Αδιανόητο λάθος από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Μπέρδεψε το όνομα της καλεσμένης του!

Τα έκανε "σαλάτα" ο παρουσιαστής!

Αδιανόητο λάθος από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Μπέρδεψε το όνομα της καλεσμένης του!

Ένα αδιανόητο λάθος έγινε χτες από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night show». Ενώ την παρουσίαζε μπέρδεψε το όνομα της καλεσμένης του!

Ο γνωστός παρουσιαστής είχε καλεσμένη χτες στην εκπομπή του, την Αμαλία Βακάλη, μία από τις ηθοποιούς της επιτυχημένης σειράς του Ant1, «Άγριες Μέλισσες».

Οι καλεσμένοι του αποψινού «The 2Night Show»!

Ενώ λοιπόν ξεκίνησε να παρουσιάζει την καλεσμένη του είπε: «Πρώτη καλεσμένη, η Θεοδοσία από τις Άγριε Μέλισσες». Η Αμαλία Βικάλη ωστόσο δεν υποδύεται τη «Θεοδοσία» αλλά την «Ουρανία», μοδίστρα στο Διαφάνι.

Αμέσως μετά την ατάκα του ξεκίνησε να παίζει ένα βίντεο στο οποίο η ηθοποιός αναφέρθηκε κανονικά ως «Ουρανία».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της μάλιστα η ηθοποιός, έκανε μία αποκάλυψη για το ρόλο της.

«Λόγω του ρόλου μου πήγα σε μια μοδίστρα για να δω πώς δουλεύει. Οι Άγριες Μέλισσες είναι η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά. Είμαι οκτώ χρόνια ηθοποιός και δεν μου είχε γίνει ξανά πρόταση για τηλεόραση. Έμαθα από κάποιον γνωστό ότι γίνεται κάστινγκ, έκανα ένα αίτημα φιλίας στο facebook και μετά με πήραν τηλέφωνο».

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έξαλλος ο παρουσιαστής! "Τι είναι αυτό το πράγμα με..."

Έξαλλος ο παρουσιαστής! "Τι είναι αυτό το πράγμα με...!" Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεσπά on camera!

Τι ήταν αυτό που ενόχλησε τόσο τον παρουσιαστή που ξέσπασε εν ώρα εκπομπής;

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Καλεσμένοι έκπληξη στο αποψινό «The 2night show»!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη, με αφορμή την συμμετοχή του σε σίριαλ του Netflix αλλά και τον «πόλεμο» που δέχθηκε για αυτήν.

«Θεωρώ ότι είναι λάθος αντιμετώπιση από Έλληνα προς Έλληνα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. "Βλέπουμε έναν άνθρωπο που έκανε ένα βηματάκι στο εξωτερικό, αν δεν μπορείς να πεις μπράβο και δεν σου βγαίνει, τουλάχιστον μη με μειώσεις. Παίξτο απλά σαν είδηση. Ένας Έλληνας βρέθηκε σε μια ξένη παραγωγή, αυτό".

Με αφορμή λοιπόν το τι συνέβη στον Σπαλιάρα, ο Αρναούτογλου ξέσπασε για την αδικία που επικρατεί στον κόσμο.

"Τον σχολιασμό θα τον δεχθώ, όπως μπορώ να δεχθώ ότι δεν μου αρέσει ο Γιάννης σαν ηθοποιός. Όλα τα δέχομαι από τη στιγμή που εκτιθέμεθα. Το παράξενο είναι πως αυτοί που κρίνουν δεν έχουν φύγει από τη γειτονιά τους. Κρίνεις πως έφυγε κάποιο παιδί να πάει να παίξει σε μια σειρά στο Μεξικό; Πείτε ρε μια καλή κουβέντα, τι είναι αυτό το πράγμα με αυτή τη χώρα ρε φίλε! Ειλικρινά!"