Ψάρωσαν στον Ant1 με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και τρέχουν να προλάβουν! Σε αναβρασμό οι ιθύνοντες του καναλιού εξαιτίας...

Τι συνέβη στο κανάλι;

Ψάρωσαν στον Ant1 με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και τρέχουν να προλάβουν! Σε αναβρασμό οι ιθύνοντες του καναλιού εξαιτίας...

Ένταση και αναβρασμός επικρατεί στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Οι υπεύθυνοι του Ant1, με το που έκανε ποδαρικό το 2019, πρέπει να... καταστρώσουν τη στρατηγική τους για να κατατροπώσουν τον ανταγωνισμό. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τέρμα το κρυφτό! Η φωτογραφία που επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Νάνσυ!

Ο "αιφνιδιασμός" λοιπόν, είναι η τακτική που επέλεξαν οι ιθύνοντες του καναλιού να εφαρμόσουν για να πάρουν προβάδισμα από τα αντίπαλα κανάλια.

Ενώ αρχικά, ένα από τα δυνατά χαρτιά του Ant1, η νέα κωμική σειρά "Μην Ψαρώνεις" προοριζόταν να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φλεβάρη, οι υπεύθυνοι έκαναν την ανατροπή και θα την ρίξουν στη... μάχη της τηλεθέασης πολύ νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 16 Ιανουαρίου στις 21.45.

Δείτε ακόμη: Χρήστος Βασιλόπουλος: Η γυναίκα που του έχει "κλέψει" την καρδιά! Ποια είναι η όμορφη Σάρα;

Ο λόγος της βιαστικής αυτής κίνησης είναι πως αρκετά από τα προγράμματα του καναλιού δεν ανεβαίνουν "ψηλά" στον πίνακα των τηλεθεάσεων και έπρεπε κάτι να κάνουν για να προλάβουν τον ανταγωνισμό.

Οι υπεύθυνοι, φιλοδοξούν πως με την αιφνιδιαστική αυτή κίνηση, θα τραβήξουν πρώτοι το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και πως το νέο κωμικό love story ανάμεσα στον Θοδωρή Αθερίδη και την Μαρία Λεκάκη που πρωταγωνιστούν στην σειρά θα αγαπηθεί από τους τηλεθεατές.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Κρατάει την πιο σικάτη και ακριβή τσάντα! Δείτε πόσο κοστίζει...

Αρχικά, θα προβάλλεται ένα επεισόδιο κάθε Τετάρτη βράδυ. Ο τελικός στόχος όμως είναι να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η prime time του Ant1. Γι'αυτό τον λόγο, από τα μέσα Φεβρουαρίου, θα προβάλλονται δυο επεισόδια την εβδομάδα με μόνο σκοπό να... ψαρώσει ο ανταγωνισμός!

Μην ψαρώνεις... Η ιστορία...

Δύο εκ διαμέτρου αντίθετοι κόσμοι. Δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι. Εκείνη ήταν πάμπλουτη. Εκείνος είναι άνθρωπος του μόχθου. Πώς θα αντέξουν ο ένας τον άλλον; Μην ψαρώνεις. Όλα θα ανατραπούν και τα λεφτά θα πάψουν να έχουν αξία.

Η νέα κωμική σειρά «Μην Ψαρώνεις» με τη Μαρία Λεκάκη και τον Θοδωρή Αθερίδη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έρχεται Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στις 21:45 στον ΑΝΤ1! Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Πιέρρος Ανδρακάκος ενώ το σενάριο υπογράφει ο Άγγελος Χασάπογλου.

Αυτή είναι πλούσια. Πολύ πλούσια. Ζει σε μια έπαυλη, με υπηρετικό προσωπικό, σοφέρ και τεράστιο κήπο. Αυτός πάλι όχι. Ζει μια κανονική ζωή, σε ένα κανονικό σπίτι χωρίς να του λείπει τίποτε. Αυτή πηγαίνει σε φιλανθρωπικά γκαλά, αυτός πουλάει ψάρια. Όταν αυτή θα χάσει τα πάντα και αναγκαστεί να μετακομίσει στην ίδια γειτονιά με εκείνον, οι δύο κόσμοι τους θα συγκρουστούν…

Δείτε ακόμη: Βάσω Λασκαράκη: Δείτε πως ευχήθηκε στον σύντροφό της Λευτέρη Σουλτάτο για τα γενέθλιά του!

Αυτή είναι η Σάντυ Αγραφιώτη (Μαρία Λεκάκη), μία γυναίκα που δεν έχει εργαστεί ποτέ στη ζωή της και ζει μέσα στα πλούτη και την πολυτέλεια. Μία ημέρα, όμως, χάνει τα πάντα και η παραμυθένια της ζωή αρχίζει να μοιάζει με εφιάλτη, αφού ο σύζυγός της την εγκαταλείπει και διαφεύγει στο εξωτερικό αφήνοντας πίσω του μόνο χρέη. Από τη μία στιγμή στην άλλη, η Σάντυ χάνει τα πάντα. Αναγκάζεται να εγκαταλείψει την παλιά της ζωή και μαζί με τις τρεις κόρες της και τη μητέρα της μετακομίζουν σε μία φτωχογειτονιά. Εκεί, η Σάντυ ανακαλύπτει έναν νέο κόσμο που θα της αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει τα πάντα όταν γύρω της υπάρχει αγάπη.

Αυτός είναι ο Μανώλης Αραποστάθης (Θοδωρής Αθερίδης), ένας άνδρας που ποτέ δεν φοβήθηκε τη ζωή και δεν έπαψε να εργάζεται σκληρά στην ψαραγορά και να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των συναδέρφων του. Δεν είναι τυχαίο που στην ψαραγορά τον φωνάζουν «καρχαριομάχο». Από τότε που έχασε τη γυναίκα του δεν ξαναπαντρεύτηκε, αφού προτεραιότητά του είναι μόνο τα παιδιά του. Η ζωή όμως έχει άλλα σχέδια για εκείνον.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο;

Σε μία μόλις μέρα, η Σάντυ Αγραφιώτη αναγκάζεται να αφήσει την πλούσια ζωή της στα βόρεια προάστια, αφού ο σύζυγός της, Διονύσης, κατηγορείται για απάτη και εξαφανίζεται από προσώπου γης με ελικόπτερο! Με μοναδικό σύμμαχο το πολυτελές της τζιπ, αποφασίζει να μετακομίσει μαζί με τις τρεις κόρες της, Τάνια, Έρρικα, Σόνια και την καθόλου συνηθισμένη μαμά της, Νενέλα σε μία φτωχική γειτονιά.

Δείτε ακόμη: Πως ο Αντζούν κατέστρεψε τον ΣΚΑΙ;

Την ίδια ώρα, ο Μανώλης Αραποστάθης εκλέγεται πρόεδρος του σωματείου ιχθυοπωλών, ενώ τα παιδιά του, Λεωνίδας, Ρόζα, Κάρολος και Αλέξης, που στέκονται δίπλα του ενωμένοι σαν γροθιά από τότε που πέθανε η μητέρα τους, τον συγχαίρουν και τον βοηθούν να ετοιμαστεί για την πρώτη του προεδρική εμφάνιση στην Αγορά. Ένα τρακάρισμα θα γίνει η αφορμή για να γεννηθεί μία μεγάλη…αντιπάθεια, αφού η Σάντυ πέφτει πάνω στο βαν του Μανώλη με το τζιπ και του προκαλεί μεγάλη ζημιά.

Η Σάντυ δεν παραδέχεται το φταίξιμό της και ο Μανώλης πασχίζει να βρει το δίκιο του. Αν και οι δυο τους πιστεύουν ότι η τελευταία φορά που αντικρύζουν ένας τον άλλον είναι στο αστυνομικό τμήμα όπου καταλήγουν για να λύσουν τις διαφορές τους, η μοίρα τους επιφυλάσσει κάτι καλύτερο: το νέο σπίτι της οικογένειας Αγραφιώτη βρίσκεται ακριβώς κάτω από αυτό της οικογένειας Αραποστάθη!

TAGS