Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 17/10! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Δείτε αναλυτικά...

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 17/10! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!
TV 17.10.2019 07:26

Δείτε αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Πέμπτη 17/10! Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια.

Δείτε αναλυτικά...

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 17/10

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 17/10

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 17/10

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 17/10

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 17/10

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό! «Σκάσε θα τον σκοτώσω» - Ο Νίκος απειλεί την Κάτια με την ζωή του Αργύρη!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα»! «Σκάσε θα τον σκοτώσω» - Ο Νίκος απειλεί την Κάτια με την ζωή του Αργύρη.

Η Κάτια πλέον βρίσκεται στο έλεος του Νίκου και περνάει δύσκολες ώρες. Ο Αργύρης έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ίδια του η ζωή. Ο εντοπισμός της Κάτιας μετά την φυλακή, είναι κοντά!

Η Κάτια έχει αρχίσει σταδιακά να ανακτά κομμάτια της μνήμη της. Γνωρίζει ποια είναι η Μαρίνα και σιγά-σιγά ξετυλίγεται μπροστά της το παρελθόν της. Δεν έχει συνέλθει ολοκληρωτικά αλλά ξέρει πια καλά πως ο Νίκος είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος που ανά πάσα στιγμή μπορεί να χάσει τον έλεγχο της κατάστασης και να φτάσει μέχρι τον φόνο. Εκείνος πλέον της έχει αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο και δεν κρύβει τις αντιδράσεις του. Η Κάτια περνάει μαρτυρικές ώρες στα χέρια του αφού έχει δεχτεί από μέρους του βίαιες επιθέσεις και ξυλοδαρμό.
Ακτίνα φωτός σε όλο αυτό που της συμβαίνει είναι ο Αργύρης. Από την αρχή της γνωριμίας τους η Κάτια ένιωσε κοντά του ήρεμη, γαλήνια, της ενέπνευσε εμπιστοσύνη και σιγουριά. Κι εκείνος όμως, παρόλο που εδώ και καιρό είχε να νιώσει συναισθήματα για μια γυναίκα μετά τον χωρισμό του, είναι ερωτευμένος με την Κάτια. Ο Αργύρης βλέποντας τον Νίκο και την Κάτια μαζί, καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν κάνει λάθος. Πολύ σύντομα θα διαπιστώσει τον αληθινό χαρακτήρα του φίλου του. Ο Νίκος με τη σειρά του αντιλαμβάνεται τη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον κολλητό του και τη γυναίκα που είναι αιώνια και παθολογικά ερωτευμένος πίσω από την πλάτη του και τρελαίνεται. Κλειδώνει την Κάτια στο σπίτι και την κρατάει σε ομηρία.

Silver alert για την εξαφανισμένη Κάτια

Την ίδια ώρα η Μαρίνα έχει τρελαθεί από την αγωνία για το τι μπορεί να συμβαίνει στη μητέρα της και παρά τις προσπάθειές της και τις έρευνες που έχουν γίνει, κανείς δεν έχει εντοπίσει τα ίχνη της. «Πού μπορεί να έχει πάει; Γιατί έφυγε; Είναι καλά;», αναρωτιέται συνέχεια. Οι συνεχείς έρευνες για την ανεύρεσή της δεν βγάζουν πουθενά. Και ο αστυνομικός που έχει αναλάβει την υπόθεση δεν έχει το παραμικρό στοιχείο. Ετσι η Κάτια θεωρείται εξαφανισμένη και σημαίνει silver alert. Ολα τα κανάλια παίζουν την είδηση και η φωτογραφία της βγαίνει παντού. Εν τω μεταξύ στο σπίτι του Νίκου η Κάτια κρατείται φυλακισμένη. Ο Αργύρης μη μπορώντας να κάνει τίποτα ο ίδιος, καλεί την αστυνομία. Οταν ο αστυνομικός φτάνει, λίγο πριν μπει στο σπίτι, ο Νίκος απειλεί την Κάτια: «Αν μιλήσεις, να πεις το παραμικρό, ο Αργύρης θα πεθάνει. Δεν να τον αφήσω να ζήσει». Το πρόσωπό του είναι τόσο σκληρό, η ματιά του τόσο γυάλινη που η Κάτια φοβάται τον παρανοϊκό άνθρωπο που έχει απέναντί της. Πάει να πει κάτι, να τον παρακαλέσει να τα σταματήσει όλα: «Σκάσε, γιατί θα τον σκοτώσω», της ξαναφωνάζει. Ο αστυνομικός χτυπάει την πόρτα. Οταν μπαίνει βλέπει την Κάτια που είναι τρομαγμένη. Ο Νίκος του λέει ότι δεν συμβαίνει τίποτα κι εκείνη το επιβεβαιώνει. «Ξέρω ποια είναι. Η φωτογραφία της είναι παντού», του απαντάει εκείνος αλλά ο Νίκος δεν δείχνει να τρομάζει. Ξέρει ότι ο άνθρωπος που έχει απέναντί του δεν είναι καθαρός και τον χτυπάει στο ευαίσθητό του σημείο: «Αν μιλήσεις, να ξέρεις ότι στο τμήμα θα μάθουν όλα όσα έχεις κάνει. Και δεν είναι και λίγα». Ο αστυνομικός υποχωρεί και η κόλαση της Κάτιας συνεχίζεται...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Τρίτη 15/10! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Τετάρτη 16/10! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share