Αλεξάνδρα Ταβουλάρη - Παναγιώτης Νάτσης: Αποκαλύπτουν τι θα γίνει στο Γυναίκα χωρίς όνομα!

Πώς θα καταλήξουν η Έλλη και ο Κωστής;

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη - Παναγιώτης Νάτσης: Αποκαλύπτουν τι θα γίνει στο Γυναίκα χωρίς όνομα!

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και ο Παναγιώτης Νάτσης, πρωταγωνιστούν στη δημοφιλή σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» και μάλιστα σε ρόλους κλειδί!

Οι δύο ηθοποιοί, μίλησαν σε γνωστό περιοδικό για τις εξελίξεις της τηλεοπτικής σειράς, αλλά και για το πώς θα καταλήξουν οι χαρακτήρες τους οποίους υποδύονται! Διαβάστε παρακάτω...


Έχεις δει κάτι στην εξέλιξη της Έλλης που σε κάνει να πεις «αυτό με ξεπερνάει»;


Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Η 'Ελλη έχει περάσει πολλά. Είναι από τους λίγους ρόλους του συγκεκριμένου σίριαλ που έχει μπει σε ψυχιατρείο, την έχουν πυροβολήσει, την έχει χωρίσει ο άνδρας της, την έχει απατήσει και τώρα την απάγουν... Δεν ξέρω πού αλλού μπορεί να φτάσει αυτός ο ρόλος! Έχει υποστεί πολλά, προδοσία, βία και ό,τι κακό μπορεί να συμβεί στη ζωή ενός ανθρώπου.

ginaika-xoris-onoma-taboulari-natsis-exelixeis

Πώς θα ήθελες να δεις τον Κωστή στο τέλος της σειράς;


Παναγιώτης Νάτσης: «Να χαίρεται επιτέλους τη ζωή του, να έχει βρει το χαμένο του παιδί και να έχει χτίσει μια καθημερινότητα με τα άλλα του παιδιά, να τα βλέπει. Αν ξαναφτιάξει τη ζωή του με τη Λίλιαν, καλώς. Αλλά ιδανικά, ως χαρακτήρα θα ήθελα να τον δω με τη Μαρίνα, θα ήθελε να καταλήξει εκεί, αν και είναι πολύ δύσκολο», είπε επίσης στο 7 μέρες TV.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Έλλη βλέπει το τραύμα στο χέρι του Κωστή και αρχίζει να τον υποψιάζεται!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Μάθετε τι θα συμβεί πρώτοι, μέσα από το TV24!

Η Έλλη, ενώ βλέπει το τραύμα στο χέρι του Κωστή και αρχίζει να τον υποψιάζεται, συνεχίζει να του φέρεται σαν τρυφερή σύζυγός. Παράλληλα, η Λίλιαν δέχεται την δυσαρέσκεια του Σταύρου για την σχέση τους και αφού την πιέσει για μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους, του ομολογεί πως είναι ερωτευμένη με τον Κωστή. Η Κάτια αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Έλλη πως ο Κωστής κρύβεται πίσω από την απαγωγή της. Η Μαρίνα βρίσκεται σε δίλημμα για το αν πρέπει να πει την αλήθεια στον Μιχάλη για την απαγωγή τώρα που η σχέση τους δυναμώνει και πάλι. Η Έλλη αποφασίζει να μην μιλήσει στην αστυνομία για τον Κωστή και να τον αντιμετωπίσει με τον δικό της τρόπο.