Κάνει την ανατροπή το MEGA - Έγινε γνωστό πως η σειρά, Γη της Ελιάς...

Τι έδειξε η τηλεθέαση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάνει την ανατροπή το MEGA - Έγινε γνωστό πως η σειρά, Γη της Ελιάς...

Η τηλεοπτική σειρά Γη της Ελιάς, προβάλλεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του MEGA με τεράστια επιτυχία. Οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές σε κάθε επεισόδιο και θα είναι και στα επεισόδια αν λάβουμε υπόψιν από το spoiler για ένα ζευγάρι που χωρίζει μετά από... κέρατο.

Η σειρά λοιπόν, έχει καταφέρει να γίνει μια από τις πιο επιτυχημένες, όπως αποδεικνύουν και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει σε κάθε ημέρα προβολής της.

Η τηλεθέαση της Γης της Ελιάς για χθες 27/10

Γη της Ελιάς τηλεθέαση 27/10

Το βράδυ της Πέμπτης 27/10 η Γη της Ελιάς σημείωσε 17,8%, κάνοντας τα πιο υψηλά νούμερα μετά τον Σασμό που έκανε 24,9%.

Prime time

  • ΑΝΤ1: Ράδιο Αρβύλα 18,6
  • ΑΝΤ1: Ποιος Παπαδόπουλος 11,5
  • OPEN: Η δική μας οικογένεια 3,9
  • ALPHA: Ο παράδεισος των κυριών 13,8
  • ALPHA: Σασμός 24,9
  • ΜΕGA: Η Γη της Ελιάς 17,8
  • ΕΡΤ: Χαιρέτα μου τον πλάτανο 2

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Τι θα δούμε την Δευτερά 31/10 στην σειρά του MEGA

Επεισόδιο 35

Ο Σωκράτης κάνει «στενό μαρκάρισμα» στην Αλκμήνη. Ο Κωνσταντίνος βρίσκει καινούριο χώρο για το κλαμπ και ο Δημοσθένης του δίνει το πράσινο φως. Η εντάσεις ανάμεσα στη Μυρτάλη και τον Χρήστο αυξάνονται συνεχώς, και το ζευγάρι περνά μεγάλη κρίση. Η Μαργαρίτα δίνει αναφορά στον Δημοσθένη για τις εργασίες στον ελαιώνα της Αρετής κι εκείνος δέχεται να πληρώσει γι' αυτές. Ταυτόχρονα, ενημερώνει τον Στάθη ότι θα κρατήσει τα χρήματα από τις εισπράξεις, γεγονός που τον κάνει έξαλλο.

Ο Πότης επισκέπτεται την Αθηνά και τη συγκινεί με όσα της λέει. Η Μυρτάλη αποκαλύπτει στη Μαρίνα ότι έκανε πάλι έρωτα με τον Αλέξη και το τέλος της φιλίας των δύο γυναικών είναι πλέον δεδομένο. Η αστυνομία ανακαλύπτει ένα όπλο, το οποίο μπορεί να αποτελέσει νέο στοιχείο στη δολοφονία του Δημήτρη Καπράλου. Με τον Νίκο Γαλανό.