Σε σοκ στον ALPHA με τα χθεσινά 1/6 νούμερα τηλεθέασης της Κατερίνας Καινούργιου

Τους ήρθε ξαφνικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε σοκ στον ALPHA με τα χθεσινά 1/6 νούμερα τηλεθέασης της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου στα τόσα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει δείξει τι μπορεί να κάνει και τι όχι, για τί είναι ικανή και γιατί όχι και γι' αυτό ο ALPHA έκανε ότι μπορούσε για να την πάρει από το OPEN και να την έχει στο δυναμικό του.

Έχει κύρος, έχει λόγο και είναι πολύ αγαπητή στο κοινό αλλά όπως φαίνεται από τα ποσοστά που σημειώνονται τον τελευταίο καιρό στα μηχανάκια της Nielsen, αυτά δεν φτάνουν για να έχει και μια επιτυχημένη εκπομπή. Το Super Κατερίνα από την αρχή της σεζόν είχε χαράξει μια λαμπρή πορεία με υψηλά νούμερα και πολλές φορές είχε κάτσει στον θρόνο της πρωινής ζώνης. Κάτι που όμως δεν συμβαίνει πλέον, αφού - ταπεινή μου γνώμη αν μου επιτρέπεται - η θεματολογία έχει κουράσει.

Από μια ψυχαγωγική εκπομπή έχει γίνει μια πλήρως ενημερωτική. Η τραγωδία στα Γλυκά Νερά και οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, το metoo, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι η καθημερινή θεματολογία της εκπομπής κι αυτό την κάνει αυτόματα πολύ "βαριά".

Μπορεί αυτά να ενδιαφέρουν την κοινή γνώμη αυτή την περίοδο αλλά υπάρχουν τέτοιου είδους εκπομπές που μπορούν να ασχοληθούν με αυτό, όπως π.χ. το T-live που παίζει στο ίδιο κανάλι. Το Super Κατερίνα είχε αγαπηθεί από τους τηλεθεατές για την ευχάριστη νότα που έδινε τα πρωινά αλλά τώρα πια δεν συμβαίνει κι αυτό αντικατοπτρίζεται στα νούμερα.

Ο μήνας εχθές 1/6 δεν ξεκίνησε καθόλου καλά αφού η εκπομπή έφτασε στο δυναμικό κοινό 7,4%. Έμεινε πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό της όπως θα δείτε και στο παρακάτω πλέγμα...

Χαμηλές πτήσεις για το Super Κατερίνα

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 8.4
  • STAR: Breakfast at star 9.3
  • ΑΝΤ1: Το πρωινό 17.8
  • OPEN: Ποιος είναι πρωινιάτικα 4.4
  • ALPHA: Super Κατερίνα 7.4
  • MEGA: Πάμε Δανάη 13.4

Ας ελπίσουμε πως αυτό θα αλλάξει...