\"Ραγισμένες καρδιές\": Ντιλάρα και Γκιουλσερέν γίνονται φίλες! Τι είναι αυτό που θα τις ενώσει;

\
Από το πρώτο επεισόδιο τις είδαμε να βρίσκονται σε πόλεμο και σε διαρκή κόντρα. Η μια υπερασπιζόμενη το σπίτι και την οικογένειά της και η άλλη τις ηθικές της αξίες. Τίποτα δεν έδειχνε ότι αυτές οι δύο γυναίκες θα μπορούσαν να συνυπάρξουν. Ομως η Γκιουλσερέν και η Ντιλαρά, έστω για μία φορά, ενώνουν τις δυνάμεις τους για το καλό της Χαζάλ!

Δείτε ακόμη: Συμμαθητές: Αυτό είναι το φινάλε της Κρίστης! Δείτε μόνο εδώ τη συνέχεια…

Ενα σοβαρό ατύχημα της Χαζάλ κάνει την Ντιλαρά και την Γκιουλσερέν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλό της Χαζάλ. Μια παρεξήγηση ανάμεσα στη Χαζάλ και την Τζανσού γίνεται η αφορμή για να ξεσπάσει καβγάς ανάμεσα στα δύο κορίτσια, με αποτέλεσμα πάνω στην ένταση της στιγμής, η πρώτη να χάσει την ισορροπία της και να πέσει από τις σκάλες. Η κοπέλα μεταφέρεται στο νοσοκομείο και εκεί φτάνει όλη η οικογένεια. «Εγώ φταίω για ό,τι έγινε! Δεν το ήθελα! Δεν θέλω να πεθάνει», λέει με δάκρυα η Τζανσού και ο Τζιχάν προσπαθεί να την ηρεμήσει. Η Γκιουλσερέν που έχει φύγει εκτός πόλης, μόλις μαθαίνει τι έγινε επιστρέφει σαν τρελή πίσω και πάει στο νοσοκομείο και με αγωνία θέλει να μάθει πώς είναι η κόρη της. Κάποια στιγμή η Ντιλαρά με τον Τζιχάν βρίσκονται στην καφετέρια του νοσοκομείο όταν η ισχυρή γυναίκα τού λέει: «Είμαστε και οι δύο μητέρες. Σήμερα της έδωσα δίκιο όταν την είδα πώς αγωνιούσε για τη Χαζάλ».

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! «Το δαχτυλίδι της φωτιάς»: Δείτε τα 5 επόμενα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αργότερα οι δύο γυναίκες κάθονται μόνες τους έξω από το δωμάτιο της Χαζάλ και με εμφανή την αμηχανία η Ντιλαρά εξηγεί στην Γκιουλσερέν πώς έχει η κατάσταση της κόρης τους, ενώ συμπληρώνει: «Εγώ γέννησα τη Χαζάλ αλλά εσύ τη μεγάλωσες κι εσύ γέννησες την Τζανσού αλλά τη μεγάλωσα εγώ. Και οι δύο όμως είναι κόρες μας». «Και οι δύο ζούμε την ίδια αγωνία», της απαντάει η Γκιουλσερέν. Μετά από δύο μέρες και ύστερα από μια πολύ σοβαρή εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη, η Χαζάλ ανοίγει τα μάτια της. «Πώς νιώθεις», τη ρωτάνε οι γονείς της κι εκείνη λέει πως είναι καλά, ενώ ο γιατρός που την ελέγχει συνειδητοποιεί ότι η κοπέλα δεν νιώθει τα πόδια της. Το σοκ είναι μεγάλο για όλους. Η Χαζάλ ακόμα δεν έχει καταλάβει κάτι. Το βράδυ η Ντιλαρά λέει στην Γκιουλσερέν: «Πήγαινε σπίτι να ξεκουραστείς, θα μείνω εγώ εδώ σήμερα και αύριο έλα πάλι», όμως εκείνη αρνείται. Αργότερα η Χαζάλ προσπαθεί να κατέβει από το κρεβάτι της όταν αντιλαμβάνεται πως δεν νιώθει τα πόδια της. Πέφτει στο πάτωμα και αρχίζει να ουρλιάζει: «Τα πόδια μου! Τα πόδια μου! Δεν μπορώ να περπατήσω», λέει με δάκρυα, ενώ οι δύο μητέρες της και ο Τζιχάν προσπαθούν να την ηρεμήσουν. Την επόμενη μέρα ο γιατρός τής λέει να το παλέψει και εκείνη αρχίζει να φωνάζει: «Δεν θέλω να ζήσω έτσι. Δεν θέλω!», ενώ απέξω η Τζανσού καταρρέει όταν ακούει τα λόγια της. Η Τζανσού πάει στο δωμάτιο της Χαζάλ και της λέει: «Συγχώρεσέ με, ξέρω ότι δεν έφταιγες! Σε παρακαλώ συγχώρεσε με για ό,τι έγινε». «Φύγε από μπροστά μου! Κοίτα τα χάλια μου! Εξαιτίας σου δεν μπορώ να περπατήσω! Είσαι χαρούμενη τώρα που με έκανες δυστυχισμένη;». Μετά από μέρες η Χαζάλ ξεκινάει τις πρώτες της θεραπείες. Η Ντιλαρά με την Γκιουλσερέν είναι εκείνες που τη στηρίζουν για το καλό της. «Είναι νέα, θα τα πάει καλά», σχολιάζει η Γκιουλσερέν και η Ντιλαρά της απαντάει: «Ναι, αλλά θα πρέπει να παλέψει για να μπορέσει να νικήσει». Ομως αυτές οι καλές στιγμές μεταξύ τους δεν θα κρατήσουν για πολύ ακόμα...

Δείτε ακόμη: Σούπερ αποκλειστικό! Ρουά Ματ: Η Ρουμπίνη και η Ιωάννα είναι αδερφές – Εμείς συνεχίζουμε τη σειρά!