Χαμός στον ΣΚΑΙ με πρωταγωνίστρια την Μαρία Μπακοδήμου - Τι συνέβη

Τι έδειξε η τηλεθέαση της εκπομπής Γειά σου μετά την αλλαγή στην ώρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Μαρία Μπακοδήμου μετά τα Χριστούγεννα επέστρεψε στον ΣΚΑΙ με την εκπομπή Γειά σου, η οποία πλέον είναι ανανεωμένη. Στο κανάλι θέλησαν να την βοηθήσουν να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης και τελικά το κατάφεραν.

Πλέον προβάλλεται στις 12 το μεσημέρι, ενώ στο πάνελ είχε μια νέα προσθήκη, αυτή της Νάνσυς Παραδεισανού, την οποία η παρουσιάστρια υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά.

«Χρόνια πολλά, καλή χρονιά! Να είμαστε καλά, να είμαστε υγιείς και να είναι μια χρονιά, την οποία θα τη φτιάξουμε μόνοι μας όσο γίνεται καλύτερα», ήταν τα πρώτα λόγια της Μαρίας Μπακοδήμου χθες 7/1 στην έναρξη.

Στη συνέχεια μάλιστα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, ανακοινώθηκε και ένας χωρισμός, αφήνοντας την παρουσιάστρια με το στόμα ανοιχτό.

Πως τα πήγε σε τηλεθέαση το Γειά σου της Μπακοδήμου μετά τις αλλαγές

Όπως προαναφέραμε οι αλλαγές που έκανε ο ΣΚΑΙ στην μεσημεριανή εκπομπή της ζώνης του Σαββατοκύριακου, βοήθησαν πάρα πολύ! Αποχαιρέτησε τα μονοψήφια που σημείωσε από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν και έφτασε τα διψήφια.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Μπακοδήμου έκανε 12,1% σε δυναμικό κοινό (τέταρτα 10.2 - 11.3 - 11.9 - 12.2 - 11.1 - 13.7) και τους άφησε όλους άφωνους με την μεγάλη άνοδο που είδε στα ποσοστά.

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΣΚΑΙ: Γεια σου 11,2
  • OPEN: Λάβα (Ε) 2,5
  • ALPHA: Καλύτερα δε γίνεται 19
  • ΕΡΤ: 2 στη 1 2,6

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.