X-Factor: Τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε στην χθεσινή 18/3 πρεμιέρα

Πως τα πήγε την πρώτη μέρα προβολής του;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
X-Factor: Τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε στην χθεσινή 18/3 πρεμιέρα

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής 18/3 το X-Factor μέσα από την συχνότητα του MEGA. Η κριτική επιτροπή, δηλαδή ο Στέλιος Ρόκκος, ο Χρήστος Μάστορας, η Μαρίνα Ρίζου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης ξεκίνησαν την αναζήτηση για τον φετινό νικητή.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ακούσαμε αρκετά καλές φωνές, με τους κριτές να μένουν άναυδοι με τα ταλέντα που έχει η χώρα μας, ωστόσο ακούστηκαν και μερικά "όχι".

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Κατερίνα Λιόλιου ήταν αυτοί που εμψύχωναν τους συμμετέχοντες και μας μετέδιδαν τον παλμό από τα backstage.

Τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε το X-Factor χθες 18/3 στην πρεμιέρα

Συγκεκριμένα, το μουσικό σόου φαίνεται πως κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του, μιας και κατάφερε να σημειώσει 15,1% στο δυναμικό κοινό -δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα όλων των εκπομπών-.

Prime time

  • ANT1: Βινύλιο 17,8
  • ALPHA: Τα νεοκλασικά 10,4
  • ALPHA: Μην αρχίζεις την μουρμούρα 11,1
  • Mega: Συμπέθεροι από τα Τίρανα 15,8
  • STAR: MasterChef 22,9
  • OPEN: Έκτακτη επικαιρότητα 8,7
  • ΣΚΑΙ: Επικαιρότητα πόλεμος 3,6
  • MEGA: Χ-factor πρεμιέρα 15,1

Αναλυτικά τα τέταρτα

  • 16,1
  • 17,4
  • 11,7
  • 15,1
  • 18,3

Τι είδαμε στην πρεμιέρα του X-Factor

Η εντυπωσιακή έναρξη του μουσικού show και οι μεγάλες αλλαγές που θα δούμε φέτος

Οι κριτές αφού συστήθηκαν στο κοινό, που θα δίνουν ραντεβού κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή πήραν τις θέσεις τους και στη σκηνή βγήκαν τα δύο πολύ ταλαντούχα παιδιά, που θα βρίσκονται στα backstages. Aπό τα πρώτα λεπτά έκαναν μια εκρηκτική δήλωση σχετικά με το έπαθλο των 150.000 ευρώ και το συμβόλαιο με την Panik Records καθώς ο δεύτερος νικητής του show θα φύγει με 50.000 έπαθλο!

«Με στεναχωρεί που δεν έχετε ιδέα ποια είμαι» - Αδιανόητο περιστατικό με τον Χρήστο Μάστορα

Το βράδυ της Παρασκευής ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA το μουσικό show «X- Factor» όπου έγινε γνωστό οι μεγάλες αλλαγές που θα δούμε φέτος. Από την άλλη, η πρώτη διαγωνιζόμενη που εμφανίστηκε στην σκηνή κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή με την φωνή της.

Ο λόγος για την Κατερίνα Λαζαρίδου η οποία αποφάσισε να ερμηνεύσει το «Αν το Λες Αγάπη Αυτό» από Marseaux ft. dPans. Μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας δεν δίστασε να φανερώσει τον θαυμασμό του.

Μάλιστα, η ίδια έκανε και μια αποκάλυψη την οποία δεν περίμενε κανείς μιας και είπε χαρακτηριστικά: «Με στενοχωρεί που δεν έχετε ιδέα ποια είμαι γιατί ακολουθιόμαστε στο Instagram. Και απαράδεκτος»

Άφωνος ο Χρήστος Μάστορας με διαγωνιζόμενη - Σηκώθηκε από την θέση του για να τραγουδήσει μαζί της

Το βράδυ της Παρασκευής 18/3 το λαμπερό μουσικό show του MEGA «X-Factor» έκανε πρεμιέρα όπου έγινε γνωστές οι μεγάλες αλλαγές που πρόκειται να δούμε φέτος.

Έτσι λοιπόν, από τα πρώτα κιόλας λεπτά αποδείχθηκε πως ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος μιας και η Κατερίνα Λαζαρίδου κατάφερε να μαγέψει την κριτική επιτροπή.

Μόλις τελείωσε λοιπόν την ερμηνεία της ο Χρήστος Μάστορας σηκώθηκε από την θέση του προκειμένου να ερμηνεύσει μαζί με την διαγωνιζόμενη. Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ήθελα να πω ότι από αυτό που άκουσα έλειπα εγώ, ήθελα να είμαστε μια μπάντα».

Εμφανώς συγκινημένη η Μαρίζα Ρίζου με την ερμηνεία του συγκροτήματος «Γίναμε»

Όπως είδαμε, το «X-Factor» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής 18/3 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά η κριτική επιτροπή έμεινε άφωνη καθώς η διαγωνιζόμενη που εμφανίστηκε τους μάγεψε με τις φωνητικές της ικανότητες.

Από την άλλη, το συγκρότημα "Γίναμε" άφησε τους κριτές έκπληκτους με την μοναδική εκτέλεση του «Τι να θυμηθώ» μιας και η Μαρίζα Ρίζου ήταν εμφανώς συγκινημένη. Όπως ήταν φυσικό λοιπόν, οι δυο τους πέρασαν στην επόμενη φάση.