Κράτα μου το χέρι: Συνταρακτικές οι εξελίξεις σήμερα (23/7)! Θα έχει αποτέλεσμα η απειλή της Σουμρού προς την Μεριέμ;

Αναλυτικά το επεισόδιο!

Κράτα μου το χέρι: Συνταρακτικές οι εξελίξεις σήμερα (23/7)! Θα έχει αποτέλεσμα η απειλή της Σουμρού προς την Μεριέμ;

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο σημερινό (23/7) επεισόδιο της σειράς του AlphaTV «Κράτα μου το χέρι»! Θα έχει αποτέλεσμα η απειλή της Σουμρού προς την Μεριέμ;

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Τρίτη 23 Ιουλίου – Επεισόδιο 18
Ο Τζενκ κρατάει στα χέρια του ένα ατού στην προσπάθειά του να δείξει στην γιαγιά του το αληθινό πρόσωπο της Αζρά. Στο μεταξύ, η Τζανσού, η οποία πιστεύει ότι η Σουμρού κρύβει κάτι σχετικά με τον Μερτ, μαθαίνει πού βρίσκεται ο Μερτ. Θα καταφέρει η Τζανσού, καθώς έρχεται αντιμέτωπη με την Φατμά για τον Μερτ, να κάνει τον Μερτ και την Αζρά να έρθουν και πάλι κοντά; Από την άλλη μεριά, η Αζρά πηγαίνει στο σπίτι της Μεριέμ και βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τον Μερτ. Θα έχει αποτέλεσμα η απειλή της Σουμρού προς την Μεριέμ;

Θυμάστε τι είδαμε στο χθεσινό (22/7) επεισόδιο;

Κράτα μου το χέρι: Εξελίξεις που σοκάρουν στο σημερινό επεισόδιο (18/7)! Η Σουμρού στριμώχνεται στη γωνία!

Εξελίξεις που σοκάρουν στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του AlphaTV «Κράτα μου το χέρι»! Η Σουμρού στριμώχνεται στη γωνία!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Πέμπτη 18 Ιουλίου – Επεισόδιο 15

Η Τζανσού, αν και συνεχίζει να αμφιβάλλει για τα συναισθήματα του Τζενκ, είναι έτοιμη να του ανοίξει τις πόρτες της καρδιάς της.

Ένα νέο φτάνει σχετικά με την εξαφάνιση του Μερτ, το οποίο γίνεται η αιτία να διασταυρωθούν για μια φορά ακόμα οι δρόμοι της Αζρά και της Σουμρού.

Για την Σουμρού, που στριμώχνεται στη γωνία από κάθε μεριά, χτυπά ο κώδωνας του κινδύνου. Μήπως η Σουμρού έχει φτάσει στο τέλος του δρόμου της;

Κράτα μου το χέρι: Εξελίξεις-φωτιά στο σημερινό επεισόδιο (17/7)! Η Τζανσού "πνίγεται" στις αμφιβολίες!

Εξελίξεις-φωτιά στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του AlphaTV «Κράτα μου το χέρι»! Η Τζανσού "πνίγεται" στις αμφιβολίες!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Τετάρτη 17 Ιουλίου – Επεισόδιο 14

Ο Τζενκ, εξαιτίας του πείσματός του για την Αζρά, ξεκινά μια σχέση με τη Τζανσού, η οποία αλλάζει τα πάντα. Όσο δύσκολη κι αν είναι αυτή η κατάσταση για τον Τζενκ, είναι έτοιμος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να αγαπήσει τη Τζανσού.

Από την άλλη μεριά, όμως, η Τζανσού «πνίγεται» από τις αμφιβολίες ως προς την απόφαση αυτή του Τζενκ. Ενώ προσπαθεί να καταλάβει το λόγο για την κίνηση αυτή, επιχειρεί να ερμηνεύσει ακόμη και το γεγονός ότι η Αζρά την αγνοεί.