Έρωτας Μετά: Καταιγιστικές οι σημερινές (10/12) εξελίξεις! Η Άννα επιτίθεται στην γυναίκα που την κρατά φυλακισμένη!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Έρωτας Μετά: Καταιγιστικές οι σημερινές (10/12) εξελίξεις! Η Άννα επιτίθεται στην γυναίκα που την κρατά φυλακισμένη!

Οι σημερινές (10/12) εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά «Έρωτας Μετά», του Alpha είναι καταιγιστικές! Η Άννα επιτίθεται στην γυναίκα που την κρατά φυλακισμένη!

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 43

Στο παρόν ο Σωκράτης συναντιέται με τον Γεράσιμο και τον απειλεί. Ο Γεράσιμος στη συνέχεια θα το πει στον Χρήστο και θα του ζητήσει βοήθεια. Ο Χρήστος θα επισκεφτεί τον Σωκράτη στην εταιρεία, αλλά η συνάντησή τους θα εξελιχθεί άσχημα. Η Άννα κλεισμένη στο υπόγειο βρίσκει τρόπο να επιτεθεί στη γυναίκα που την κρατάει δεμένη. Η Μάγδα οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα με μια κατηγορία που δεν γνωρίζει η ίδια και δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Στο παρελθόν η Άννα ανακοινώνει ένα νέο στον Χρήστο, το οποίο θα τον κάνει πολύ χαρούμενη, ενώ αυτή δυστυχισμένη.

Μάλιστα, η Βάσω Λασκαράκη εχθές έδωσε όλο το παρασκήνιο για την σειρά «Έρωτας Μετά»! Δείτε το εδώ!

Έρωτας Μετά: «Ο Σωκράτης εισβάλλει ξαφνικά στη ζωή του Δούκα» - Έσκασε «βόμβα»!

«Βόμβα» έσκασε για την σειρά «Έρωτας Μετά» που παρακολουθούμε μέσα από τον Alpha tv. Ο Σωκράτης εισβάλλει ξαφνικά στη ζωή του Δούκα.

Τον συναντάμε σ’ ένα επιτυχημένο σίριαλ και σε δύο παραστάσεις στο θέατρο! Ως ηθοποιό αλλά και ως σκηνοθέτη! Ο λόγος για τον γοητευτικό και ταλαντούχο Δημοσθένη Φίλιππα, που μας μιλάει για την επιτυχημένη σειρά, την παράσταση που παίζει αλλά και εκείνη που σκηνοθετεί.

Σας βρίσκουμε στη σειρά του APHA «Ερωτας μετά». Ο Σωκράτης εισβάλλει ξαφνικά στη ζωή του Ηλία Δούκα. Πόσο θα επηρεάσει τις εξελίξεις;
«Ο Σωκράτης εισβάλλει όντως ξαφνικά στην ζωή του Ηλία Δούκα και η γνωριμία τους θα επηρεάσει δραστικά τη ζωή του καθώς και αρκετών άλλων χαρακτήρων της σειράς. θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Σωκράτης λειτουργεί σαν καταλύτης… επιταχύνει τις εξελίξεις και αλλάζει το σκηνικό στη ζωή τους με έξυπνο και απόλυτα οργανωμένο τρόπο, προσπαθώντας να διασφαλίσει τα συμφέροντα του».

Δεν είναι «βόμβα» μόνο οι αποκαλύψεις που γίνονται. Αν δεν έχετε δει τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας, χάνετε. Διαβάστε τα εδώ.

Έρωτας Μετά spoiler