Πρεμιέρα My Style Rocks: Σοκ στον ΣΚΑΙ με τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε η Κατερίνα Καραβάτου εχθές (16/1)

Αυτό ήταν πολύ ξαφνικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρεμιέρα My Style Rocks: Σοκ στον ΣΚΑΙ με τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε η Κατερίνα Καραβάτου εχθές (16/1)

Μπορεί να ήταν υπέρλαμπρη κατά την επιστροφή της στην τηλεόραση με την έναρξη του My Style Rocks (δείτε εδώ τι φόρεσε στην πρεμιέρα) αλλά... δεν πήγε καθόλου καλά αυτό για την Κατερίνα Καραβάτου, τουλάχιστον έτσι έδειξαν τα νούμερα τηλεθέασης που καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB!

Η Κατερίνα Καραβάτου από τότε που αποχώρησε από το STAR και την πρωινή εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου δοκιμάζει τα όριά της και πειραματίζεται! Η μεταγραφή της στο Mega και στην εκπομπή Τι λες τώρα δεν κράτησε δυστυχώς για πολύ και τώρα, αυτή την σεζόν, βρίσκεται στον ΣΚΑΙ και θα καλησπερίζει καθημερινά το κοινό στην απογευματινή ζώνη αυτού, με το My Style Rocks.

Με μονοψήφια η πρεμιέρα του My Style Rocks

Το ριάλιτι έκανε πρεμιέρα το απόγευμα της Δευτέρας 16/1 και στα μηχανάκια σημειώθηκαν μονοψήφια και για την ακρίβεια... χαμηλά αφού έπιασε μόνο το 6,9% στο δυναμικό κοινό (αναλυτικά τα τέταρτα:4,8-6,1-8,4-6,8-5,8-7,7-8,6-6,6) χωρίς να υπάρχει κάποιος ουσιαστικός ανταγωνισμός.

Οι παίκτριες που - πραγματικά - πολύ προσπάθησαν για να στρέψουν τα βλέμματα επάνω τους, δεν κατάφεραν να κερδίσουν - μέχρι στιγμής φυσικά - το τηλεοπτικό κοινό.

Εννοείται πως οι χρήστες του twitter έκαναν - όπως πάντα - την δική τους κριτική.