Δυσάρεστα νέα για το Φως στο Τούνελ, της Αγγελικής Νικολούλη

Έγινε γνωστό πριν λίγα 24ωρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δυσάρεστα νέα για το Φως στο Τούνελ, της Αγγελικής Νικολούλη

Τραβάει χρόνια αυτή η κολόνια! Η εκπομπή, Φως στο Τούνελ, έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 1995 και έκτοτε μεταδίδεται ανελλιπώς επί 27 χρόνια.

Το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής προβλήθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 1995 από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Η εκπομπή συνεχίστηκε να προβάλλεται από τον ίδιο σταθμό και τις επόμενες τέσσερις σεζόν ενώ από τον Οκτωβρίου του 1999, και μετά την μετονομασία του σταθμού, η προβολή της γινόταν πλέον από τον Alpha TV.

Εκεί παραμένει για δύο ακόμη σεζόν μέχρι το καλοκαίρι του 2001 που η Αγγελική Νικολούλη παίρνει μεταγραφή με την εκπομπή για το νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθμό Alter Channel. Το Φως στο Τούνελ θα φιλοξενηθεί εκεί για τα επόμενα δέκα χρόνια ενώ το καλοκαίρι του 2011 η Αγγελική Νικολούλη θα ανανεώσει τη συνεργασία της με τον σταθμό και για τη τηλεοπτική σεζόν 2011-2012. Η 17η σεζόν της εκπομπής κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου του 2011 ενώ στις 9 Νοεμβρίου το Τούνελ μεταδίδεται για τελευταία φορά από το ALTER λόγω των οικονομικών προβλημάτων που οδήγησαν στο κλείσιμο του σταθμού στις αρχές του 2012.

Τον Οκτώβριο του 2012 ανακοινώθηκε η επιστροφή της εκπομπής μέσα από τη συχνότητα του Alpha TV με τη 18η σεζόν να κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου. Η εκπομπή συνέχισε να φιλοξενείται από την ίδια συχνότητα για τα επόμενα εννέα χρόνια μέχρι και τις 18 Ιουνίου του 2021 που προβλήθηκε μία έκτακτη εκπομπή.

Τον Ιούλιο του 2021 ανακοινώθηκε η μεταγραφή της εκπομπής στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel, τον πέμπτο κατά σειρά σταθμό προβολής της. Η πρεμιέρα της 27ης σεζόν έγινε στις 22 Οκτωβρίου και μέχρι στιγμής κυριολεκτικά σκίζει.

Οι τελευταίες, δε, ημέρες ήταν πολύ δυνατές όσον αφορά την τηλεθέαση αφού έφτασε εξωπραγματικά νούμερα με την υπόθεση της Πάτρας. Ωστόσο, λίγο μετά σα να "ξεφούσκωσε".

Συγκεκριμένα, ο “Σασμός” της J.K.Prorductions στον Alpha ήταν στην κορυφή της TOP20 της τηλεθέασης την εβδομάδα 4-10 Οκτωβρίου. Στη δεύτερη θέση “Η γη της ελιάς” στο Mega ενώ το “Φως στο τούνελ” υποχώρησε στην 9η θέση σύμφωνα με τη Nielsen.

Πρώτο παγκόσμιο trend στο Twitter το Φως στο Τούνελ τις ώρες προβολής του

Την Παρασκευή 8 Απριλίου, η Αγγελική Νικολούλη έφερε στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας, εξασφαλίζοντας μια αποκαλυπτική συνέντευξη με τον Μάνο Δασκαλάκη, τον πατέρα των τριών μικρών κοριτσιών.

Για δεύτερη συνεχόμενη Παρασκευή, το #FosStoTounel ήταν #1 παγκόσμιο trend στο Twitter, με τα tweets να είναι κατακλύζουν το μέσο και να φτάνουν τις 30.000.