Βινύλιο: Αυτή είναι η καλεσμένη που θα φτάσει στο κόκκινο την τηλεθέαση!

Το όνομα "φωτιά"!

Βινύλιο: Αυτή είναι η καλεσμένη που θα φτάσει στο κόκκινο την τηλεθέαση!

Μια καλεσμένη "φωτιά" που θα φτάσει στο κόκκινο την τηλεθέαση θα δούμε απόψε στο Βινύλιο στο ΣΚΑΙ.

Ένα δυνατό όνομα που θα μας ταξιδέψει! Διαβάστε παρακάτω...

Tο «Βινύλιο» υποδέχεται ζωντανά την Πάολα, σε μία πολυαναμενόμενη συνάντηση που είχε συμφωνηθεί από την πρώτη κιόλας εκπομπή της σεζόν, όταν η Πάολα είχε εκπλήξει τον Διονύση Σαββόπουλο.

Η αντισυμβατική, αιρετική, λαϊκή τραγουδίστρια, με την τεράστια απήχηση, τις ιδιαίτερες φωνητικές ικανότητες και τις παθιασμένες, γεμάτες ψυχή ερμηνείες, σε μία εμφάνιση αναπάντεχη, διαφορετική, ερμηνεύει ζωντανά και ακουστικά τραγούδια μακριά απ’ το μέχρι σήμερα ρεπερτόριό της, ενώ παράλληλα μιλάει για τη ζωή της και όχι μόνο, σε μια συζήτηση από καρδιάς με τον Αντώνη Κανάκη.

Η Πάολα καλεσμένη στο Βινύλιο

Μία βραδιά ιδιαίτερη, ατμοσφαιρική και ανατρεπτική με την Πάολα, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, όπως δεν την έχουμε ξανακούσει.

Απόψε, στο «Βινύλιο» στις 00.15 στον ΣΚΑΪ.

Πάολα: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια!

Δύσκολες ώρες περνάει η τραγουδίστρια Πάολα! Τι συνέβη όμως; Σας έχω αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Vanda's blog!

Η τραγουδίστρια, πρέπει να συνηθίσει να ζει μακριά από την κόρη της, Παολίνα, αφού φεύγει για το εξωτερικό! Διαβάστε παρακάτω...

Όμως μην πάει το μυαλό σας στο κακό, προς Θεού! Η μικρή Παολίνα (αλήθεια, εσείς ξέρετε πόσο χρονών είναι;) θα ανοίξει τα φτερά της και ετοιμάζεται για τις εισαγωγικές εξετάσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού και για τις εξετάσεις μπαλέτου της Βασιλικής Ακαδημίας του Λονδίνου. Αν περάσει, φυσικά, η Παολίνα θα σπουδάσει χορό σε μια από τις καλύτερες Ακαδημίες του κόσμου!

Η κόρη της Πάολα ντυμένη μπαλαρίνα

Εγώ, έκανα ρεπορτάζ και πηγή από το περιβάλλον της Πάολας μου τόνισε: «Ετοιμάζονται πυρετωδώς! Η Πάολα άλλωστε, είχε βρεθεί στο Λονδίνο μαζί με την Παολίνα και τον Φώτη, ώστε να κάνουν μια έρευνα και να δουν πού θα μείνει η μικρή και ποια γειτονιά είναι η καταλληλότερη»! Να σας θυμίσω δε, ότι εμείς στο Youweekly.gr σας είχαμε γράψει αναλυτικά πού είναι η Πάολα, αλλά και ότι έφτασε μέχρι και στο Μπάκιγχαμ! Αναλυτικά παρακάτω το σχετικό μας άρθρο...

Η Πάολα ταξίδεψε στο Λονδίνο και βρέθηκε στο Μπάκιγχαμ, περνώντας υπέροχες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα!

Αποκαλυπτικές οι φωτογραφίες στο παλάτι.

Η Πάολα αποφάσισε να ταξίδεψε τις προηγούμενες ημέρες στο Λονδίνο μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα, ξεφεύγοντας λίγο από την καθημερινότητα και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις!

Μάλιστα η τραγουδίστρια δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί και στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου τράβηξε πολλές φωτογραφίες.

Η Πάολα με την παρέα της έμειναν στο Hilton Park Lane σε ένα απλό δωμάτιο, καθώς και η ίδια δεν θέλει τις πολυτέλειες και το συνολικό κόστος για τη διαμονή έφτασε περίπου στις 2.000 ευρώ.

Δείτε τις φωτογραφίες

Η Πάολα στο Μπάκιχγαμ!Η Πάολα στο Μπάκιχγαμ!Η Πάολα στο Μπάκιχγαμ!Η Πάολα στο Μπάκιχγαμ!