Τηλεθέαση: Τι τηλεθέαση έκανε το Μουσικό Κουτί με Μόρφη - Πορτοκάλογλου;

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεθέαση: Τι τηλεθέαση έκανε το Μουσικό Κουτί με Μόρφη - Πορτοκάλογλου;

Ένα ακόμα Μουσικό Κουτί παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ του Σαββάτου 30/4, με την Ρένα Μόρφη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου, μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ, ο οποίο για ακόμη μια φορά είχε αρκετά ενδιαφέροντες καλεσμένους, που μας μάγεψαν με την μουσική και τα τραγούδια τους.

Τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε η εκπομπή της Ρένας Μόρφη, Μουσικό Κουτί, το βράδυ του Σαββάτου 30/4

Τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε η εκπομπή της Ρένας Μόρφη, Μουσικό Κουτί, το βράδυ του Σαββάτου 30/4

Ωστόσο, για ακόμη μια φορά, τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η εν λόγω εκπομπή δεν ήταν διόλου ικανοποιητικά, μιας και έκανε μόλις 3,4% στο δυναμικό κοινό -δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα όλων των εκπομπών-.

Αναλυτικά τα τέταρτα

  • 2,4
  • 2,3
  • 2,2
  • 3,1
  • 3,5
  • 4,8
  • 5,4

Η άγνωστη συμμετοχή της Ρένας Μόρφη σε αγαπημένη σειρά του ALPHA

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να γνωρίζει τη Ρένα Μόρφη από τα τραγούδια της και από τις ιστορικές εμφανίσεις που έχει κάνει με την μπάντα Imam Baildi, ωστόσο η αλήθεια είναι πως στο παρελθόν, η αγαπημένη τραγουδίστρια είχε συμμετάσχει και σε ένα από τα πιο αγαπημένα σίριαλ που έχουμε παρακολουθήσει από τη συχνότητα του ALPHA.

Ο λόγος για το σίριαλ «Το Σόι Σου». Εκεί είχε υποδυθεί μία τραγουδίστρια, τη «Σούλη Ανατολή». Το επεισόδιο είχε προβληθεί το 2008 και η εμφάνισή της, στο πλευρό του «Μπάμπη» ήταν απλά απολαυστική, ενώ φέτος την βλέπουμε στην εκπομπή Μουσικό Κουτί της ΕΡΤ.

Αυτή δεν είναι η μοναδική απόπειρα της Ρένας Μόρφη στην υποκριτική αφού το 2019 ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του πρωταγωνιστικού της ρόλου στην ταινία Φαντασία του Αλέξη Καρδαρά που προβλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019. Για την ερμηνεία της βραβεύτηκε από την Hellenic Film Society USA (HFS) στη Νέα Υόρκη με το βραβείο «2020 Αlexis Mouyiaris Memorial Award for Βest Performance in an Expo Feature Film».