Τηλεθέαση 14/2: Τα νούμερα του Νίκου Μουτσινά με καλεσμένο τον Νίκο Κοκλώνη

"Έσκισε" το Καλό Μεσημεράκι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεθέαση 14/2: Τα νούμερα του Νίκου Μουτσινά με καλεσμένο τον Νίκο Κοκλώνη

Ανατροπές και εκπλήξεις είχε η Ημέρα των Ερωτευμένων στους πίνακες τηλεθέασης. Κάποιοι ευνοήθηκαν και έκαναν την ανατροπή και άλλοι έμειναν πίσω. Ανάμεσα στους νικητές όμως, ήταν σίγουρα το «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά και καλεσμένο τον Νίκο Κοκλώνη να κερδίζουν με fun και χαμόγελο τη μάχη της τηλεθέασης.

Στην πρωινή ζώνη τώρα, ακλόνητα στην πρώτη θέση παραμένει ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με την Ανθή Βούλγαρη που χτυπούν νούμερα πάνω από 35% σε τέταρτο και πλέον δεύτερη δύναμη αναδεικνύεται ο Γιώργος Παπαδάκης.

Οι πρωινές εκπομπές της ζώνης 10-1 μοιράστηκαν σχεδόν παρόμοια ποσοστά καθώς λόγω και της επικαιρότητας οι Αταίριαστοι μπήκαν στο κάδρο.

Η Ζήνα Κουτσελίνη πέρασε μπροστά από την εορτάζουσα Ιωάννα Μαλέσκου που παρέμεινε σε μονοψήφια ενώ ένα αξιοσημείωτο ποσοστό έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Το ενδιαφέρον ήταν στη μεσημεριανή ζώνη όπου το Ρουκ Ζουκ έχασε μέρος της δύναμής του που πήρε ο Νίκος Μουτσινάς. Με καλεσμένο τον ανατρεπτικό Νίκο Κοκλώνη που σάρωσε το πλατό, το Καλό μεσημεράκι έφτασε στο... διαβάστε στο okmag.gr