Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Φτερωτός Θεός: Ο Γιήτ έχει κανονίσει τριήμερο επαγγελματικό ταξίδι με τη Σανέμ! Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επεισόδια της εβδομάδας (30/12-3/1)!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Φτερωτός Θεός: Ο Γιήτ έχει κανονίσει τριήμερο επαγγελματικό ταξίδι με τη Σανέμ! Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επεισόδια της εβδομάδας (30/12-3/1)!
TV 29.12.2019 14:07

Σας έχουμε όλες τις συγκλονιστικές εξελίξεις από τα επεισόδια της εβδομάδας (30/12-3/1)! της σειράς του ΣΚΑΪ, «Φτερωτός θεός»! Ο Γιήτ έχει κανονίσει τριήμερο επαγγελματικό ταξίδι με τη Σανέμ!

Αναλυτικά τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια...

30/12/19 – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124
Ο Γιήτ έχει κανονίσει τριήμερο επαγγελματικό ταξίδι με τη Σανέμ στη Σμύρνη, ενώ την ημέρα της προγραμματισμένης αναχώρησής τους θα φύγει και ο Τζαν για το Βελιγράδι. Τελικά την τελευταία στιγμή ο Τζαν λέει στην Πολέν ότι το μετάνιωσε και δε θέλει να πάει. Η Σανέμ το μαθαίνει και έρχεται αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της: να ακολουθήσει την καρδιά η τη λογική της;

31/12/19 – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 125
Η Πολέν μαθαίνει ότι ούτε η Σανέμ έφυγε για Σμύρνη με τον Γιήτ. Είναι πλέον σίγουρη πως τίποτα δεν μπορεί να την κρατήσει μακριά από τον Τζαν, κι έτσι αποφασίζει να παραδώσει τα όπλα. Όμως η κυρία Χιουμά επιμένει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Εν τω μεταξύ, η Σανέμ και ο Τζαν είναι ξανά μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

2/1/20 – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 126
Ο Τζαν παρακαλά τη Σανέμ να αφήσει τον εκδοτικό οίκο του Γιήτ και να επιστρέψει στην «Υπέροχη Ιδέα», όμως εκείνη θέλει να ακολουθήσει το όνειρό της και να γίνει συγγραφέας. Εν τω μεταξύ, η Λεϊλά συνειδητοποιεί για πρώτη φορά πόσο ελκυστικός είναι ο Οσμάν για τις εκατοντάδες θαυμάστριές του και αρχίζει να ζηλεύει!

3/1/20 – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127
Ο Τζαν κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Γιήτ μακριά από τη Σανέμ. Η κυρία Μεβκιμπέ επισκέπτεται τη Σανέμ στη νέα της δουλειά για να μάθει αν πραγματικά πήγε επαγγελματικό ταξίδι στη Σμύρνη ή αν της είπε ψέματα. Τη βρίσκει στην «Υπέροχη Ιδέα» και μαθαίνει ταυτόχρονα ότι τα ξαναβρήκε με τον Τζαν! Εν τω μεταξύ, ο Εμρέ έχει προσλάβει αντικαταστάτρια για τη θέση της Λεϊλά, και η Λεϊλά προσπαθεί να κρύψει τη ζήλια της ακόμα κι από τον ίδιο της τον εαυτό. Αργότερα, ο Τζαν προσκαλεί τη Σανέμ και την οικογένειά της σε δείπνο με τη δική του οικογένεια.

Δείτε τα νέα επεισόδια της εβδομάδας πριν παιχτούν στην τηλεόραση. Θα γίνει ο γάμος της Λεϊλά και του Οσμάν;

Φτερωτός Θεός: Σούπερ αποκλειστικό! Η Σανέμ βρίσκεται σε κίνδυνο!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά του ΣΚΑΙ «Φτερωτός Θεός». Η Σανέμ βρίσκεται σε κίνδυνο και την σώσει ο Τζαν.

Ενώ ο Τζαν έχει αποφασίσει να μην είναι σε επικοινωνία με την αγαπημένη του, τελικά με τη βοήθεια της Μεβκιμπέ αποφασίζει να της μιλήσει ξανά. Μάλιστα, όταν εκείνη μπλέξει σε μπελάδες, τη σώζει!

Ο Οσμάν ονειρεύεται από τώρα τον γάμο του με τη Λεϊλά και μάλιστα αρχίζει να ψάχνει σπίτι για να αγοράσουν και να μείνουν μαζί. Εκείνη νιώθει ακόμη πιεσμένη από τις εξελίξεις, αλλά διστάζει να του μιλήσει ανοιχτά για τις αμφιβολίες της. Η Σανέμ αρχίζει να σχεδιάζει στο μυαλό της το πρώτο της βιβλίο, που θα εκδώσει στον εκδοτικό οίκο του Γιγίτ. Μόλις όμως προσπαθεί να γράψει έστω και μια λέξη, αμέσως εισβάλλει στις σκέψεις της ο Τζαν!
Η μητέρα της Σανέμ κάνει την κίνηση ματ, προσπαθώντας να βοηθήσει την κατάσταση ανάμεσα στην κόρη της και τον Τζαν: Πηγαίνει στα γραφεία της «Υπέροχης Ιδέας» και δίνει στον Τζαν πολύτιμες συμβουλές για τη ζωή, το μέλλον και τον έρωτα. Εν τω μεταξύ, ο Τζέι Τζέι δέχεται πιέσεις από την αιωνόβια γιαγιά του να παντρευτεί γρήγορα, για να προλάβει κι εκείνη να τον δει γαμπρό! Μετά τις συμβουλές της κυρίας Μεβκιμπέ, ο Τζαν σκέφτεται ότι ίσως ήταν υπερβολικά σκληρός με τη Σανέμ και αποφασίζει να της μιλήσει.

Προσεχώς γάμος;

Ο Τζαν είναι επιτέλους έτοιμος να μιλήσει ξανά στη Σανέμ. Της ζητά συγγνώμη για τη στάση του τον τελευταίο καιρό και της εξομολογείται ότι την αγαπά ακόμη. Ομως η Σανέμ δεν μπορεί να αφήσει στην άκρη το πείσμα της και επιμένει ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να τα αφήσει όλα στο παρελθόν και να κάνει μια νέα αρχή. Εξάλλου, ο Τζαν δεν έχει αλλάξει την απόφασή του να φύγει από τη χώρα, οπότε πώς θα μπορούσε να συνεχίσει μαζί του; Εν τω μεταξύ, προτού καλά-καλά συνειδητοποιήσει τι έγινε, ο Τζέι Τζέι βρίσκεται ξαφνικά αρραβωνιασμένος με την Αϊχάν! Ο παρορμητισμός της Σανέμ την οδηγεί σε νέες περιπέτειες και τη βάζει σε πραγματικό κίνδυνο. Ευτυχώς ο Τζαν εμφανίζεται και πάλι σαν από μηχανής θεός για να τη σώσει. Ο Τζέι Τζέι εξομολογείται στην Γκιουλίζ ότι δεν νιώθει έτοιμος να παντρευτεί και πως όλα ήταν ένα λάθος. Γι αυτό, ζητά τη βοήθειά της για να το πει στην Αϊχάν χωρίς να την πληγώσει.

Η απόδραση του Τζαν και της Σανέμ φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος της, προτού οι δύο ξεροκέφαλοι ερωτευμένοι καταφέρουν να βρουν κοινό έδαφος. Η μητέρα του Τζαν προφασίζεται ένα πρόβλημα υγείας για να τον αναγκάσει να επιστρέψει στην πόλη, ενώ η Πολέν τον αναζητά κι αυτή απεγνωσμένα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φτερωτός Θεός: Η κατάσταση περιπλέκεται για τον Τζαν και τη Σανέμ! Εξελίξεις "βόμβα" στο σημερινό επεισόδιο (2/12)!

Φτερωτός Θεός: Είναι η πιο θλιβερή μέρα στη ζωή της Σανέμ... Εξελίξεις "βόμβα" στο σημερινό επεισόδιο (3/12)!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο YouWeekly.gr

Share