Bινύλιο: Η βραδιά που ετοίμασε για απόψε ο Αντώνης Κανάκης!

Τι θα δούμε στον ΣΚΑΪ;

Bινύλιο: Η βραδιά που ετοίμασε για απόψε ο Αντώνης Κανάκης!

Τι θέμα θα έχει η αποψινή εκπομπή του Αντώνη Κανάκη στον ΣΚΑΪ, Βινύλιο! Δεν χάνετε!

Σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου, το «Βινύλιο» είναι αφιερωμένο σ’ έναν φίλο, ο οποίος μας άφησε ακριβώς πριν από έναν χρόνο και μας λείπει περισσότερο από ποτέ.

Στον αγαπημένο μας Χάρρυ Κλυνν. Τον άνθρωπο, τον πατέρα, τον σύζυγο, τον σατιρικό δημιουργό, συγγραφέα, ζωγράφο, ποιητή.
Αυτόν που εκπαίδευσε στην κωμωδία τέσσερις γενιές μέσα από το σχόλιο και την αιχμηρή οπτική του στο θέατρο, την επιθεώρηση, τους δίσκους, τη μουσική και τον κινηματογράφο.

Μία βραδιά Made in Greece, Αλαλούμ, Ράδιο Μόσχα και Ελλάς το Καφενείο σου ταυτόχρονα, για έναν άνθρωπο που φώναζε περήφανα πως Έλληνες είμαστε και φαινόμαστε. Για έναν Ήρωα με Παντούφλες.

Θρυλικές ατάκες, αξέχαστα τραγούδια, κλασικοί χαρακτήρες και ατέλειωτα σημεία αναφοράς.

Απόψε, στις 00.15, στο «Βινύλιο», στον ΣΚΑΪ.

Αντώνης Κανάκης: Κι όμως ανακοίνωσε το τέλος των Ράδιο Αρβύλα!

Και όμως ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε το τέλος των Ράδιο Αρβύλα, μέσα από τον αέρα του ΣΚΑΙ!

Ο γνωστός παρουσιαστής ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό πως οι δύο εκπομπές θα ρίξουν αυλαία.... για τη φετινή σεζόν τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Μαϊου.

«Είμαστε στην τελική ευθεία για το Ράδιο Αρβύλα. Όπως κάθε χρόνο και θέλω να τονίσω το “όπως κάθε χρόνο” εδώ και πολλά χρόνια, κάθε φορά που τελειώνει αυτή η εκπομπή, για κάποιο λόγο υπάρχει μια θεωρία συνομωσίας που την ακολουθεί, όπως κάθε χρόνο, τέλη Μαϊου ολοκληρώνουμε τη σεζόν. Οπότε, στις 27 Μαϊου το τελευταίο Ράδιο Αρβύλα για φέτος και 28 Μαϊου το Βινύλιο», είπε ο Αντώνης Κανάκης. Λίγο πριν φύγετε, έχετε διαβάσει τι τηλεθέαση έκαναν χτες;

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τρελά ερωτευμένος ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα! Η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά!

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο αγαπημένος παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα του ΣΚΑΙ,δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ερωτευμένος! Ποια είναι η σύντροφός του;

Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη στη RealLife και στην Πολυξένη Καραμίχα και ανέφερε πως είναι έτοιμος να κάνει οικογένεια!

Είσαι ερωτευμένος;

Εδώ και μισό χρόνο είμαι απολύτως ερωτευμένος, απολύτως δεσμευμένος και απολύτως ευτυχισμένος. Για όλα φταίει μια γυναίκα φυσικά, που λέει και το τραγούδι. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, θέλω δηλαδή, διότι θα μπορούσα να σου μιλάω για εκείνη όλη την ώρα. Θα σου πω απλώς, ότι πρόκειται για τον καλύτερο άνθρωπο που έχω γνωρίσει ποτέ. Η καλοσύνη της, το ηθικό της ανάστημα και ο χαρακτήρας της με γεμίζουν θαυμασμό, εκτίμηση και αγάπη. Αυτή τη σύντροφο ονειρευόμουν πάντα, με αυτή θέλω να δημιουργήσω οικογένεια και αισθάνομαι πολύ τυχερός που τη βρήκα, έστω και αργά στη ζωή-τη δική μου, εκείνη είναι πιτσιρίκα ακόμη. Η σχέση μας με έχει επηρεάσει πολύ, μου έχει αναδιατάξει τον τρόπο σκέψης και αντίδρασης προς τη ζωή και μου έχει δώσει ένα ισχυρότατο κίνητρο για δημιουργία, για καλύτερα πράγματα. Τι περισσότερο να ζητήσει κανείς; Είναι ένας δεσμός για τον οποίο σχεδόν από την πρώτη στιγμή ήξερα βαθιά μέσα μου ότι είναι καθοριστικός, αυτός που θα διαρκέσει ως το τέλος.

Θέλεις να μας πεις περισσότερα πράγματα για εκείνη;

Μας αρέσει να κρατάμε τη σχέση μας για εμάς και το πολύ στενό φιλικό μας περιβάλλον, για αυτό δεν θέλω να πω πολλά. Είναι ένα κορίτσι που δεν έχει σχέση με το επαγγελματικό μου περιβάλλον, είναι επαγγελματικά και γενικώς ανεξάρτητη και όταν ευοδωθεί η σχέση μας, εννοώ όταν παντρευτούμε και δημιουργήσουμε οικογένεια, σαφώς και δεν θα το κρατήσουμε μυστικό, αλλά ούτε θα επιδιώξουμε τη δημοσιότητα.