Δυστυχώς... - Άσχημα νέα για το Νίκο Μουτσινά

Σημάνουν αργά οι καμπάνες του τέλους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δυστυχώς... - Άσχημα νέα για το Νίκο Μουτσινά

Κάποτε ήταν το νούμερο ένα δυνατό χαρτί του ΣΚΑΙ. Δόθηκε μάχη μάλιστα με το Open για να τον πάρουν από εκεί, έσπασε το συμβόλαιό του και πήγε στο κανάλι του Φαλήρου αλλά μετά από δυο χρόνια το μέλλον του είναι απροσδιόριστο.

Ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται στο «στόχαστρο» του τηλεοπτικού ρεπορτάζ σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι, ωστόσο το κοινό φαίνεται πως δεν είναι εκεί για να στηρίξει τα βήματά του. Κι αν ρωτάτε από που φαίνεται, μια είναι η απάντηση: Από τα καθημερινά ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει στον ΣΚΑΙ.

Που είναι άραγε τα 20αρια και που έκανε κάποτε; Τώρα το 20 δεν έχει γίνει 10, έχει γίνει 5,9% στο δυναμικό κοινό και 7% στο γενικό...

«Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα είναι του χρόνου στο ΣΚΑΪ έχει ήδη συμφωνήσει με...»

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, στο Πρωινό πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 11/11 αποκάλυψε που θα δούμε από τη νέα σεζόν τον παρουσιαστή αλλά και τι εκπομπή πρόκειται να αναλάβει.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Νίκος Μουτσινάς έχει συμφωνήσει με τον Νίκο Κοκλώνη για να κάνει βραδινό stand up comedy πιθανόν στον ALPHA.

«Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα είναι του χρόνου στον ΣΚΑΪ και έχει ήδη συμφωνήσει με τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει βραδινό στον Alpha. Θα είναι σαν το Nick O’ clock από ό,τι μαθαίνω, θα είναι λίγο late night και λίγο stand up comedy», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.