Τα πάνω κάτω στον ALPHA - Έγινε γνωστό πως ο Άκης Πετρετζίκης...

Τι έδειξαν τα νούμερα τηλεθέασης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Άκης Πετρετζίκης το 2017 ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή Kitchen Lab, η οποία μεταδόθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Κάθε Σάββατο και Κυριακή ο σεφ μαγείρευε στο δικό του εργαστήριο. Εκεί, δημιουργούσε τις συνταγές του, ενώ στο τέλος κάθε επεισοδίου έλυνε τις μαγειρικές απορίες του κοινού μέσα από το social wall της εκπομπής.

Το 2018 ωστόσο, η εκπομπή μεταφέρθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV, όπου συνεχίζει μέχρι σήμερα με πολύ μεγάλη επιτυχία όπως δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει.

Τι συνέβη χθες 12/11 στον ALPHA με τον Άκη Πετρετζίκη

Άκης Πετρετζίκης Kitchen Lab

Όπως είδαμε από τον γενικό πίνακα της τηλεθέασης (δείτε εδώ), σημείωσε το αδιανόητο 17% κάνοντας σε τέταρτο μέχρι και 18,1%. Βέβαια, σημαντικό push του έδωσε η εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται που έπαιζε νωρίτερα και έκανε 18,5%.

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΣΚΑΙ: Γεια σου 5,6
  • STAR: Dot 6,1
  • ALPHA: Kitchen Lab 17
  • ALPHA: Καλύτερα δε γίνεται 18,5
  • MEGA: Μικροί μεγάλοι εν δράσει 9,4
  • ΑΝΤ1: Πέτα τη φριτέζα (Ε) 6,2
  • ΕΡΤ: 2 στη 1 1,4

Τα τέταρτα του Kitchen Lab: 17.1 - 18.1 - 16.4 - 16.3

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Να σημειώσουμε πως ήταν 2010, ότανο Άκης Πετρετζίκης επέστρεψε στην Ελλάδα προκειμένου να συμμετάσχει στο τηλεπαιχνίδι MasterChef και έξι μήνες μετά αναδείχτηκε ως ο πρώτος Έλληνας Master Chef. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε η πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση στην καθημερινή στήλη μαγειρικής στην εκπομπή Πρωινό mou και έγινε από τους πιο αγαπητούς σεφ.