5
  • MEGA: Κοινωνία ώρα mega 13.4
  • MEGA: Mega Καλημέρα 14.4

Κανείς δεν ξέρει, βέβαια, πότε θα αλλάξει αυτό γιατί τα ποσοστά κάθε μέρα αποτελούν έκπληξη για τους τηλεοπτικούς σταθμούς με τις ανατροπές τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως Happy Day, Σταματίνα και ALPHA παίρνουν πολύ αγάπη από το κοινό.

Το βιογραφικό της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982 όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο, ξεκίνησε να σπουδάζει δημοσιογραφία στο ANT1 MediaLab και αποφοίτησε λίγα χρόνια μετά. Το 2000, ξεκίνησε να εργάζεται στο τμήμα ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Μακεδονία TV όπου ασχολούνταν με το διεθνές ρεπορτάζ. Από το 2002 μέχρι το 2005 δούλεψε στον μουσικό τηλεοπτικό σταθμό MAD TV όπου παρουσίαζε εκπομπές μουσικού και lifestyle περιεχομένου.

Τη σεζόν 2005-2006 ήταν συμπαρουσιάστρια της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου στην πρωινή εκπομπή του STAR, "Όλα Καλά". Τον Σεπτέμβριο του 2006, ξεκίνησε να παρουσιάζει τη δική της ενημερωτική εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο στο ALTER μαζί με τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Λία Παππά.

Η εκπομπή διακόπηκε μετά από τρεις εβδομάδες προβολής. Από το 2006 μέχρι το 2009 ήταν συμπαρουσιάστρια της Φαίης Σκορδά στην lifestyle εκπομπή "Πολύ μπλα μπλα" στο ALTER. Τις σεζόν 2007-2009 παρουσίασε μαζί με τον Βασίλη Δρυμούση την εκπομπή "Showbiz News" στο ίδιο κανάλι ενώ τη σεζόν 2009-2010 παρουσίασε την τέταρτη σεζόν της εκπομπής "TV Weekend".Μετά την αποχώρηση της Φαιής Σκορδά από το ALTER ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής "Πολύ μπλα μπλα" τις σεζόν 2010-2012 μέχρι το κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού. Τη σεζόν 2011-2012 συμμετείχε στο χορευτικό talent show του ANT1, "Dancing on ice" κερδίζοντας την 7η θέση.Τη σεζόν 2012-2013 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 για την παρουσίαση της εκπομπής "Fthis TV"