\"Το δαχτυλίδι της φωτιάς\": Σοκ για την Μαρίνα - Η αδερφή της \"κλέβει\" τον άντρα της!

\
Από την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η Μάρθα έχει έρθει να πάρει εκδίκηση τόσο από τη μητέρα της που την παράτησε όταν ήταν ακόμη μωρό όσο κι από την αδελφή της που δεν έζησε τη φτώχεια και την απόρριψη όπως αυτή. Ετσι, πολύ γρήγορα στο στόχαστρό της δεν θα βρεθεί μόνο η Σοφία αλλά και η Μαρίνα, ενώ με την πρώτη μάλιστα δεν θα διστάσει να συμπράξει, σε μια προσπάθεια να απαλλαγούν μια για πάντα από τον Ορφέα...

Η Μάρθα ακολουθεί πιστά ένα σχέδιο εκδίκησης που στο επίκεντρό του βρίσκεται η Σοφία κι ό,τι βρίσκεται γύρω από αυτή. Από το μένος της δεν θα ξεφύγει ούτε η Μαρίνα, η οποία αρχικά δεν γνωρίζει τίποτα από το ένοχο παρελθόν της μητέρας της. Ωστόσο, κάποια στιγμή μάνα και κόρη θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια προσπάθεια να βγάλουν από τη μέση τον Ορφέα. Η Μάρθα δεν θα πει «όχι» στην πρόταση της Σοφίας να ρίξει τα θέλγητρά της στον αγαπημένο της Μαρίνας. Αλλωστε, όχι μόνο είναι ένας άντρας που τη γοητεύει αλλά συνάμα είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εκδικηθεί την αδελφή της για όσα εκείνη στερήθηκε όταν ήταν μικρό κοριτσάκι, ενώ η Μαρίνα ζούσε μέσα στο πλούτη και την πολυτέλεια χωρίς να στερηθεί τα υλικά αγαθά πόσο μάλλον τη μητρική αγάπη.

Δείτε ακόμη: «Το δαχτυλίδι της φωτιάς»: Τα 5 νέα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Ετσι, δεν χάνει ευκαιρία και την πέφτει στον Ορφέα, ο οποίος γοητεύεται αμέσως από τη νεαρή κοπέλα, όντας πολύ ευάλωτος συναισθηματικά αλλά και υπό την επήρεια αλκοόλ. Η μια συνάντηση φέρνει την άλλη και δεν αργεί η στιγμή που η Μαρίνα πληροφορείται το γεγονός, από τη στιγμή μάλιστα που η Σοφία δεν θα αφήσει τη στιγμή αυτή ανεκμετάλλευτη. Θα σπεύσει να ενημερώσει την κόρη της για τις ερωτικές περιπέτειες του αγαπημένου της και τότε ποιος είδε τη Μαρίνα και δεν τη φοβήθηκε καθώς για πρώτη φορά θα πάρει τη ζωή της στα χέρια της, με οδυνηρές συνέπειες για όλους.

Δείτε ακόμη: Μπρούσκο: Διπλή συμφορά για τους Ματθαίους – Ο Πάτροκλος αυτοκτονεί!

Για περισσότερα τηλεοπτικά θέματα πατήστε ΕΔΩ.