Επιστροφή Ράδιο Αρβύλα - Η τηλεθέαση που σημείωσαν μετά το σάλο με τον Παναγιωτόπουλο

Πάτωσαν η αποθεώθηκαν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επιστροφή Ράδιο Αρβύλα - Η τηλεθέαση που σημείωσαν μετά το σάλο με τον Παναγιωτόπουλο

Μετά τον μεγάλο σάλο που έχει δημιουργηθεί εδώ και ένα μήνα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν στην τηλεόραση εμφανώς ανανεωμένοι και ευδιάθετοι μετά την διακοπή τους, αφού θέλουν να ξεπεράσουν τα όσα έχουν σημειωθεί και να προχωρήσουν μπροστά.

Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης σατίρισαν μάλιστα τα δημοσιεύματα που ήθελαν την εκπομπή να αλλάζει όνομα μετά την απομάκρυνση του συνεργάτη τους που κατηγορείται για διαρροή ροζ βίντεο σε site πορνογραφικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του χωρίς την άδεια τους.

«Δεν θέλουμε να το κάνουμε θέμα αλλά πόσες ευχές μας έχετε στείλει. Μας έχετε συγκινήσει και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μόνο την αγάπη σας θα κρατήσουμε. Στο @@λο 2021. Είναι μεγάλη τύχη αυτό που θα ζήσετε γιατί είναι η πρώτη φορά που θα θαυμάσετε το αριστερό προφίλ του Χρήστου Κιούση», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης χωρίς να κάνει καμία αναφορά στον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Πως τα πήγαν όμως οι Ράδιο Αρβύλα σε τηλεθέαση;

Οι Ράδιο Αρβύλα μπορεί να έχουν ακούσει πολλά σχόλια θετικά αλλά και αρνητικά, ωστόσο, παραμένουν στα υψηλά νούμερα τηλεθέασης με ελάχιστες να είναι οι φορές που θα πέσουν κάτω από το 20%. Ακόμη και τώρα με όλο τον σάλο που έχει δημιουργηθεί κατάφερε να παραμείνουν σταθεροί

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το βράδυ της Δευτέρας 10/1, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του σημείωσαν 22,7% στην τηλεθέαση του δυναμικού κοινού.

Ωστόσο, ακόμη βρίσκονται στον αέρα καθώς πολλοί την πρώτη ημέρα τους παρακολούθησαν για να δουν αν θα αναφερθούν στην υπόθεση του Παναγιωτόπουλου. Από σήμερα όμως θα ξεκαθαρίσει το τοπίο...

Τα tweets την ώρα που οι Αρβύλα ήταν στον αέρα