Η Οργή: Αποκλειστικό «βόμβα»! Ο Παύλος και ο Οδυσσέας είναι αδέλφια!

Καρέ - καρέ η μεγάλη αποκάλυψη!

Η Οργή: Αποκλειστικό «βόμβα»! Ο Παύλος και ο Οδυσσέας είναι αδέλφια!

Αποκλειστικό «βόμβα» για την αγαπημένη, καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Η Οργή»! Ο Παύλος και ο Οδυσσέας είναι αδέλφια!

Αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ!

Ο θετός πατέρας του αδελφού του Οδυσσέα εντοπίζεται από έναν φίλο του Σαΐντ στο Αμμάν και η ταυτότητα του υιοθετημένου παιδιού δεν αργεί να αποκαλυφθεί, αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

Ο Πέτρος με τον Σαΐντ ψάχνουν για τον Μανσούρ. «Εάν αυτός υιοθέτησε τον αδελφό του Οδυσσέα όταν ήταν τριάντα, τώρα θα είναι 60 χρονών», λέει ο Πέτρος. Ο Σαΐντ έχει βάλει έναν φίλο του στο Αμμάν να ψάξει. Οταν φτάνει η Ολγα, έρχεται ένα email στον Πέτρο. Είναι όντως από τον φίλο τού Σαΐντ. Αναφέρει ότι τον βρήκε πριν από μερικούς μήνες, ότι η γυναίκα του αυτοκτόνησε πριν από είκοσι χρόνια και ότι έχει ένα αγόρι, τον Ταρίκ. Εχει στείλει, μάλιστα, δυο φωτογραφίες. Ανοίγουν την πρώτη με τη φωτογραφία του πατέρα. Ανοίγουν και τη δεύτερη και παθαίνουν σοκ. Είναι η φωτογραφία του Παύλου σε ηλικία 15 ετών.

Ζητούν από τον Οδυσσέα να πάει στο σπίτι. Μόλις εκείνος φτάνει, τους ρωτάει: «Πού είναι; Στην Ιορδανία;». «Ποιο κοντά από όσο νομίζαμε», του απαντάει η Ολγα. «Πιο κοντά; Δηλαδή, πού;». Του δείχνουν τη φωτογραφία. Ο Οδυσσέας μένει άφωνος. Μόλις συνέρχεται, λέει: «Αυτός είναι ο Παύλος. Τι πλάκα είναι αυτή τώρα; Νομίζετε πως είναι αστείο;».

Η Οργή: Εξελίξεις «βόμβα» σήμερα (28/8)! Ο Πέτρος αποκαλύπτει στη Μαντώ ότι ο Λεωνίδας σκότωσε τη μητέρα και την αδερφή του Οδυσσέα!

«Τον λένε Ταρίκ Παύλο Μανσούρ. Η θετή του μητέρα ήταν η Πηνελόπη Ιωσηφίδη. Αυτοκτόνησε όταν ο Παύλος ήταν οκτώ χρονών. Αυτός έφυγε στα 15 του από το σπίτι και πήρε το επίθετό της», του εξηγεί ο Πέτρος. «Εχετε κάνει λάθος. Δεν γίνεται να είναι αυτός», φωνάζει ο Οδυσσέας. «Είσαι σίγουρος ότι ο Νεοκλής έδωσε τον αδελφό σου για υιοθεσία;» τον ρωτάει ο φίλος του. «Ο Παράσχος μου είπε ότι ο Νεοκλής το έκανε. Βρήκα το χαρτί στο γραφείο του. Είναι το μόνο αγόρι που υιοθετήθηκε το 1988. Τότε τον πήρε ο Παράσχος». «Τότε δεν είναι λάθος», του αποκρίνεται η Ολγα. Ο Οδυσσέας φεύγει.

Εν τω μεταξύ, ο Παύλος αφήνεται ελεύθερος μέχρι τη δίκη. Τον περιμένει ο Πέτρος. «Ποιος πλήρωσε την εγγύηση;» τον ρωτάει ο Παύλος. «Δεν ξέρω. Εχω μια ιδέα. Αμα είναι θα σου το πει ο ίδιος», είναι η απάντηση. «Ευχαριστώ για όλα. Ποτέ δεν είχα φίλους. Είναι ωραίο να σου στέκεται κάποιος». «Είχες τον Σαΐντ και τον Οδυσσέα. Τράβα να βρεις τον Οδυσσέα», τον προτρέπει ο Πέτρος. «Δεν νομίζω ότι θα χαρεί και πολύ να με δει». «Μπορεί να έχει να σου πει κάτι», επιμένει εκείνος.

Η Δήμητρα και ο Παύλος μαθαίνουν την αλήθεια

Η Δήμητρα περιμένει όλο αγωνία τον Οδυσσέα. «Τον βρήκες;» τον ρωτάει μόλις φτάνει. Της γνέφει πως «ναι». Κλαίει. «Δεν μπορώ να σταματήσω. Δεν το χωράει ο νους μου ότι ο Παύλος είναι το αγόρι μας». «Γιατί, το χωράει ο δικός μου; Είναι σαν κάποιος να μου κάνει πλάκα. Την πιο όμορφη και την πιο άσχημη πλάκα της ζωής μου», της λέει. Ετοιμάζεται να φύγει... για πάντα. «Εσύ θα του το πεις», λέει στη Δήμητρα. Εκείνη τον παρακαλάει να μείνει, αλλά είναι ανένδοτος.

Η γυναίκα σπαράζει στην αγκαλιά του. Την ώρα που εκείνος αποχωρεί, συναντάει στο κατώφλι του σπιτιού τον Παύλο. «Ο Πέτρος μου είπε ότι ήθελες να με δεις. Θέλω να μάθω ποιος πλήρωσε την εγγύηση. Εσύ;» τον ρωτάει. «Ναι. Μου έσωσες τη ζωή», του απαντάει ο Οδυσσέας, αλλά ο Παύλος αντιλέγει: «Σου έκανα και άλλα. Θέλω να ξέρεις ότι δεν το είχα σχεδιάσει». Ο Οδυσσέας τον αγκαλιάζει: «Να προσέχεις τη Μαρίνα, τη Ζωή και τον εαυτό σου». Φεύγει. Οταν ο Παύλος μπαίνει στο σπίτι, η Δήμητρα τον αγκαλιάζει θερμά: «Αγόρι μου, ψυχή μου», του ψιθυρίζει. Ο Παύλος μαθαίνει την αλήθεια. «Μη στενοχωριέσαι. Πλήρωσαν και ο Παράσχος και ο Νεοκλής. Δεν ήξερες ότι είσαι υιοθετημένος. Τώρα έχεις εμάς, την οικογένειά σου», τον παρηγορεί η Δήμητρα.

Πηγή: TV24

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Η Οργή: Σούπερ αποκλειστικό! Χωρισμός «βόμβα» για την Μαρίνα ενώ η Ρωξάνη μπαίνει στη φυλακή!

Ένα σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Η Οργή»! Χωρισμός «βόμβα» για την Μαρίνα, ενώ η Ρωξάνη μπαίνει στη φυλακή!

Διαβάστε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ μόνο στο Youweekly.gr!

Ολα έχουν ξεκαθαρίσει στη ζωή του Οδυσσέα και η Μαρίνα όλο αγωνία πάει στο σπίτι της Δήμητρας, προκειμένου να τον συναντήσει. Θέλει να κάνουν μια νέα αρχή τώρα που εκείνος δεν έχει λόγο να κρύβεται. «Τον είδες; Τι σου είπε;» ρωτάει τη θεία του.

Η Οργή: Σούπερ αποκλειστικό! Χωρισμός «βόμβα» για την Μαρίνα ενώ η Ρωξάνη μπαίνει στη φυλακή!

Εκείνη της δίνει ένα γράμμα που της έχει αφήσει ο Οδυσσέας, το οποίο γράφει: «Το φως των ματιών σου δεν μπόρεσε να διώξει το σκοτάδι δίπλα μου. Μην πεις τίποτα στη Ζωή. Ασε να πιστεύει ότι ο πατέρας της πέθανε. Οτι είναι κάπου ψηλά και την προστατεύει όπως της έλεγες όλα αυτά τα χρόνια. Να έχει το δικό σου φως στα μάτια της και να μην το σβήσει ποτέ το δικό μου σκοτάδι». Η κοπέλα κλαίει απαρηγόρητη. Ο Οδυσσέας πάει στην Ιορδανία, όπου εργάζεται σε παιδικό νοσοκομείο.

Θυμάστε τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο;

Η Μαρίνα δεν παραιτείται. Μετά από καιρό κι αφού όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους, πηγαίνει κι εκείνη στην Ιορδανία και αναζητά τον άντρα της. Ρωτάει παντού, κλαίει, νιώθει να απελπίζεται, αλλά δεν το βάζει κάτω. Τελικά οι δυο τους βρίσκονται σε ένα απόμερο σημείο που γνωρίζουν μόνο εκείνοι. «Μου υπόσχεσαι ότι θα είμαστε για πάντα μαζί;» τον ρωτάει η Μαρίνα. «Δεν γίνεται αλλιώς, δεν μπορώ να ζήσω μακριά σου», της απαντάει. Οι δυο τους σφραγίζουν αυτή την υπόσχεση με ένα παθιασμένο φιλί.

Η Οργή: Σούπερ αποκλειστικό! Χωρισμός «βόμβα» για την Μαρίνα ενώ η Ρωξάνη μπαίνει στη φυλακή!

Η Ρωξάνη στη φυλακή

Η Ρωξάνη έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της. Ο Σαΐντ κάνει ξαφνικά την εμφάνισή του στο σπίτι της. «Πώς με βρήκες; Γιατί ήρθες; Δεν ήσουν στη φυλακή;» τον ρωτάει έντρομη. «Ημουν για 15 ολόκληρα χρόνια. Για χάρη σου, ομορφιά μου. Αλλά βγήκα και η μοίρα με έφερε στον δρόμο σου», της λέει. Τον φοβάται. «Ηρθες για να μάθεις γιατί σε κατηγόρησα άδικα;» του φωνάζει. «Ησουν φίλη με τη γυναίκα μου και εσύ, σιχαμένο πλάσμα, τη σκότωσες». Η Ρωξάνη αρχίζει να ουρλιάζει ότι δεν το έκανε και ήταν ατύχημα, αλλά ο Σαΐντ την πιάνει από τον λαιμό και πάει να την πνίξει. «Και δεν φτάνει αυτό. Είπες ότι εγώ την έσπρωξα από το μπαλκόνι και έχασα την κόρη μου. Δεν θα σε αφήσω να καταστρέψεις άλλες ζωές. Θα πας στην αστυνομία και θα ομολογήσεις ότι εσύ σκότωσες τον άντρα σου και θα σαπίσεις στη φυλακή». «Ε, ναι, λοιπόν. Εγώ τον σκότωσα. Ξέρεις γιατί; Γιατί του έδωσα τα πάντα, τη ζωή μου, την αγάπη μου κι αυτός για ένα λάθος, μια βλακεία, με πέταξε στον δρόμο σαν σκουπίδι, χωρίς φράγκο». Ομολογεί. Εκείνη την ώρα εμφανίζεται ο Πάρης που τα ακούει όλα. «Αυτό ήμουν για σένα; Ενα λάθος;». Ο Σαΐντ παραδίδει τη Ρωξάνη με τα ίδια του τα χέρια στην αστυνομία.

Η Οργή: Σούπερ αποκλειστικό! Χωρισμός «βόμβα» για την Μαρίνα ενώ η Ρωξάνη μπαίνει στη φυλακή!

Η Ελσα τιμωρεί τον Νεοκλή

Η Ελσα έχει πληγωθεί πολύ με όσα έχουν συμβεί. Αρνείται να δει τον άντρα της τον Νεοκλή, που είναι στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό, καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Τα παιδιά του τον επισκέπτονται. Εκείνη όχι. «Οταν μετά το χειρουργείο ήμουν δίπλα του, δεν μπορούσα ούτε να τον αγγίξω. Ενιωθα σαν να ήταν ένας άλλος άνθρωπος, όχι αυτός που αγάπησα και παντρεύτηκα. Ενας ξένος», λέει στον γιο της τον Πάρη. Οταν εκείνος πηγαίνει και τον βλέπει, η Ελσα τον ρωτάει πώς είναι: «Ανοιξε τα μάτια και ψέλλισε συγγνώμη. Εχει κάνει πολλά, αλλά τον λυπήθηκα», της εξομολογείται. Μετά από καιρό η Ελσα πηγαίνει να δει τον Νεοκλή στην κλινική. Εκείνος, αδυνατώντας να μιλήσει, με δυσκολία της δίνει το χέρι του. Η γυναίκα το παίρνει και το ξαναβάζει στα πόδια του. Θέλει χρόνο για να γιατρέψει τις πληγές της.

Η Οργή: Σούπερ αποκλειστικό! Χωρισμός «βόμβα» για την Μαρίνα ενώ η Ρωξάνη μπαίνει στη φυλακή!

Η Οργή: Σούπερ αποκλειστικό! Χωρισμός «βόμβα» για την Μαρίνα ενώ η Ρωξάνη μπαίνει στη φυλακή!

Πηγή: TiViΣΙΡΙΑΛ