Σάλος στον Ant1! Η ανακοίνωση που τους άφησε όλους άφωνους! Τι συνέβη;

Έσκασε τώρα!

Σάλος στον Ant1! Η ανακοίνωση που τους άφησε όλους άφωνους! Τι συνέβη;

Σάλος έχει ξεσπάσει στον Ant1, με την ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε και τους άφησε με τη μία όλους άφωνους! Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη!

Ένα νέο πρόγραμμα θα εμφανιστεί στη συχνότητα του Ant1, και η ανακοίνωση βγήκε πριν από λίγη ώρα!

Συγκεκριμένα, ο Σάββας Πούμπουρας επιστρέφει στην τηλεόραση με το show, "Best Friends Fears".

Κάθε εβδομάδα στο “ΒEST FRIEND’S FEAR”, φίλοι, στήνουν φάρσες σε ανυποψίαστους φίλους τους, σε συνεργασία με τον Σάββα Πούμπουρα.

Προσωπικότητες γνωστές και μη στο ευρύ κοινό, θα εμπλέκονται σε καταστάσεις όπου το παράδοξο και το τρομακτικό θα μοιάζουν με πραγματικότητα.

Θυμίζουμε πως ο αγαπημένος παρουσιαστής σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να γίνει και μπαμπάς!

Οι κάμερες του BFF βρίσκονται κρυμμένες παντού: σε σαλόνια σπιτιών, σε κέντρα αισθητικής, σε ιατρεία, σε δάση, σε εργαστήρια και σε άλλα μέρη υπεράνω πάσης υποψίας!

Αναπάντεχες εξελίξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη με σκοπό το «θύμα» να δοκιμάσει τα όριά του… στο φόβο! Εγκλωβισμός, υπερφυσικά όντα, επιστημονικά λάθη και παρανοήσεις μπαίνουν σε μια καλοστημένη πλοκή και η εξέλιξη της ιστορίας θα παρακολουθείται από τον Σάββα Πούμπουρα μέσα από το κοντρόλ ή το βαν παρακολούθησης, όπου καταγράφεται κάθε αντίδραση του θύματος. Από εκεί θα δίνονται και οι «κατάλληλες» οδηγίες για την εξέλιξη της φάρσας.

Τρόμος, αγωνία, μυστήριο και πολύ γέλιο είναι τα βασικά στοιχεία της εκπομπής που θα μας παρουσιάσει τις πιο τρομακτικές ιστορίες που θα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε άνετα… από τον καναπέ του σπιτιού μας!

Σάββας Πούμπουρας

«Βόμβα» στον ΑΝΤ1: Ποια εκπομπή ρίχνει «αυλαία» εντελώς ξαφνικά;

«Βόμβα» από τον ΑΝΤ1 καθώς εκπομπή του καναλιού ρίχνει «αυλαία» εντελώς ξαφνικά. Ποια παρουσιάστρια λοιπόν δεν θα ξαναδούμε;

Ο λόγος για το «Thrive» και την Ζέτα Δούκα. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου».

«Το Thrive ολοκλήρωσε χθες την πορεία του».«Ολοκλήρωσε τον τρίτο του κύκλο, τα επεισόδια που ήταν συμφωνημένα να γίνουν. Λόγω της συμμετοχής μου και στο “Καφέ της Χαράς” είπαμε να μην το συνεχίσουμε» πρόσθεσε.

Η Ζέτα Δούκα βέβαια επισήμανε ότι η απόφαση για την εκπομπή δεν ήταν 100% δική της: «Αυτή είναι μια απόφαση που δεν ήταν 100% δική μου, όμως βρίσκομαι στο τρένο που υπάρχουν και άλλοι οδηγοί».

ΑΝΤ1: Αυτό είναι το "χρυσό" πρόγραμμα "βόμβα"! Δεν το κουνάει κανείς...