Χαμός στον ALPHA με την Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγο πριν βγει στον αέρα η σημερινή της 24/5 εκπομπή - Τι συνέβη

Πώς να μην γίνει χαμός...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στον ALPHA με την Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγο πριν βγει στον αέρα η σημερινή της 24/5 εκπομπή - Τι συνέβη

To Happy Day στον Alpha είναι μία ελληνική καθημερινή πρωινή τηλεοπτική εκπομπή με παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Προβλήθηκε για πρώτη φορά τη Δευτέρα 17 Μαρτίου του 2014 από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV, τη σεζόν 2013-2014, ενώ αποτελεί εσωτερική παραγωγή του σταθμού. Η εκπομπή συνεχίζει την προβολή της μέχρι σήμερα για ένατη τηλεοπτική σεζόν και λογικό αφού στα τόσα χρόνια της η επιτυχία που σημειώνει είναι μεγάλη.

Από τι παίρνει δύναμη ένας σταθμός και μια παρουσιάστρια για να συνεχίσουν την συνεργασία τους; Σίγουρα από πολλά αλλά ένα από τα πιο βασικά είναι και η τηλεθέαση. Το Happy Day μένει σταθερό στην κορυφή χρόνια τώρα και χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού μάλιστα είναι τα χθεσινά ποσοστά που καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB.

Πρώτο στις καρδιές των τηλεθεατών το Happy Day

Κάθε πρωί οι σταθμοί λαμβάνουν τα νούμερα και σήμερα ο ALPHA είχε πολύ καλά νέα να ανακοινώσει στην Σταματίνα. Η εβδομάδα εχθές (23/5) ξεκίνησε δυναμικά αφού στο δυναμικό κοινό το Happy Day έπιασε το 18,9% βγαίνοντας πρώτο την ώρα προβολής του και δεύτερο συνολικά στην ζώνη του.

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 10,7
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 12,8
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 10,0
  • ALPHA: Happy Day 18,9
  • MEGA: Κοινωνία ώρα Mega 20,2
  • MEGA: Mega Καλημέρα 11,0

Αναλυτικά τα τέταρτα: 12,1-13,8-15,7-20,1-24,4-25,8-20,0-19,4-18,4-19,6

Το τηλεοπτικό μέλλον της Σταματίνας

Η Σταματίνα Τσιμιτσιλή βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στο στόχαστρο των δημοσιευμάτων για το τηλεοπτικό της μέλλον, μιας και η ίδια βρίσκεται σε συζητήσεις, τόσο με τον Alpha, όσο και με άλλα κανάλια.

Ωστόσο, πρόσφατα, η ίδια επιβεβαίωσε έμμεσα ότι παραμένει στον Alpha, μιας και εξέφρασε την επιθυμία της να έχει μοντέρνα γραφικά την ερχόμενη σεζόν.

"Εγώ θέλω τέτοια γραφικά του χρόνου. Στην Κηφισιά έχουν καλύτερα. Δεν ξέρω, βρείτε τα. Θέλω να μην μου δείχνετε το Ντουμπάι στην έναρξη, να μπαίνω εγώ στους ουρανοξύστες" είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.