Αποκλειστικό! Ο επίγειος παράδεισος του «Nomads 2»! Το νησί που θα γίνουν τα γυρίσματα....

Όλο το ρεπορτάζ για το δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1!

Αποκλειστικό! Ο επίγειος παράδεισος του «Nomads 2»! Το νησί που θα γίνουν τα γυρίσματα....

Εντυπωσιακές εναλλαγές τοπίων και κλίματος, πλούσια και σπάνια βιοποικιλότητα καθώς και ένα μοναδικό στον πλανήτη οικοσύστημα.

Το φετινό «σπίτι» των «Νομάδων» στήνεται στη Μαδαγασκάρη και συγκεκριμένα στο νησί Νόσι Μπε. Εμείς ψάξαμε και μάθαμε τα πάντα για το μέρος που θα φιλοξενήσει τους παίκτες του ριάλιτι του ΑΝΤ1. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σοκ! Νεκρός παίκτης ριάλιτι από εγκεφαλικό!

«Νόσι Μπε» (Nosy-Be). Μπορείτε να μαντέψετε τι σημαίνει το παραπάνω όνομα; Πιθανότατα όχι. Σημαίνει «μεγάλο νησί» και αυτό ακριβώς περιγράφει: ένα μεγάλο νησί έξω από τη βορειοδυτική ακτή της Μαδαγασκάρης. Εδώ θα βρείτε λίμνες, νωχελικούς λεμούριους, αποστακτήρια για ρούμι, φυτείες και περίπλοκους κοραλλιογενείς υφάλους. Οι λάτρεις της χλωρίδας και της πανίδας θα ενθουσιαστούν με το πανέμορφο φυσικό καταφύγιο Λοκόμπε. Το νησί είναι ηφαιστειογενές.

Δείτε ακόμη: Mαρία Κορινθίου: Η εντυπωσιακή φωτογραφία που προκάλεσε την αντίδραση της Κορομηλά! Τι της έγραψε;

Εχει έντεκα ηφαιστειακούς κρατήρες. Το μέρος αυτό παράγει καπνό, ζαχαροκάλαμο, βανίλια, ρύζι, καφέ, αρωματικά φυτά. Γι’ αυτό είναι παγκοσμίως γνωστό ως το «Νησί των Αρωμάτων», χάρη στις καλλιέργειες Ylang Ylang, Frangipane, καφέ, κακάο και βανίλιας, τα έντονα αρώματα των οποίων αναδύουν οι καλλιέργειές τους σε κάθε σημείο του νησιού. Το Nosy Be είναι άγνωστο στο ελληνικό κοινό. Ωστόσο αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο πολυσύχναστο τουριστικό θέρετρο της Μαδαγασκάρης.

Εχει έκταση από 312 km2 και ο πληθυσμός τoυ επίσημα εκτιμάται σε 36.636 κατοίκους. Πρωτεύουσά του είναι η Hell-Ville και οι κάτοικοί του ανήκουν στην ειρηνική και φιλόξενη φυλή Sakalava. Μαγευτικές, απομονωμένες, αμμώδεις παραλίες πλαισιωμένες από πλούσια τροπική βλάστηση, στις οποίες οι φοίνικες φτάνουν αρκετές φορές ως την άκρη της θάλασσας. Αυτή είναι η εικόνα που δίνει το νησί με την πρώτη ματιά. Το κλίμα του είναι τροπικό. Είναι πιο υγρό το καλοκαίρι (Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος). Ο ορεινός όγκος Tsaratanana το προστατεύει εν μέρει από τους ισχυρούς βόρειους ανέμους που επηρεάζουν τον Αύγουστο ή κατά τη διάρκεια τροπικών καταιγίδων.

Δείτε ακόμη: Summer in Mykonos! 5+1 celebrities που έδωσαν το "παρών" στο νησί των ανέμων!

Μάλιστα, για την ιστορία, υπήρξε γαλλικό αποικιακό έδαφος από το 1840 και από το 1896 βρισκόταν σε διοικητική εξάρτηση από τις γαλλικές Αρχές της Μαδαγασκάρης.

Η Μαδαγασκάρη είναι ένα μωσαϊκό από κουλτούρες, συνήθειες, ήθη και έθιμα, λόγω της πολιτιστικής ποικιλότητας, μια και εκεί αναμειγνύονται διαφορετικές φυλές από Μαλαίσιους, Ινδονήσιους, Αραβες και Αφρικανούς, με αποτέλεσμα τη φυσική της μοναδικότητα να ακολουθεί και η ανθρωπολογική μοναδικότητα των 18 φυλών της.

Οι υποψήφιοι του ριάλιτι

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το νέο «Nomads» που θα γυριστεί στη Μαδαγασκάρη. Καθημερινά περνούν από το γραφεία της παραγωγής διάσημοι προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1. Ηδη μια πρώτη συζήτηση έχουν κάνει οι Κώστας Μαρτάκης, Γιώργος Τσαλίκης, Ηλίας Βαλάσης, Κατερίνα Στικούδη, Βίκυ Κουλιανού, Courtney Parker, Βαλάντης, Δημήτρης Βλάχος, Βίκυ Κάβουρα, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αννίτα Ναθαναήλ, Τραϊάνα Ανανία.

Οι αλλαγές στο ριάλιτι

Το «Nomads 2» θα έχει σημαντικές διαφορές, σε σχέση με το «Nomads 1», καθώς δεν θα υπάρχουν τρεις ομάδες, αλλά δύο. Οι παίκτες δεν θα χωρίζονται πια σε διάσημους, αθλητές και μαχητές. Σε καθεμία από τις δύο ομάδες θα υπάρχουν εκπρόσωποι από τον χώρο της showbiz, του αθλητισμού, αλλά και πρόσωπα που δεν έχουν καμία προηγούμενη τηλεοπτική εμπειρία. Αυτήν τη φορά θα δοθεί μεγαλύτερη σημασία στο αγωνιστικό κομμάτι και οι κερδισμένοι θα ζουν στη βίλα, ενώ οι χαμένοι στην παραλία. Το ψαροχώρι καταργείται, αλλά οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να συναναστραφούν με τους ντόπιους και να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο ζωής τους. Μια άλλη σημαντική διαφοροποίηση είναι ότι η διαδικασία της αποχώρησης θα μεταδίδεται ζωντανά και οι τηλεθεατές θα μπορούν να ψηφίζουν όχι μόνο από το τηλέφωνο, αλλά και από ειδικό app στο κινητό τους. Το παιχνίδι θα προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Οι παίκτες, μαζί με τα μέλη της παραγωγής θα αναχωρήσουν για Μαδαγασκάρη στα τέλη Σεπτεμβρίου, αφού το παιχνίδι θα αρχίσει να προβάλλεται τον Οκτώβριο.

Επιπλέον το έπαθλο αυξάνεται κατά 50.000 ευρώ κι έτσι ο φετινός νικητής θα λάβει 150.000 ευρώ. Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν αγγίξει τις 4.000!

Οι παρουσιαστές

Το δίδυμο των παρουσιαστών έχει ήδη επιλεγεί και ως γνωστόν είναι ο Σάββας Πούμπουρας και ο Γιώργος Λέντζας.

Οι δυο τους είναι ήδη στη Μαδαγασκάρη από τις 20 Αυγούστου προκειμένου να βρουν μαζί με την παραγωγή τα καταλληλότερα μέρη για γύρισμα και συγκεκριμένα τις παραλίες που θα φιλοξενήσουν τους παίκτες αλλά και για να προετοιμάσουν το έδαφος για την υποδοχή τους.

*Από την Κωνσταντίνα Γαρδέλη - Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί

TAGS