Άναυδοι στον ΣΚΑΙ - Δεν περίμεναν πως ο Νίκος Μουτσινάς με το Καλό Μεσημεράκι θα κάνει αυτή την τηλεθέαση

Tι έδειξαν τα νούμερα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άναυδοι στον ΣΚΑΙ - Δεν περίμεναν πως ο Νίκος Μουτσινάς με το Καλό Μεσημεράκι θα κάνει αυτή την τηλεθέαση

Σκούρα τα έχει βρει φέτος ο Νίκος Μουτσινάς στην τηλεθέαση, καθώς δεν κάνει πλέον τα υψηλά ποσοστά των περασμένων χρόνων, αλλά βρίσκεται γενικά σε μονοψήφια νούμερα. Το γεγονός μάλιστα το ότι η ενημέρωση πλέον είναι μεγαλύτερη ειδικά φέτος, τον έχει δυσκολέψει ακόμη περισσότερο μιας και απέναντι του το Live News χθες 19/10 έκανε 18,1%.

Η 19/10 τηλεθέαση της εκπομπής του Μουσινά, Καλό Μεσημεράκι

Συγκεκριμένα, η εκπομπή Καλό Μεσημεράκι που παίζει κάθε μεσημεράκι μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, σημείωσε 6,1%, κάνοντας έτσι τα πιο χαμηλά ποσοστά που έχει κάνει για την φετινή σεζόν.

Πολλά μάλιστα, είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον παρουσιαστή να διανύει φέτος την τελευταία του χρονιά στο κανάλι του Φαλήρου και να βρίσκεται από τώρα σε συζητήσεις για να αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Μεσημεριανή ζώνη

  • STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 15,1
  • ΣΚΑΙ: Αταίριαστοι 9,7
  • MEGA: Ελένη 9,8
  • OPEN: Μέρα μεσημέρι με την Μαριόν 2
  • ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 6,1
  • ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 19
  • MEGA: Live News 18,1
  • ΕΡΤ: Στούντιο 4 4,8
  • ALPHA: Τ-live 9,3
  • OPEN: Εμείς 2

Τα τέταρτα της εκπομπής: 7.4, 6.9, 3.6, 2.9, 6.9, 7.4, 7.2, 6.5

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Η αποκάλυψη της Νικολάου για το τέλος του Μουτσινά από τον ΣΚΑΙ

Στην κάμερα του Happy Day, την Δευτέρα 17/10 μίλησε η Ματίνα Νικολάου, η συνεργάτιδα του παρουσιαστή τα τελευταία χρόνια, η οποία είναι γνωστή και ως Βάνια, και η ίδια, λοιπόν, απάντησε για το μέλλον της εκπομπής, αλλά και του καλού της φίλου στην τηλεόραση.

«Εννοείται ότι κάνουμε πρόβες στο σπίτι. Στο περασμένο live, γυρίσαμε μετά στο σπίτι και κάναμε πρόβα το σημερινό τραγούδι στις 4 τα ξημερώματα», είπαν αρχικά η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης.

Και συμπλήρωσε για τον Μουτσινά: «Δεν ξέρω τι σκέφτεται και τι έχει στο νου του για το μέλλον της εκπομπής. Άμα έχει την ανάγκη να είναι η τελευταία του χρονιά και δεν του δίνει τόση χαρά όσο του έδινε, σαφώς και θα κάνει τη σωστή επιλογή».

«Δεν νομίζω να φτάσουμε στο σημείο να κοπεί η εκπομπή λόγω της επικαιρότητας. Πραγματικά, όλα αυτά που συμβαίνουν δημιουργούν μια ταραχή σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι εύκολο να κάνεις τον χαρούμενο, όπως τότε που είχε συμβεί και με τον πόλεμο, και να είσαι σαν να μην τρέχει τίποτα», κατέληξε.