Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Πίκρα για το Cash or Trash! Έπεσε απότομα σε νούμερα η Μοιραράκη...

Όχι και τόσο καλά

Πίκρα για το Cash or Trash! Έπεσε απότομα σε νούμερα η Μοιραράκη...
Τηλεθέαση 30.05.2022 10:25
Από Youweekly Team

Η εκπομπή Cash or Trash με τη λαμπερή Δέσποινα Μοιραράκη, έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 21/5 (δείτε τα νούμερα της πρεμιέρας) και η ανταπόκριση από το κοινό ήταν τεράστια μία μέρα μετά, δηλαδή στην δεύτερη μέρα προβολής της εκπομπής την Κυριακή 22/5, καθώς έφτασε σε τέταρτο μέχρι το 19,1%. Αυτή την Κυριακή 29/5 ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά και αυτό άρχισε να φαίνεται από το Σάββατο 28/5 που υπήρξε η πρώτη πτώση.

Πιο συγκεκριμένα η εκπομπή έφτασε κατά μέσο όρο 10.0 στο δυναμικό κοινό ενώ την πέρασε για λίγο, η επανάληψη του Στο παρά πέντε με 12.6 όπως θα δείτε και παρακάτω...

Απογευματινή ζώνη

 • ΑΝΤ1: Η κόρη μου η σοσιαλίστρια 7,3
 • STAR: Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο κοντός 8,1
 • STAR: Cash or trash 10.0
 • ΣΚΑΙ: BBQ stories 5.5
 • ΣΚΑΙ: Ο πιο αδύναμος κρίκος 5.2
 • MEGA: Στο παρά πέντε 12.6
 • OPEN: Εικόνες 5.7
  Έπεσε απότομα σε νούμερα η Μοιραράκη...

Αναλυτικά τα τέταρτα του Cash or Trash

 • 10.5
 • 11.9
 • 8.6
 • 9.6
 • 9.4

Όμως είναι αρκετά νωρίς για να πούμε κάτι περισσότερο και να κρίνουμε μιας και το πρόγραμμα τώρα ξεκίνησε και η αγαπητή Δέσποινα Μοιραράκη είμαστε σίγουροι πως θα φτάσει το project πολύ ψηλά!

Αυτοί είναι οι αγοραστές του Cash or trash

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τους αγοραστές του Cash or Trash μέσα από τα video id τους.

Γιώργος Τσαγκαράκης

Αν κάτι γυαλίζει και όμως δεν είναι χρυσός, αν κάτι μοιάζει με ζάχαρη αλλά αποδεικνύεται άλας, ένας είναι κατάλληλος να το ανακαλύψει, ο Γιώργος Τσαγκαράκης. Σε μια παρέα τόσο δυναμική δεν θα μπορούσε να λείπει ο γνωστός διαμαντολόγος της Ελλάδας. Με αγάπη στο κόσμημα και σε ό,τι μπορεί να ομορφύνει τον κόσμο μας, έρχεται στην παρέα του Cash or Trash για να ανεβάσει τη θερμοκρασία και να κοντραριστεί με όποιον τολμήσει να τον ανταγωνιστεί στις προσφορές του.

Γεώργιος Καράμπελλας

Προσγειωμένος αλλά εκκεντρικός, ο Γεώργιος Καράμπελλας έρχεται από τον χώρο της διαφήμισης. Από τα χέρια του έχουν περάσει αμέτρητα αντικείμενα, με μεγάλη ιστορία. Ο ετοιμόλογος concept maker είναι χρόνια συλλέκτης αισθητικής και έχει κληρονομήσει το «μικρόβιο» των παλιών αντικειμένων από τη μητέρα του, από τότε που τον έπαιρνε μαζί της στα παζάρια του Παρισιού. Μέσα από το concept της εκπομπής, έρχεται να αποδείξει πολύ απλά ότι το παζάρι είναι για εκείνους που ξέρουν τι θέλουν και ότι ένας μπουρζουά μπορεί να ζει εύκολα ανάμεσα . . . στους αγοραστές.

Άντα Πανά

Η Άντα Πανά ή αλλιώς Diamond, διατηρεί το μεγαλύτερο παλαιοπωλείο στην Αθήνα κι έχει πολλές αγάπες! Τη θάλασσα, γιατί είχε παππού πειρατή, τις μηχανές, γιατί της αρέσει η αδρεναλίνη, τα βίντεο που ανεβάζει για τα αντικείμενα, που έχει στο μαγαζί της. Όλες όμως οι αγάπες της, έχουν έναν κοινό παρανομαστή. Την αγάπη για το παλιό! Η πρώην διακοσμήτρια ξέρει να ξεχωρίζει τον θησαυρό μέσα από τους «μεγάλους όγκους», να λέει τα πράγματα με το όνομά τους και να διεκδικεί, στην καλύτερη τιμή, εκείνο που είναι γραμμένο να γίνει δικό της.

Ιόλη Χιωτίνη

Πήγε σχολείο στο Αρσάκειο και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής «αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου», ενώ έχει δίπλωμα Interior Design και από τη Μαδρίτη. Το 2015 απέκτησε master από το Πανεπιστήμιο του Σάρρεϋ στην Ψυχολογία Χώρου. Έχει εργαστεί στο βρετανικό περιοδικό Wallpaper, ενώ για έναν χρόνο ήταν Creative Content Planner σε μεγάλο Όμιλο Κοσμημάτων. Σήμερα διατηρεί το δικό της πετυχημένο γραφείο ως interior designer. Καλλιέργησε το συλλεκτικό της ενδιαφέρον από την παιδική ηλικία ενώ η αγάπη της για τα παλιά και νέα αντικείμενα τα οποία χρησιμοποιεί και στη δουλειά της, λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

Δημήτρης Δεμερτζής

Αν κάποιος μπορεί να έχει ένα από τα πιο σπάνια αντικείμενα στην κατοχή του, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Δημήτρη Δεμερτζή. Ο καταφερτζής Μυτιληνιός, με μια από τις μεγαλύτερες αποθήκες στην Ελλάδα, είναι πάντα έτοιμος να μας ταξιδέψει στο παρελθόν με τις γνώσεις του. Αγαπά το παλιό και φτάνοντας στα άκρα του ανταγωνισμού και του παζαριού, επιβεβαιώνει ότι ο παλιός είναι όντως αλλιώς!

Φοίβος Στρουγγάρης

Είναι τρίτης γενιάς δικηγόρος, με πρώτο δικηγόρο τον παππού Στρουγγάρη το 1931. Μικρός ήθελε να γίνει πιλότος αλλά επειδή οι γιαγιάδες του δεν ήταν διαθέσιμες να τον προσέχουν, αφού ήταν πολύ δραστήριες και οι ίδιες, ο πατέρας του τον έπαιρνε μαζί του μέσα στις δικαστικές αίθουσες. Με τον καιρό, όλο αυτό που παρακολουθούσε ως θεατής ήθελε να το ζήσει πιο ενεργά, του κέντριζε πραγματικά το ενδιαφέρον και τελικά τον κέρδισε η Νομική. Με στυλ εκκεντρικό αλλά πνεύμα αρκετά προσγειωμένο, ο Φοίβος αγαπάει το παλιό μέσα από ένα όχι και τόσο μονοδιάστατο φάσμα, όσο θα περίμενε κάποιος από έναν δικηγόρο. Από άλλη εποχή, βγαλμένος κυνηγός, ψάχνει αντικείμενα από ταξίδια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δεν είναι βιολογικό μου παιδί, αλλά...» - Η άγνωστη αποκάλυψη της Δέσποινας Μοιραράκη για τον γιο της

«Κάποτε ήμουν 40, μετά...» - Η χιουμοριστική ανάρτηση της Δέσποινας Μοιραράκη για τα γενέθλια και την ηλικία της

Share