Συνέβη το πρωί της Πέμπτης 22/9: Έσβησε το χαμόγελο από τα χείλη της Φαίης Σκορδά

Ο ΣΚΑΙ ψάχνει την λύση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συνέβη το πρωί της Πέμπτης 22/9: Έσβησε το χαμόγελο από τα χείλη της Φαίης Σκορδά

Κακά μαντάτα ξημέρωσαν το πρωί της Πέμπτης 22/9 για την Φαίη Σκορδά που μέχρι πρότινος είχε κάθε λόγο να χαίρεται και να χαμογελά. Φαίνεται πως οι δυσκολίες της σεζόν άρχισαν από νωρίς.

Μπορεί την πρώτη εβδομάδα στον αέρα του ΣΚΑΙ να έκανε μεγάλη αίσθηση και να κατάφερε να περάσει σε ποσοστά τηλεθέασης ακόμα και το Super Κατερίνα που εδώ και δυο χρόνια σκίζει στην πρωινή ζώνη αλλά, η δεύτερη εβδομάδα δεν είναι το ίδιο εντυπωσιακή, ίσα ίσα, το αντίθετο θα λέγαμε.

Η Φαίη Σκορδά ξανά στα μονοψήφια

Η χθεσινή 21/9 ήταν ακόμη μια ημέρα που η Φαίη βρέθηκε στα μονοψήφια ποσοστά με την μόνη διαφορά πως, την πέρασε μέχρι και το Breakfast at Star που συνήθως κυμαίνεται σε πολύ πολύ χαμηλά μονοψήφια (δείτε εδώ τι φταίει).

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω πλέγμα η Σκορδά έφτασε την δεύτερη θέση από το τέλος στην πρωινή ζώνη σημειώνοντας στο δυναμικό κοινό 7,8% (9,1-10,6-8,8-8,4-9,5-7,0-5,3-8,1-9,2-7,6-3,6-4,4).

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Πρωινό Μας 7,8
  • ALPHA: Super Κατερίνα 12,4
  • EΡΤ: Ενημέρωση 10,8
  • MEGA: Πάμε Δανάη 10,2
  • Open: Ποιος είναι Πρωινιάτικα 5,2
  • Star: Breakfast At Star 8,0
  • ΑΝΤ1: Το Πρωινό 8,8

Η Σκορδά όπως είχε εκμυστηρευτεί στο Tv-24.gr λίγο μετά την πρεμιέρα της δεν ενδιαφέρεται για τα νούμερα τηλεθέασης. Τα κοιτάει μεν, γιατί είναι εργαλείο της δουλειάς της αλλά με τόσα χρόνια εμπειρίας και πείρας που κουβαλά στην πλάτη της θέλει απλά να ευχαριστήσει το κοινό που είναι πιστό και την παρακολουθεί, σε όποιο ποσοστό κι αν αντιστοιχίζεται αυτό.

Ο ΣΚΑΙ πάλι τι λέει γι' αυτό; Νομίζουμε πως απλά την στηρίζει μέχρι τελικής πτώσης... Ωστόσο, όσον αφορά τις αποχωρήσεις που σας είχαμε γράψει πως θα γίνουν αν συνεχίσει η πτώση.. σίγουρα θα συμβεί (δείτε εδώ ποιος θα φύγει από την εκπομπή).