Σοκ στον ΣΚΑΙ με το 19,3% που σημείωσε σε τηλεθέαση δυναμικού κοινού καθημερινό πρόγραμμα

Πάει το μυαλό σας σε ποιο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκ στον ΣΚΑΙ με το 19,3% που σημείωσε σε τηλεθέαση δυναμικού κοινού καθημερινό πρόγραμμα

Μπορεί λόγω του ότι είναι καλοκαίρι ο ανταγωνισμός να μην είναι μεγάλος στην τηλεθέαση, ωστόσο, οι σειρές του MEGA είναι αυτές που σαρώνουν σε νούμερα (όπως πχ το 50-50). Βέβαια, δεν λείπουν και οι ανατροπές σε διάφορες ζώνες του δυναμικού κοινού.

Όλα τα κανάλια στην πρωινή τους ζωή έβαλαν προγράμματα ενημέρωσης ή ψυχαγωγίας ώστε παρόλο που πολλοί είναι σε διακοπές, να ενημερώνονται οι τηλεθεατές τι γίνεται στην Ελλάδα στον κόσμο - δείτε πως τα πήγε σε ποσοστά το Καλοκαίρι Yes όταν μετέδιδε τις πυρκαγιές.

Χθες 2/8 λοιπόν, είχαμε μια ανατροπή σε νούμερα! Πρόγραμμα που την Τρίτη 1/8 έκανε 8,5%, κατάφερε να σημειώσει το αδιανόητο 19,3%.

Αυτό το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ έκανε 19,3% τηλεθέαση

Ο λόγος για την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινή ενημέρωση με παρουσιαστές τον Νίκο Ανδρίτσο και την Έλενα Λάσκαρη.

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Πρωινή ενημέρωση 19,3
  • ΑΝΤ1: Καλοκαίρι μαζί 11,6
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 10,9
  • EΡΤ: Συνδέσεις 11,9
  • Mega: Κοινωνία ώρα Mega 14

Δείτε εδώ και τα νούμερα τηλεθέασης της Τρίτης

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Ο Λεφάκης ήταν καλεσμένος τους χθες και έκανε τις προβλέψεις για τον πλανήτη

«Από το 2018 έως το 2025 διανύουμε μια δύσκολη περίοδο παγκοσμίως, η ανθρωπότητα δοκιμάζεται και ο κόσμος αλλάζει ερμητικά. Οι δυσκολίες θα συνεχίσουν μέχρι το 2025 και το 2024 έχει ακόμη πιο δύσκολα πράγματα. Η κλιματική αλλαγή και η τεχνητή νοημοσύνη είναι 2 παράγοντες που αλλάζουν τον κόσμο. Ο κόσμος μετά το 2030 θα έχει άλλη μορφή», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Λεφάκης.

«Το 2030 με 2035 θα γίνουν οι μεγάλες μεταβολές που έχουν να κάνουν με την αλλαγή της νομισματικής συμπεριφοράς, συναλλαγές. Η δύσκολη εποχή μέχρι το 2025 έχει μια κλιμάκωση. Μετά το 2025 αποσυμφορείται και από το 2027 έρχεται η ύφεση των δυσκολιών και η χαλάρωση. Το δύσκολο είναι η φετινή χρονιά και άλλες δύο», είπε σε άλλο σημείο για να συμπληρώσει μετά από λίγο «Κάθε 84 χρόνια το πέρασμα του πλανήτη Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου, που εκεί ο πλανήτης συμβολικά βρίσκεται σε πτώση, δονείται η Γη και ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα. Ζούμε ένα είδος προσομοίωσης παγκοσμίου πολέμου με άλλο τρόπο. Έχει μια δυστυχία η εποχή μας παρόμοια με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, μόνο που δεν βλέπουμε σφαίρες και βόμβες να πέφτουν, βλέπουμε φαινόμενα άλλα».

Σχετικά με το οικονομικό ζήτημα, ανέφερε: «Θα είναι μεγάλο ζήτημα το 2024 και θα αρχίσει να λύνεται μετά τα μέσα του 2025. Από το 2035 μέχρι το 2050 θα αλλάξει όλος ο κόσμος. Μετά το 2050 δεν θα υπάρχουν κράτη, δεν θα υπάρχουν φυλές, δεν θα υπάρχουν σύνορα».