Κρατάς Μυστικό: Οι εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο (7/11)- Η Κλάρα μαθαίνει για τις δύο κόρες του Νεκτάριου!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Κρατάς Μυστικό: Οι εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο (7/11)- Η Κλάρα μαθαίνει για τις δύο κόρες του Νεκτάριου!

Έχουμε όλες τις εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο (7/11) της νέας σειράς του Alpha, «Κρατάς Μυστικό»! Η Κλάρα μαθαίνει για τις δύο κόρες του Νεκτάριου!

Διαβάστε τι θα δούμε σήμερα!

Κρατάς Μυστικό;: O γιος της Δώρας ζητά να μάθει ποιος είναι ο βιολογικός του πατέρας! Οι εξελίξεις σήμερα 24/10!

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, στις 21:50
Επεισόδιο: 6

Η Τζένη, έχοντας μάθει πια απ’ τη Λίζα για τις απιστίες του Αριστείδη, αποφασίζει μες στην απελπισία της να μιλήσει σε έναν αποστασιοποιημένο και αντικειμενικό ακροατή: τη Σίσσυ. Παράλληλα, η Λίζα εξακολουθεί να πιστεύει ότι η Τζένη είναι ψυχολόγος. Την ίδια ώρα η Κλάρα μαθαίνει έκπληκτη ότι ο Νεκτάριος έχει δύο κόρες. Η Αγγελική μαθαίνει τι συνέβη ανάμεσα στον Αριστείδη και τη Νανά και αποφασίζει να τον ξεγράψει απ’ τη ζωή της και να αφοσιωθεί στον Τάσο και στην κόρη τους. Η Τζένη παίρνει την απόφαση να χωρίσει πια τον Αριστείδη.

Κρατάς μυστικό;: Μια γυναίκα κινδυνεύει! Τι συνέβη; Οι σημερινές 31/10 εξελίξεις!

Όλες οι σημερινές 31/10 εξελίξεις στην σειρά του ALPHA, «Κρατάς μυστικό;». Μια γυναίκα κινδυνεύει. Τι θα συνέβη στο επεισόδιο;

Διαβάστε τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 5
Η Αγγελική «κρύβει» τον Αριστείδη στην βεράντα προκειμένου να μην καταλάβει κάτι ο Τάσος, όμως τα πράγματα περιπλέκονται όταν βλέπει ξαφνικά ο Αριστείδης μια γυναίκα να κινδυνεύει στο διπλανό διαμέρισμα. O γιος της Δώρας ζητά να μάθει ποιος είναι ο βιολογικός του πατέρας!

Στο μεταξύ, η Δώρα αρχίζει να συγκινείται βλέποντας τη σχέση που έχει αναπτύξει ο Θανάσης με τον γιο της και αποφασίζει να του δώσει μια ακόμη ευκαιρία, παλεύοντας συγχρόνως να βγάλει τον Τάσο απ’ το μυαλό της. Η Τζένη, έχοντας μάθει πια απ’ τη Λίζα για τις απιστίες του Αριστείδη, αποφασίζει μες στην απελπισία της να μιλήσει σε έναν αποστασιοποιημένο και αντικειμενικό ακροατή: τη Σίσσυ. Την ίδια ώρα η Κλάρα μαθαίνει έκπληκτη ότι ο Νεκτάριος έχει δύο κόρες.