Ιωάννης Παπαζήσης: Από το «Hardcore» στο «Κόκκινο Ποτάμι»- Ο ηθοποιός που μας καθήλωσε!

Η πορεία του αγαπημένου μας "Μίλτου"!

Ιωάννης Παπαζήσης: Από το «Hardcore» στο «Κόκκινο Ποτάμι»- Ο ηθοποιός που μας καθήλωσε!

Από το «Hardcore» στο «Κόκκινο Ποτάμι». Ιωάννης Παπαζήσης: Ο ηθοποιός που μας καθήλωσε!

Γεννήθηκε το 1978 και από μικρός ήθελε να γίνει ηθοποιός. Το 2000 μπήκε στο Εθνικό Θέατρο, το οποίο και τελείωσε τέσσερα χρόνια αργότερα. Τότε που η ταινία «Hardcore» στην οποία συμμετείχε είχε μεγάλη επιτυχία και του άνοιξε πόρτες προς πάσα κατεύθυνση.

Το Κόκκινο Ποτάμι: Συγκινεί ο Αργύρης Πανταζάρας! Το δημόσιο μήνυμα για την μητέρα του!

Οι προτάσεις για σειρές στην τηλεόραση διαδέχονταν η μια την άλλη, όμως τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν τον δρόμο τους από το 2005 και μετά όπου και πρωταγωνίστησε στην κινηματογραφική επιτυχία «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο». Με τους ρόλους του στις σειρές «Μια στιγμή, δυο ζωές» και «Η πολυκατοικία», η ζωή του άλλαξε ακόμα περισσότερο.

Ανάμεσα σε όλα τα παραπάνω, και πιο συγκεκριμένα στα γυρίσματα της ταινίας «Λούφα και παραλλαγή», γνώρισε τη Βανέσσα Αδαμοπούλου όπου έμελλε να γίνει η γυναίκα της ζωής του. Το 2015 παντρεύτηκαν και μόλις ένα χρόνο αργότερα η Βανέσσα γέννησε στον γιο τους, Ιάσονα.

Φέτος, ο Ιωάννης Παπαζήσης έχει συγκεντρώσει πάνω του όλα τα φώτα με τον ρόλο του Μίλτου στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Το κόκκινο ποτάμι» που προβάλλεται από το OPEN.


ΠΗΓΗ: TV24

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

O Ιωάννης Παπαζήσης αποκάλυψε ποια είναι αυτή η σκηνή από «Το Κόκκινο Ποτάμι» που δεν μπορούσε με τίποτα να τη γυρίσει. «Είχε παγώσει το αίμα μου»....

Ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του Μανούσου Μανουσάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «7 μέρες tv» μίλησε για το ρόλο του «Μίλτου» αλλά και για την πιο δύσκολη σκηνή που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στα γυρίσματα της σειράς.

Το Κόκκινο Ποτάμι: Συγκινεί ο Αργύρης Πανταζάρας! Το δημόσιο μήνυμα για την μητέρα του!

Πώς ένιωσες, διαβάζοντας το βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη;

Είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο. Ήξερα πάντα τα γεγονότα από μια ενημερωτική πλευρά, ,ως ιστορία κυρίως. Αυτό που με τράβηξε ήταν ότι το βιβλίο κατάφερε να με βάλει στον πυρήνα των γεγονότων και της ιστορίας εκείνης της εποχής, από τους Βαλκανικούς Πολέμους μέχρι τη Μικρασιατική Καταστροφή. Είναι πολύ διαφορετικό να παρατηρείς τα γεγονότα από το να μπαίνεις μέσα σε αυτά.

Έχεις αναφέρει ότι και ο ίδιος είσαι ποντιακής καταγωγής…

Ναι, οι γονείς της μητέρας μου κατάγονται από τον Πόντο. Είναι όμως ένα κομμάτι που εμπεριέχει βαθύ πόνο, το οποίο θεωρώ πολύ προσωπικό και προσπαθώ να το κρατάω για εμένα.

Υποδύεσαι τον Μίλτο Παυλίδη. Θα ήθελες να μας πεις κάποια πράγματα για το χαρακτήρα;

Είναι τόσο σημαντική η εξέλιξη των πραγμάτων εκείνης της εποχής που αναγκαστικά και ο ρόλος μου μεγαλώνει σε όλα τα επίπεδα, και ως άνθρωπος και ως φύση, μέσα από τις εξελίξεις. Είναι ένα παιδί που πέρα από το συναισθηματικό κομμάτι, όπου ερωτεύεται την Ιφιγένεια και ζει ένα μεγάλο έρωτα με αυτήν, έχει πάρα πολλά όνειρα. Θέλει να φύγει από τον Πόντο, να ανοίξει τα φτερά του και τα γεγονότα του αλλάζουν τρομερά τη δομή της ιστορίας του. Οι εξελίξεις εκείνης της εποχής ήταν πολύ πιο μεγάλες από τα ίδια τα «θέλω» της ζωής.

Στο πλαίσιο των γυρισμάτων, επισκεφτήκατε πολλές περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Ποιο γύρισμα θυμάσαι πιο έντονα;

Σε κάθε γύρισμα που γίνεται σε εξωτερικούς χώρους προσπαθούμε να προσεγγίσουμε την ίδια την εποχή, ντύνοντας το με δικές μας προσθήκες και ολοκληρώνοντας το με τα κουστούμια. Έχει τη δική του μαγεία. Ήταν μαγικά τα γυρίσματα στην Αγία Πετρούπολη, στη Ρωσία, γιατί μιλάμε για μια πόλη η οποία αποτελεί ένα ζωντανό σκηνικό. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο και ταυτόχρονα τρομερά προκλητικό να μιλήσω, αλλά και να καταλάβω τη γλώσσα. Με έχει εντυπωσιάσει η φιλοξενία τόσο στη Ρωσία όσο και στη Γαλλία. Αυτό όμως που έχει μείνει ως μια πολύ έντονη εμπειρία ήταν όταν σε ένα από τα πρώτα εξωτερικά γυρίσματα, εντός Αττικής, έπρεπε για τις ανάγκες της σειράς να δείξουμε ότι ματώνει το ποτάμι και να μπουν οι σοροί μέσα. Ήταν το πρώτο γύρισμα που ένιωσα να παγώνει το αίμα μου. Ίσως εκεί να συνειδητοποίησα βαθιά μέσα μου την ευθύνη που έχουμε για τα γεγονότα που πρέπει να δείξουμε στους θεατές. Αυτή η σειρά είναι ένα μαγικό ταξίδι.

Σε κάνει να αντιμετωπίσεις διαφορετικά το ρόλο σου το γεγονός ότι υποδύεσαι ένα υπαρκτό πρόσωπο;

Σαφέστατα το κάνει. Σε αυτήν τη σειρά έχουμε την τύχη να βρίσκεται ο συγγραφέας δίπλα μας. Είναι πολύ χρήσιμη η επικοινωνία με τον Χάρη Τσιρκινίδη και με την καρδιά αυτής της σειράς, τον Μανούσο Μανουσάκη. Οι πληροφορίες ήταν πάρα πολλές, η ερευνά μου πολύ μεγάλη. Από εκεί και πέρα, δεν προσπαθώ να μιμηθώ κάτι, αλλά να τα περάσω όλα όσα" έχω λάβει μέσα από το δικό μου φίλτρο και να παρουσιάσω πώς φαντάστηκα αυτόν τον άνθρωπο.

Έχεις μελετήσει πολύ.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, είμαι από τους ηθοποιούς που μου αρέσει πάρα πολύ η διαδικασία πριν από τη σκηνή. Μου αρέσει η μελέτη. Στην προκειμένη περίπτωση υπήρχε μελέτη, γιατί εξαρχής είχα το βάρος για να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Μπορώ να σου πω ότι είναι η μοναδική δουλειά στην τηλεόραση που έχω δώσει όλη μου την ψυχή.

Πρωταγωνιστής από το «Κόκκινο Ποτάμι» συγκινεί! Αφημένος «πάνω στην μεγαλύτερη καρδιά»!

Συγκινεί ο πρωταγωνιστής από την σειρά «Κόκκινο Ποτάμι»! Είδε την σειρά, όπου πρωταγωνιστεί αφημένος «πάνω στην μεγαλύτερη καρδιά»!

Το βράδυ της Κυριακής ο Αργύρης Πανταζάρας είχε δυο λόγους για να γιορτάσει. Ο ένας φυσικά ήταν το «Κόκκινο Ποτάμι», όπου πρωταγωνιστεί και ο δεύτερος, πως είχε τα γενέθλιά του.

Ο ηθοποιός που εμφανίζεται στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Το Κόκκινο Ποτάμι», όπου υποδύεται τον αδερφό του Μίλτου (Ιωάννη Παπαζήση), βρέθηκε την Κυριακή στον Βόλο για να περάσει χρόνο με τον αγαπημένο του παππού, τον Αργύρη. Ο Αργύρης Πανταζάρας ο νεότερος λοιπόν, ανάρτησε αρχικά στο instagram μια πολύ συγκινητική φωτογραφία στην αγκαλιά του παππού του.

Εσείς το είδατε το χθεσινό επεισόδιο το είδατε;

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο Αργύρης Πανταζάρας έγραψε: «Πάνω στη μεγαλύτερη Καρδιά! Νέο Επεισόδιο και Γενέθλια με τον Παππού Αργύρη… Για να ανθίσουν τα κλαδιά, πρέπει να αγαπάμε τις ρίζες μας!».

Πηγή: iefimerida.gr

Το Κόκκινο Ποτάμι: Ο «Θέμης» είναι αδερφός γνωστής ηθοποιού που έπαιζε σε αγαπημένη σειρά!

Ο «Θέμης» ο πρωταγωνιστής από το «Κόκκινο Ποτάμι» είναι αδερφός γνωστής ηθοποιού που έπαιζε σε αγαπημένη σειρά του Mega.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο το τηλεοπτικό κοινό τον αγάπησε μέσα από το ρόλο του και όχι άδικα. Αφού είναι γοητευτικό, αλλά και επαγγελματίας.

Το Κόκκινο Ποτάμι Θέμης

Δεν είναι τυχαίο βέβαια, αφού την υποκριτική την έχουν στην οικογένεια τους. Η αδερφή του είναι επίσης ηθοποιός και την είχαμε δει για πρώτη φορά σε σειρά του Mega.

Συγκεκριμένα, στο «Μια στιγμή, δυο ζωές», οπού υποδύονταν την Πωλίνα. Μετά την συμμετοχή της στην σειρά έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.

Το Κόκκινο Ποτάμι Θέμης