Έρωτας Μετά: Νέα σχέδια για τον Κωνσταντίνο και την Άννα! Εξελίξεις "φωτιά" στα επεισόδια της εβδομάδας!

Τα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Έρωτας Μετά: Νέα σχέδια για τον Κωνσταντίνο και την Άννα! Εξελίξεις

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις "φωτιά" από τα επεισόδια της εβδομάδας (25-28/11) της σειράς του Alpha, «Έρωτας Μετά»! Έρχονται νέα σχέδια για τον Κωνσταντίνο και την Άννα...

Δείτε αναλυτικά...

Θυμηθείτε τι είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα!

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 34

Το γεγονός ότι ο Ευθύμης δεν αναγνωρίζει τον Δημήτρη προβληματίζει το Γιώργο και το Φώτη και τους οδηγεί να σκεφτούν πως κάποιος τον εκφόβισε. Ο Γιώργος επιστρέφει στο χωριό για να συνεχίσει την έρευνά του και ξεκινάει από τον γείτονα του Αποστόλη.


Τρίτη 26 Νοεμβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 35

Ο Νίκος αποφασίζει να μιλήσει στον Γεράσιμο για τη σχέση του με την Αλίκη, ενώ στο παρελθόν, ο χωρισμός της Άννας και του Κωνσταντίνου φέρνει και τους δύο αντιμέτωπους με την απουσία του άλλου. Τέλος, μετά από μια βραδιά στην ταράτσα κάτω από τα αστέρια, η Ειρήνη και ο Τάκης αποφασίζουν να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 36

Ο αιφνίδιος θάνατος του Γκαλτά, γείτονα του Αποστόλη, προβληματίζει Γιώργο και Φώτη, που δεν πείθονται με το πόρισμα που τους παρουσιάζουν οι τοπικές αρχές. Η Αντιγόνη φοβούμενη πως η ζωή του Κωνσταντίνου βρίσκεται σε κίνδυνο, πιέζει όλο και περισσότερο για τη μεταφορά του, ενώ η Ηλέκτρα, αρχίζει να αμφιβάλλει αν μπορεί να τα καταφέρει με τις ευθύνες που έχει αναλάβει στην εταιρία. Πίσω στο παρελθόν, ο Κωνσταντίνος προσφέρει στην Ειρήνη μια θέση πρακτικής στη εταιρία, γεγονός που πυροδοτεί έντονη κόντρα με τη μητέρα του, Αντιγόνη.


Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 37

Ο Δημήτρης βρίσκει τον Σταύρο και τον Θοδωρή να τον περιμένουν στο σπίτι της Ιτιάς, με μια πρόταση που θα τον φέρει αντιμέτωπο με το παρελθόν και τις επιλογές του. Η Ηλέκτρα θέλοντας να προετοιμάσει την Άντι και τον Γεράσιμο για τη στιγμή που θα αναλάβουν τη διοίκηση της εταιρίας, προτείνει στα παιδιά της ν' αρχίσουν να εργάζονται στην επιχείρηση αλλά συναντάει την αντίδραση της κόρης της. Στο παρελθόν, ένα επαγγελματικό ταξίδι του Κωνσταντίνου, γίνεται η αφορμή να σχεδιάσουν με την Άννα το πρώτο τους διήμερο μαζί.

Βάσω Λασκαράκη: Έκανε το απόλυτο spoiler για την σειρά «Έρωτας Μετά»! Ανατροπή μεγατόνων!

Η Βάσω Λασκαράκη έκανε το απόλυτο spoiler για την σειρά «Έρωτας Μετά»! Ανατροπή μεγατόνων!

Η γνωστή ηθοποιός τη φετινή σεζόν την παρακολουθούμε μέσα από τη νέα δραματική σειρά του AlphaTv στον ρόλο της Άννας Μακρίδη!

Η σειρά έχει καθηλώσει χιλιάδες τηλεθεατές και είναι λογικό αφού η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη!

Στη σειρά η Άννα διατηρεί παράνομο δεσμό με τον καλύτερο φίλο του άντρα της, τον Κωνσταντίνος. Μια σχέση, που όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης την οδήγησε στο θάνατο.

Κι ενώ όλοι όσοι το παρακολουθούν μανιωδώς είχε μείνει σε εκείνη τη σκηνή, όπως είδαμε στο τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου δεν ισχύει.

Γεγονός μάλιστα που επιβεβαίωσε η ίδια η Βάσω Λασκαράκη δημοσιεύοντας στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα με Instastories τις δυο backstage φωτογραφίες, oι οποίες πραγματικά σοκάρουν.

Δείτε τις εικόνες:

Βάσω Λασκαράκη ηθοποιός spoiler

Άννα Μακρίδη Έρωτας Μετά Alpha