Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Φωτεινή Τσακίρη: Ραγδαίες οι εξελίξεις στην «Επιστροφή»! Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε!

Τι θα συμβεί στη συνέχεια;

Φωτεινή Τσακίρη: Ραγδαίες οι εξελίξεις στην «Επιστροφή»! Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε!
TV 06.03.2019 21:14

Η γνωστή ηθοποιός, φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά, μέσα από την πετυχημένη σειρά του ANT1, Η Επιστροφή.

Η Φωτεινή Τσακίρη, αποκάλυψε και τη συνέχεια που θα έχει ο ρόλος της στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε παρακάτω...

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της στο TV Έθνος

Τι ήταν αυτό που σας κέρδισε στο σενάριο της σειράς;
«Ήταν ένα σενάριο που είχε πολλές ανατροπές με το... καλημέρα σας. Φαινόταν ότι είχε το στοιχείο της ίντριγκας, είχε πολλά συγκινησιακά στοιχεία, σασπένς. Θα έλεγα ότι διέθετε όλα αυτά τα μαγικά συστατικά που θα έκαναν κάποιον να πιστέψει σε αυτό»

Ο ρόλος σας παίδεψε; «Και για μένα ο ρόλος ήταν έκπληξη, γιατί άρχισε διαφορετικά και συνέχισε διαφορετικά. Η Βίκυ ξεκινά από ανέμελη αστή, ζώντας στο ροζ συννεφάκι της. Δεν έχει πρόβλημα με την οικογένεια της -σε σχέση με την Έλενα που έχει χάσει το παιδί της-, αλλά ξαφνικά η ζωή της αλλάζει»

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση σας με τον Λευτέρη (Λεωνίδα Κακούρη); «Η Βίκυ, από τη στιγμή που μαθαίνει τη σκευωρία και όσα έχει κάνει ο Λευτέρης, είναι σε κατάσταση-σοκ, δεν μπορεί να τα πιστέψει όλα αυτά Η ένταση κορυφώνεται με την τελική αναμέτρηση του Λευτέρη με τον Ορέστη, με τους δύο αυτούς ανθρώπους να χάνονται. Ο Ορέστης πέφτει στον γκρεμό και ο Λευτέρης συλλαμβάνεται. Στη συνέχεια, ο Λευτέρης αυτοκτονεί στη φυλακή»

Η ζωή της Βίκυς πως θα επηρεαστεί;
«Μένει μόνη της με την κόρη της, την Αννα με μια κοινωνία που είναι εναντίον της. Ολοι ας αντιμετωπίζουν με καχυποψία και προκατάληψη. Η ρετσινιά του Λευτέρη και των πράξεων του στιγματίζει και τις δύο γυναίκες»,

Share