Χαμός στις εξελίξεις στο Έλα στη Θέση μου σήμερα 30/1, καθώς ο Μάρκος θα ψάξει το κινητό της Ζωγραφιάς. Τι θα δει όμως;

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του Alpha:

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 90

Η Φαίη, μετά τη βραδιά που πέρασε με το Βλάση, είναι σε μεγάλα κέφια, ενώ ο Βλάσης δείχνει μετανιωμένος. Κι ενώ οι ετοιμασίες για την παρουσίαση της νέας σειράς προϊόντων της Biosofo προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς, η Ρενάτα κι ο Αχιλλέας έρχονται για μια ακόμη φορά αντιμέτωποι.

Τι αποτέλεσμα θα έχει στη Σύλβια το λάθος μπουκάλι αφρού; Πώς θα εξελιχθεί το ραντεβού του Θοδωρή με την άγνωστη Ρωξάνη;

Τι θα δει ο Μάρκος στο κινητό της Ζωγραφιάς; Και τι ανακοινώνει η Ρενάτα στον Αχιλλέα;

Επίσης, ηθοποιός από το Έλα στη θέση μου εμφανίστηκε με τον σύζυγό της και προκάλεσε “ταραχή”! Η σπάνια φωτογραφία!

Έλα στη θέση μου: Τρομερές οι σημερινές (28/1) εξελίξεις! Ο Φώτης μαθαίνει ότι η αδερφή του…

Τρομερές οι σημερινές (28/1) εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά «Έλα στη θέση μου», στον AlphaTv! Ο Φώτης μαθαίνει ότι η αδερφή του χωρίζει και τρέχει να της μιλήσει, αλλά τη βρίσκει με τον Μάρκο!

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο!

Τρίτη 28 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 87

Η Ζωγραφιά απαιτεί να μάθει από το Δαμιανό τι του έχει πει για εκείνη η Φαίη, ενώ ο Μάρκος προσπαθεί μάταια να τα ξαναβρούν ο Αχιλλέας με τη Ρενάτα. Ο Φώτης μαθαίνει ότι η αδερφή του χωρίζει και τρέχει να της μιλήσει, αλλά τη βρίσκει με τον Μάρκο στο πατρικό τους. Πώς θα αντιδράσει ο Θοδωρής όταν βρεθεί μόνος του με τη Λατάνια και ένα στικάκι του πάθους; Τι θα κάνει η Φλωρέτα όταν ο Αχιλλέας της ανακοινώσει πως θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο;

Έλα στη θέση μου: Αποκλειστικό! Ο Δαμιανός σχεδιάζει το γάμο του με τη Φαίη και η Ρενάτα σοκάρεται από το παρελθόν του Μάρκου!

Σούπερ αποκλειστικό για το Έλα στη θέση μου! Ο Δαμιανός σχεδιάζει το γάμο του με τη Φαίη και η Ρενάτα σοκάρεται από το παρελθόν του Μάρκου!

Η Φαίη μετακομίζει στην έπαυλη και έρχονται τα πάνω κάτω, ο Βλάσης προσπαθεί να έρθει πιο κοντά με τη Μαρίνα, ο Αχιλλέας ζηλεύει τη Ρενάτα και η Σύλβια υποφέρει χωρίς τη Βάνα!

Έλα στη θέση μου: Η Φαίη είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα! Τρομερές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (2/12)!

Η Βάνα και ο Φώτης μετακομίζουν στο σπίτι του Βλάση στην αυλή. «Μια χαρά θα είμαστε», της λέει εκείνος και όλοι τους καλοδέχονται. Μετά τις απαραίτητες προετοιμασίες, τα εγκαίνια της Biosofo γίνονται στην αποθήκη. Σήφης και Ζαχαρίας ετοιμάζονται να αναλάβουν καθήκοντα στη νέα εταιρεία και είναι χαρούμενοι γι’ αυτό. Και ενώ ο Δαμιανός σχεδιάζει περιχαρής τον γάμο του με τη Φαίη, η σχέση της Ρενάτας και του Μάρκου περνάει σε πιο ζεστή φάση. Η Σύλβια με τη σειρά της υποφέρει χωρίς τη Βάνα στην έπαυλη και ο Μένιος όχι μόνο δεν πτοείται, αλλά συνεχίζει να ενοχλεί τη Μαρίνα, που αυτή τη φορά θα αντιδράσει.

Η Φαίη είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα για να πάρει τη μυστική φόρμουλα του Μάρκου και δεν θα σταματήσει πουθενά, αν δεν καταφέρει αυτό που έχει βάλει σκοπό. Την ίδια ώρα ο Βλάσης προειδοποιεί τον Μένιο να μην ενοχλεί τη Μαρίνα. «Μείνε μακριά της, αλλιώς θα με βρεις μπροστά σου», του λέει, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να τον εξαγριώσει. Παράλληλα ο Μάρκος και η Ρενάτα μιλούν επιτέλους ανοιχτά για τα ψέματα που έχουν πει στο παρελθόν. Οσο για τον Αχιλλέα, ψάχνει τη Ρενάτα και η ζήλια του φουντώνει ξανά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, βρίσκει στην τσάντα της γυναίκας του ένα… μυστηριώδες αντικείμενο. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η μεγάλη μέρα της άφιξης της Φαίης στην έπαυλη έρχεται και οι νέοι της συγκάτοικοι δεν είναι και τόσο ευχαριστημένοι με αυτήν την εξέλιξη.

Η Σύλβια στα πρόθυρα νευρικής κρίσης

Η άφιξη της Φαίης στην έπαυλη φέρνει πιο κοντά την αναχώρηση της Βάνας, που αναλαμβάνει να εμποδίσει η Σύλβια πιέζοντας το Δαμιανό. «Σου το λέω, αν φύγει η Βάνα, θα φύγω κι εγώ. Κάνε κάτι για να μείνει. Δεν ήρθαν τα άγρια για να διώξουν τα ήμερα», τον προειδοποιεί. Στο μεταξύ, η σχέση του Βλάση και της Μαρίνας είναι ψυχρή. «Σου υπόσχομαι ότι δεν θα μπλεχτώ άλλη φορά στη ζωή σου και στις υποθέσεις σου», της λέει και ο πάγος λιώνει ανάμεσά τους. Στη συνέχεια τη βοηθά με το πάρτι στο εργαστήρι. Ομως στο πάρτι θα εμφανιστεί ξανά ο εκβιαστής Μένιος. Ο Μάρκος, πάλι, προσλαμβάνει τον Σήφη ως υπάλληλο της Biosofo και ανακοινώνει στον Αχιλλέα, στη Φαίη και τη Ρενάτα το όνομα που θέλει για διευθύνοντα σύμβουλο, ενώ η Ζωγραφιά αναλαμβάνει να δώσει μια ψεύτικη πληροφορία στον Μίμη.

Ο Μένιος συνεχίζει τους εκβιασμούς

Ο Βλάσης μαθαίνει από τον Θοδωρή με τι εκβιάζει ο Μένιος τη Μαρίνα. Την ίδια ώρα η Φαίη μαθαίνει με τη σειρά της από τη Βάνα πώς τη βλέπει πραγματικά. Η Σύλβια πάλι αγχώνεται με την προοπτική να φύγει η Βάνα από την έπαυλη. «Δεν θα το αντέξω. Τι θα κάνω χωρίς τη Βάνα; Και να έχω και τη Φαίη εδώ μέσα», μονολογεί. Ρενάτα και Αχιλλέας τσακώνονται για μία ακόμη φορά με αφορμή το ενδεχόμενο να αναλάβει η Ρενάτα διευθύνουσα σύμβουλος στην Biosofo. Παράλληλα ο Μένιος συνεχίζει να εκβιάζει τη Μαρίνα, ενώ η Βάνα και ο Φώτης σχεδιάζουν να μεταναστεύσουν στη Γερμανία. Και μέσα σε όλα αυτά, η συγκατοίκηση Φαίης – Δαμιανού… μόλις άρχισε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TiViΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ!