ΑΝΤ1: Μαυροφορεμένοι στην Φάρμα - Θρήνος για...

Τρίτη ημέρα στον αέρα και έπεσε στα μονοψήφια...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: Μαυροφορεμένοι στην Φάρμα - Θρήνος για...

....τα νούμερα τηλεθέασης! Τρίτη ημέρα που ήταν στον αέρα η Φάρμα και έπεσε κατά πολύ στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Το ριάλιτι του ΑΝΤ1 επέστρεψε το Σάββατο 4/12 για δεύτερη σεζόν με αρκετά ικανοποιητικά ποσοστά, αλλά το βράδυ της Δευτέρας 6/12... τα βάψανε μαύρα.

Συγκεκριμένα, σημείωσε 9,8% στη μία ώρα μόνο που προβαλλόταν, ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι το 11,7 με αποτέλεσμα αυτό να ταρακουνήσει το κανάλι. Το γεγονός πως τρεις ημέρες μετά την πρεμιέρα έπεσε σε μονοψήφιο νούμερο, τους έχει κάνει να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια, πως ο ανταγωνισμός φέτος είναι τεράστιος, ειδικά στην prime time ζώνη. Η Φάρμα έχει απέναντι της προγράμματα "θηρία" όπως για παράδειγμα ο Σασμός που το συγκεκριμένο βράδυ έφτασε 24,9%, αλλά και η Γη της Ελιάς που έκανε αντίστοιχα 19,7%.

Αντικειμενικά, ακόμη είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε, αφού όπως έχουμε δει πολλάκις στην τηλεθέαση, έχουν γίνει τεράστιες ανατροπές και προγράμματα που ήταν.. χαμηλά, έφτασαν στα ύψη.

ΑΝΤ1 Φάρμα τηλεθέαση

Prime time

Τα τέταρτα

  • 11.7
  • 9.6
  • 9.3
  • 7.5
  • 11

Ξεκίνησαν τα ακατάλληλα πλάνα στη Φάρμα 2: Πρωταγωνίστριες Μπάστα και Ηλιάδη!

Στο χθεσινό επεισόδιο η Σάσα Μπάστα και η Αγγελική Ηλιάδη "έσπασαν το ρόδι" για τη Φάρμα 2 και έκαναν πρώτες μπάνιο για τη δεύτερη σεζόν. Όπως συνέβη και πέρυσι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, έτσι και φέτος τα μπάνια των κοριτσιών αποτέλεσαν το θέμα συζήτησης.

Αυτός δε που έδειξε να ενθουσιάζεται περισσότερο με το θέαμα δεν ήταν άλλος από τον Σταμάτη Γαρδέλη, ο οποίος κάθισε και παρακολούθησε με λεπτομέρεια το μπάνιο των κοριτσιών ενώ παράλληλα έκανε πολλά σχόλια.

Τα κορίτσια ωστόσο δεν του άφησαν και πολλά περιθώρια και έτσι όταν πήγε να κάνει μπάνιο η Αγγελική Ηλιάδη, οι συμπαίκτριές της μπήκαν μπροστά της για να της δώσουν την άνεση να κάνει μπάνιο με την ησυχία της.