Η Οργή: Συγκλονιστικές οι σημερινές (30/8) εξελίξεις! Ο Μάνος παίρνει ένα μήνυμα που τον αναστατώνει!

Αναλυτικά το επεισόδιο!

Η Οργή: Συγκλονιστικές οι σημερινές (30/8) εξελίξεις! Ο Μάνος παίρνει ένα μήνυμα που τον αναστατώνει!

Συγκλονιστικές οι σημερινές (30/8) εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Η Οργή»! Ο Μάνος παίρνει ένα μήνυμα που τον αναστατώνει!

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα θα δούμε!

Επεισόδιο 46

Ο Λεωνίδας στέλνει έναν μπράβο του στο σπίτι του Πέτρου για να τον απειλήσει να αφήσει ήσυχη τη Μαντώ. Ο Πέτρος αντιδράει και πάνω που ο μπράβος πάει να τον σκοτώσει, τον σώζει ο Σαϊντ. Η Όλγα πάει να ακούσει τον Πάρη στο μπαράκι που παίζει, όταν εμφανίζεται η Ρωξάνη με τον Αχιλλέα. Ο Αχιλλέας γίνεται προκλητικός με τον Πάρι, όταν στην κατάλληλη στιγμή επεμβαίνει η Όλγα, εξοργίζοντας τον Πάρη κι αναστατώνοντας τη Ρωξάνη. Ο Αντρέας προσεγγίζει το Μάνο με σκοπό να ρίξει υποψίες πάνω στον Παύλο, ενώ ο Παύλος εκνευρίζεται, όταν μαθαίνει ότι ο Αντρέας μένει με τη Δήμητρα. Μετά τη συνάντηση του με τον Αντρέα, ο Μάνος παίρνει ένα μήνυμα που τον αναστατώνει.

Θυμάστε τι είδαμε στο χθεσινό (29/8) επεισόδιο;

Η Οργή: Αποκλειστικό «βόμβα»! Ο Παύλος και ο Οδυσσέας είναι αδέλφια!

Αποκλειστικό «βόμβα» για την αγαπημένη, καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Η Οργή»! Ο Παύλος και ο Οδυσσέας είναι αδέλφια!

Αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ!

Ο θετός πατέρας του αδελφού του Οδυσσέα εντοπίζεται από έναν φίλο του Σαΐντ στο Αμμάν και η ταυτότητα του υιοθετημένου παιδιού δεν αργεί να αποκαλυφθεί, αφήνοντας άφωνους τους πάντες.

Ο Πέτρος με τον Σαΐντ ψάχνουν για τον Μανσούρ. «Εάν αυτός υιοθέτησε τον αδελφό του Οδυσσέα όταν ήταν τριάντα, τώρα θα είναι 60 χρονών», λέει ο Πέτρος. Ο Σαΐντ έχει βάλει έναν φίλο του στο Αμμάν να ψάξει. Οταν φτάνει η Ολγα, έρχεται ένα email στον Πέτρο. Είναι όντως από τον φίλο τού Σαΐντ. Αναφέρει ότι τον βρήκε πριν από μερικούς μήνες, ότι η γυναίκα του αυτοκτόνησε πριν από είκοσι χρόνια και ότι έχει ένα αγόρι, τον Ταρίκ. Εχει στείλει, μάλιστα, δυο φωτογραφίες. Ανοίγουν την πρώτη με τη φωτογραφία του πατέρα. Ανοίγουν και τη δεύτερη και παθαίνουν σοκ. Είναι η φωτογραφία του Παύλου σε ηλικία 15 ετών.

Ζητούν από τον Οδυσσέα να πάει στο σπίτι. Μόλις εκείνος φτάνει, τους ρωτάει: «Πού είναι; Στην Ιορδανία;». «Ποιο κοντά από όσο νομίζαμε», του απαντάει η Ολγα. «Πιο κοντά; Δηλαδή, πού;». Του δείχνουν τη φωτογραφία. Ο Οδυσσέας μένει άφωνος. Μόλις συνέρχεται, λέει: «Αυτός είναι ο Παύλος. Τι πλάκα είναι αυτή τώρα; Νομίζετε πως είναι αστείο;».

Η Οργή: Εξελίξεις «βόμβα» σήμερα (28/8)! Ο Πέτρος αποκαλύπτει στη Μαντώ ότι ο Λεωνίδας σκότωσε τη μητέρα και την αδερφή του Οδυσσέα!

«Τον λένε Ταρίκ Παύλο Μανσούρ. Η θετή του μητέρα ήταν η Πηνελόπη Ιωσηφίδη. Αυτοκτόνησε όταν ο Παύλος ήταν οκτώ χρονών. Αυτός έφυγε στα 15 του από το σπίτι και πήρε το επίθετό της», του εξηγεί ο Πέτρος. «Εχετε κάνει λάθος. Δεν γίνεται να είναι αυτός», φωνάζει ο Οδυσσέας. «Είσαι σίγουρος ότι ο Νεοκλής έδωσε τον αδελφό σου για υιοθεσία;» τον ρωτάει ο φίλος του. «Ο Παράσχος μου είπε ότι ο Νεοκλής το έκανε. Βρήκα το χαρτί στο γραφείο του. Είναι το μόνο αγόρι που υιοθετήθηκε το 1988. Τότε τον πήρε ο Παράσχος». «Τότε δεν είναι λάθος», του αποκρίνεται η Ολγα. Ο Οδυσσέας φεύγει.

Εν τω μεταξύ, ο Παύλος αφήνεται ελεύθερος μέχρι τη δίκη. Τον περιμένει ο Πέτρος. «Ποιος πλήρωσε την εγγύηση;» τον ρωτάει ο Παύλος. «Δεν ξέρω. Εχω μια ιδέα. Αμα είναι θα σου το πει ο ίδιος», είναι η απάντηση. «Ευχαριστώ για όλα. Ποτέ δεν είχα φίλους. Είναι ωραίο να σου στέκεται κάποιος». «Είχες τον Σαΐντ και τον Οδυσσέα. Τράβα να βρεις τον Οδυσσέα», τον προτρέπει ο Πέτρος. «Δεν νομίζω ότι θα χαρεί και πολύ να με δει». «Μπορεί να έχει να σου πει κάτι», επιμένει εκείνος.

Η Δήμητρα και ο Παύλος μαθαίνουν την αλήθεια

Η Δήμητρα περιμένει όλο αγωνία τον Οδυσσέα. «Τον βρήκες;» τον ρωτάει μόλις φτάνει. Της γνέφει πως «ναι». Κλαίει. «Δεν μπορώ να σταματήσω. Δεν το χωράει ο νους μου ότι ο Παύλος είναι το αγόρι μας». «Γιατί, το χωράει ο δικός μου; Είναι σαν κάποιος να μου κάνει πλάκα. Την πιο όμορφη και την πιο άσχημη πλάκα της ζωής μου», της λέει. Ετοιμάζεται να φύγει... για πάντα. «Εσύ θα του το πεις», λέει στη Δήμητρα. Εκείνη τον παρακαλάει να μείνει, αλλά είναι ανένδοτος.

Η γυναίκα σπαράζει στην αγκαλιά του. Την ώρα που εκείνος αποχωρεί, συναντάει στο κατώφλι του σπιτιού τον Παύλο. «Ο Πέτρος μου είπε ότι ήθελες να με δεις. Θέλω να μάθω ποιος πλήρωσε την εγγύηση. Εσύ;» τον ρωτάει. «Ναι. Μου έσωσες τη ζωή», του απαντάει ο Οδυσσέας, αλλά ο Παύλος αντιλέγει: «Σου έκανα και άλλα. Θέλω να ξέρεις ότι δεν το είχα σχεδιάσει». Ο Οδυσσέας τον αγκαλιάζει: «Να προσέχεις τη Μαρίνα, τη Ζωή και τον εαυτό σου». Φεύγει. Οταν ο Παύλος μπαίνει στο σπίτι, η Δήμητρα τον αγκαλιάζει θερμά: «Αγόρι μου, ψυχή μου», του ψιθυρίζει. Ο Παύλος μαθαίνει την αλήθεια. «Μη στενοχωριέσαι. Πλήρωσαν και ο Παράσχος και ο Νεοκλής. Δεν ήξερες ότι είσαι υιοθετημένος. Τώρα έχεις εμάς, την οικογένειά σου», τον παρηγορεί η Δήμητρα.

Πηγή: TV24

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Γαρνέλη